- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xyrius
csendes tag
Egy ideje már kutakodok ebben a témában, de nem haladtam előrébb, ezért nyitottam meg ezt a topikot. A lényeg, hogy én nem arra vagyok kiváncsi meddig húzhatók a mostani csúcsgépek.
Ha huzamosabb ideig használ egy ember egy gépet, akkor az annyit amortizálódik, hogy már nem nagyon érdemes eladni, hiszen abból nem sok mindenre futtja. Így jártam ezzel én is először 486-osommal, majd a p2-essemmel. De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Namármost. Mivel eddig még sohasem tuningoltam és nem szeretném elb***ni a gépem (pénz nagy úr, ezért vigyázok arra amim már megvan) gondoltam inkább először a régi gépeimmel próbálkozom.
A 486-ostól nemsoksemmit várok, de ha van vmi ötlet akkor ne kíméljetek.
Amire már inkább kiváncsi vagyok:
Proci: Intel pentium 2 MMX - 300 MHz
Mem: 196 MB
VGA: Radeon 9000
Qwoorp Xyrius
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest