- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
"Eleg erdekes, akkor megiscsak muszaj lesz kigyujtenem azt a nyavajas 80 cuccot, lesz bajom eleg"
igen, muszáj addig kicsit háttérbe szorítani a küldiket, és gyűjteni a zöld dobozba a cuccot....megéri, még úgy is, hogy janovból inkább visszamész a szkadovszkba bagóért javíttatni. főleg, ha már 1000-ért utazhatsz.
alfa-osztag: 4-6 fős csapat (bár volt, hogy nekem több is összegyűlt, egyszer 14-et intéztem el 1 menetben
), ha meglátnak, egyből rád támadnak, mivel az a feladatuk, hogy kinyírjanak. az elsővel én is megszenvedtem anno, de ki is lehet kapcsolni az sgm beállításokban, amíg aztán lesz egy kicsit jobb szerelésed 
mondjuk távcsövessel pl. a mozdonyon vagy gauss-al ami egy valószínűsíthető bug miatt már most megvan könnyebb bírni velük.a szkadovszkon kapsz is olyan küldit, hogy egyezz meg velük
sok sikert! 
a barett az melyik? így most nem rémlik

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- PlayStation 5
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Android játékok topikja
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Powerbank topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), ha meglátnak, egyből rád támadnak, mivel az a feladatuk, hogy kinyírjanak. az elsővel én is megszenvedtem anno, de ki is lehet kapcsolni az sgm beállításokban, amíg aztán lesz egy kicsit jobb szerelésed 

shield