Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryboro
senior tag
Csak leirom.
Egy holland szolgáltatást vettem igénybe online, azért a fizikai kártyámmal gpay-en keresztül fizettem cirka 1€-t.
Ez történt kb. 1 hete.
Ma reggel ugyanez a cég(elméletileg), csalással próbált leemelni a számlámról 20€-t, sikertelenül, a Revo megakadályozta és fagyasztotta a kártyámat.
Ezt követően a kártyát a felajánlásnak elegettéve töröltem, majd díjmentesen igényeltem az újat, express küldéssel, ami egy metal kártya.
Ezek után igényeltem egy virtuális kártyát, amit ezentúl kifejezetten online tranzakciókhoz fogok alkalmazni.
Jobb ha az ember kialakít egy fizetési metódust.
Fizikailag és telefonos fizetéshez csak fizikai kártya,
online fizetéshez virtuális, hogy ilyen esetén a későbbiekben zökkenőmentesebben menjeken a dolgok.
Most sincs pronléma a történettel, virtuálisat bármikor újra lehet húzni, de mégis jobb ha van egy fizikai a kártyatartóban.Pénz is megmaradt, kártyát is ingyen küldik, egyre kellemesebb csalódás a Revo használata az évek előrehaladtával..
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest