- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Pálin(t)ka #189 üzenetére
Más rendszereknél sem lehet visszatenni a régebbi állapotot, WP-nél sem.
Mi nem tetszik rajta? Hogy nem aszimmetrikus? Megszokható. -
BiP
nagyúr
Ezt valaki linkelte már, "van, aki be meri vállani?
" kommenttel
Ránézésre nem túl bizalomgerjesztő a tool.Én decemberben Nokia Care Suite-tal frissítettem, mert hamar felkerültek a szerverekre, és azzal (ill. Navifirmmel is) elérhetőek voltak. Igaz, az a módszer újrahúzta a telefont, nem maradtak meg a beállítások/telepítések.
-
BiP
nagyúr
no prob. Nem szándékoztam leharapni senki fejét. Offtopicba tettem, nem tettem felkiáltójelet, csak jeleztem, így válaszoltam meg a kérdésedet, hogy hol találod.
(persze burkoltan benne volt a jelzés, valóban, hogy legközelebb érdemes előbb körülnézni, aztán kérdezni.)
megj: ha törölni nem is, de szerkeszteni lehet 5 percig a hsz-t. -
BiP
nagyúr
Nem amiatt kellett növelni, mert 4 kis csempe=1 nagy, hanem mert most már teljes szélességben vannak a csempék, tehát szélesebb, mint a korábbi. (és mivel négyzet, így nagyobb is lett)
Amúgy a kis csempék között is vannak élő csempék, pl. SMS,hívás, outlook.
Bár én is sajnálom, hogy a legtöbb valóban inaktívvá válik.Én kb. 2 hete telepítettem 610-re (mert már felkerült a Nokia szerverekre idő előtt), de érdekes módon most meg nem listázza a Navifirm.
(amúgy nálam a verzió8858.12470, nem tudom, ugyanezt telepíti-e most is.)szerk: a 4/1 méret indokolt, mert így egységes. Ha már inaktív a csempe (gyakorlatilag ikonná egyszerűsödik), akkor tényleg mindegy a méret, viszont így lehet jól "kicsempézni" a screent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest