- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Aktív témák
-
_stick_
őstag
Hali!
Két napja használom a telefont, ez az első xiaomi-m. Először meglepett, hogy a két SIM mellé nem fér be a memória kártya, de a belső tárhely miatt hamar túltettem magam rajta. Az előző teló 8Gb-os tárhelye is elég volt. A felső hangszórót halknak találom, a hangszóró részét kb. be kell tolnom a fülembe. Illetve az is fura, hogy beszéd (partner) közben a hátlap berezonál. Ami nem tetszik, hogy alig van tiltható alkalmazás, törölhető meg talán egy sem volt. Ha már rám erőltetik, legalább had tilthassam le, amire nincs szükségem. Az előd, Asus zenfone ebben nagyon jó volt
Ezeket leszámítva nagyon tetszik.Feljebb olvastam a közelítés érzékelő kalibrálásáról, le is futtattam, viszont a tesztnél folyamatosan fail-t ír. Ez nálatok is így van?
Aktív témák
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, 3 év garancia, Kártyafüggetlen
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Xbox One / Xbox Series játékok
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest