- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2 #5783 üzenetére
Nyehhehe, én első végigjátszásnál jártam így sima SoC-ban, alig volt némi lőszerem, és abban ugyebár nincsenek vezethető autók, szóval szívtam rendesen. Azt csináltam, hogy mivel már csak pisztolyba volt töltényem, nagy nehezen levadásztam egy embert, odaszaladtam, felszedtem a fegyvert, betáraztam, azzal leszedtem a másik katonát, odamentem, megint felszedtem a fegyvert, megint lelőttem egy másikat, és így szépen egyesével, hát életem nem sok maradt a végére, de csak túléltem, és akkor nagyot mentettem, töltényem továbbra sem volt, átmegyek a szeméttelepre, erre ott van vagy 30 bandita, és mindez még medium fokozaton volt, azt hittem eldobom az agyam... már nem is emlékszem, hogyan éltem túl, de végül is továbbmentem... hát igen, az alapjátékot nem űbereli semmi... kár hogy elszállt az a rohadt VGA, most nem kevés kedvem lenne egy kicsit Stalkerezni...
-
ZIL
tag
válasz
remington2 #5783 üzenetére
"Sajnos" azt lehet mondani, hogy meg a fejlovesek sot akar a teljes eleteromet meghalado egyszeri sebzesek sem artanak, ugyanis az arany nem fugg a pillanatnyi dozistol, ha 100% folotti golyoallosagod van artifactbol (ez nagyon fontos, mert a ruha es az artifactek vedelme nem adodik ossze), akkor minnel jobban lonek annal jobban gyogyulsz es javul a pancelod. Probald ki, meglatod mennyire rohelyes az oszkep amikor 6 gepfegyveresre rarontasz kessel mikozben meg sniperrel is oszt egy, es nemhogy sebzodnel, hanem regeneralodsz kozben. Ez a baj ezzel a rendszerrel, hogy cheat nelkul is lehet halhatatlan az ember, raadasul meg csak nem is nehez megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest