Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4643 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Letöltöttem google playt, ennek a leírásnak az alapján
Feltettem magyar billentyűzetet. (Kii keyboard)
Időkép, facebook, viber, skype, googlemaps, endomondo sportracker, mx player.Néhány gyári programot nem lehet letörölni (pl game center, mi credit center), amik sok vizet nem zavarnak, berakosgattam ezeket egy külön mappába.
Néhány kérdésem lenne a fenti programokkal kapcsolatban:
-google maps nem talál meg, 2 hely között ugrál kb 150m-es távolságra tőlem (wifi, gps bekapcsolva). Igaz, egy épületben ülök.-endomondo nem talál meg.
-facebook alkalmazás hiába fut a háttérben, nem küld notification-t üzenet érkezésekor(bár ezt még kipróbálom újból)
-gyári levelezőkliensbe beállítottam a 2 fiókomat: exchange, és gmail, de nem jegyzi meg a nézetet, hogy mind a két fiók leveleit egyben lássam (exchange-t mutatja alapértelmezetten).
-Gmail fiók beállításánál csak ütemezett szinkronizálást lehet beállítani, pl.: 15min. Push-t nem engedi. Ezen lehet faragni? (exchange fióknál lehet push-t választani)
Ha nem jó helyere raktam a hozzászólást, másik topikba kérdezősködjek, kérlek szóljatok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest