- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndRRew
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam megoldást keresni a problémámra, de mivel nem jártam túl sok sikerrel, így itt teszem fel!
Van egy MSI 770-c45 alaplapom, integrált Realtek HD Audio 5.1-es kártyával.
A lényeg, hogy a hangkártyára 1db sztereo Genius asztali hangszóró van kötve a megfelelő JACK aljzatba, és ez mellé egy szintén Genius fejhallgató egy USB csatlakozóval!
A probléma az, hogy ha az USB-s fejhallgató csatlakoztatva van, nem szól a a hangszóró, csak ha kihúzom, vagy letiltom az USB eszköz! A gép mögé nem szeretek nyúlkálni és eleve nem is akarom húzogatni a dolgokat... Kérdésem, hogy megoldható e, hogy minkét eszköz kapjon jelet, legfeljebb amelyiket nem használom lehalkítom, de hogy kapcsolgatni kell a kettő között az nem pálya! Beállításokban megoldható, hogy ha az egyiket letiltom akkor szól a másik, de ez a funkció macerásan érhető ek, ez alatt azt értem , hogy több ablakba kell belépni... esetleg az egy kattintással való átváltás szóba jöhet, de hogy a vezérlőpultba mászkáljak az ki van zárva... nem életképes!A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest