Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Legutóbbi szívás a Nao robottal:
Két ilyen robot van az iskolának. A hardver és fw frissítés után a szoftver is ugyan olyan. Valamiért a két robot mégis máshogy viselkedik ugyanabban a helyzetben. Ez ritkább de előfordul. A gyakoribb az hogy mindkettőnek valami hasonló gondja van.
A kék robot az elmúlt hetekben(pont a Magyar Ifjúsági Robotkupa előtt, Yodának kellett volna lennie)gondolt egyet és kikapcsolta a fejében lévő ventilátort, ami a CPU-t is hűti. Ült a robot egy helyben a földön és egyszer csak arra kezdett panaszkodni, hogy melege van a fejének. Azt gondoltam, hogy valamilyen folyamat felzabálja az proci erőforrásait ezért újraindítottam a robotot. A boot még be sem fejeződött, le is állt a robot, megint melegedés miatt. Megpróbáltam megint újraindítani, de ez semmi változást nem hozott. Megváltoztattuk a történetünket úgy hogy a robot továbbra is Yoda, de már halott ezért nem mozog.
A héten újra volt időm foglalkozni a robottal, amikor bekapcsoltam tökéletesen ment a venti. Ment kb 5 órát többször volt ki-be kapcsolva közben. Minden jó volt. Nem értem mi változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged