- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Hogy leült a topik. Ezek szerint a 39990Ft-os áron nem kell senkinek sem ez a tablet.
-
Rodzser Mór
senior tag
Meg aztán kinyomtatott akciós újságban megjelent félrevezetésért is büntettek meg már boltot. Akkor nehogy már egy webshop esetén, ahol könnyebben és többek által ellenőrizhető az üzemeltetők részéről, hogy minden oké, ezek megússzák ezt az aljas húzást.
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Emberek, szerintem ne nagyon szarozzunk ezekkel. Illetve na csak ezekre fordítsuk a panaszunkat. Egyből nyomjuk fel őket a német anyacégnél is. Németeknél nem ilyen pitiáner protekcionista senkik ülnek, mint itt.
A német mediamarkt facebook oldalára is be kéne írni németül, hogy mi folyik itt Magyarországon. Minél többen reagáljunk rá, hogy észrevehető, feltünő legyen.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
janaman01 #135 üzenetére
Media Markt Magyarország A Media Markt webáruháza ezúton is elnézést kér azon Tisztelt vásárlóitól, akiket téves árakról informált. Technikai hiba miatt ugyanis irreális árakkal találkozhattak néhány termék esetében, rövid ideig kedves megrendelőink. A hibát természetesen korrigáltuk.
Ennyi részükről, oszt jónapot?
Ez igen! "Európai" ügyintézés, ügyfélkezelés. BLÖ!
Rövid ideig?
Állítólag éjféltől volt ez az ár. 13 órakor vették le. Az 13 óra. Ez rövid idő? Egy rövid ideig szorongatnám a golyóit ennek a sok dilettáns átverős tetűnek. Hihetetlen egy szar banda.
Én sem hagyom annyiban. -
Rodzser Mór
senior tag
Az Emag messze nem tekinthető gagyinak, ehhez Médiamárkethez vizonyítva meg pláne nem. (ha irónia volt, az más).
Én sem értem, hogy milyen fostalicska módon csinálják ezt a MediaMarktnál. Amatőrök (=rossz amatőrök) gyülekezete. Dilettáns csenevész tróger banda.Nekem is jött email a törlésről.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem lehet, hogy volt egy mennyiség, amit oda tudnak adni a 15990 Ft-os kedvezményes áron és van amit meg nem? Nekem kb ez látszik az eddigi történetből.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #65 üzenetére
Nabakker, most meg megjelenik 39990 Ft-ért, 39990 Ft-ról leárazva 60%-kal
Némi matematikai ellentmondást vélek felfedezni.
[link]Valami félnótás webshopguru vagy adatbázisfeltötlő belenyúlt a rendszerbe bizonyára. Káosz az van.
-
Rodzser Mór
senior tag
A MM weboldalán (nálam) továbbra sem elérhető ez a tablet. Még van remény.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ha nem válik be a tabletezés - ez lesz az első tabletem - akkor az akciós ár fölött is el lehet adni.Ha jól emlékszem, akkor 39990 Ft-ról volt leakciózva. Most már nem látszik a MM honlapján az ár.
-
Rodzser Mór
senior tag
Én sem leszek nagyon zabos a HDMI hiánya miatt. BT-vel (drágábban) kiváltható a monitorra kikötés.
Így is jó cucc. Remélem, hogy tényleg fajin lesz. 1-3 nap szállítási időt írtak, akár még 31-ig is megjöhet.Ez a márka milyen gyártmány egyébként? Van valami tapasztalat, infó róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest