Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz sesshou #114 üzenetére

Nálam 3m -re van a routertől és a 5 GHz -es sáv nincs agyon használva mert a családi kütyük a 2.4 -re vannak beállítva. De már azt is próbáltam, hogy lekapcsolok mindent és 2.4 -en néztem, hátha az 5-el van baja.
    De az HBO GO -nak kb. mindegy, én még a megjelenéskor vettem egy CC-t az nem is tudja csak a 2.4 -et és atom stabil általános használat mellet (nem néztem róla lokális 720p -nél nagyobb felbontású tartalmat) míg pld, nálam a steam link -hez már kevés volt a 2.4 amikor valamelyik kütyü jobban használta, vagy a család több tagja kezdett bele valamibe és ahol azt használom már 5 az nem is látszik. Ennek a hálózat kezelése jó, teszteltem, hogy a htpc-be beraktam egy gyári BD lemezt és tökéletesen a legkisebb akadás, fim közbeni töltögetés nélkül végig tudtam nézni nem is egyet így KODI -val.

Viszont az HBO GO pont ugyan azt csinálja nálam is mint nálatok. Ráadásul állítottam én mindent, lehet, hogy csak véletlen de amikor 720 -as felbontásokkal néztem akkor mintha tovább bírta volna, úgy volt egy 30 perces rekord is, de utána már simán 2-3 perc után kihalt ugyan azokkal a beállításokkal ...
    Én már azt is néztem, hogy egyszerre játszottam le ugyan azt ezzel meg a CC-vel egymás mellet (1m volt a kettő közt max). A CC-n simán ment tovább a lejátszás amikor ezen bekockásodott és leállt.

Ami nálam a furcsa de lehet ezt is már csak beképzelem, hogy ha tesznek olyat választok aminél a forrás is már gyengébb minőségű tovább megy a teszt, meg ha elindítom a filmet és utána nyomok rá, hogy váltson caston át való lejátszásra akkor se hal ki csak később.

Új hozzászólás Aktív témák