Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
"Ha azt mondjátok, előrelépés és van olyan minőségű a készülék, mint a mi2s, akkor már veszem is!"
Erre legfeljebb 4 év múlva lehetne válaszolni érdemben. Mármint a tartósság szempontjából. Egyébként fejlődött a mobilipar szoftveresen annyit, hogy érdemes legyen váltani droid 4-ről. Hardveresen is fejlődött, egyedül abban nem vagyok biztos, hogy ez a tartosságban megmutatkozik-e? Félek, hogy nem. Mára már egyértelmű trendnek látszik, hogy mobilt 1-2 évre vesz az ember, mondjuk amíg az akku bírja.
És ha már akku, valószínűleg a 4100mA-es akku neked is kedvedre való lenne.
És biztosan találsz majd olyan dolgot, ami - főleg elsőre - jobban tetszett a régi telón.
Én egy 3s-t használok egy éve, nem vagyok ugyan mérvadó, mert elég béna kacsa vagyok, de ez az elő olyan telefonom, amivel szinte maradéktalanul elégedett vagyok. Ezért, amikor a fiam telefonált nekem tegnap délben, hogy felpúposodott az (Ulefon paris) telója (haldoklik az akksi), egy óra múlva már sorban álltam az edigitalnál és vettem egy 4x-et. Jobbat úgysem tudnék ebben az árkategóriában.
Neked persze, a MI2s ketagóriáját tekintve lehet, hogy feljebb kellene keresgélned, de ha azzal jól elvoltál, akkor a 4x is megfelel majd. Esetleg olvass még utána a Xiaomi MI A1-nek. De az tiszta droid.DarthFader,
köszi, továbbítottam!
Nekem a négy alapművelet is bőven sok
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest