Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viktor77
titán
Ezt nem értem.
1. Ha ha nincs a gépeden semmilyen WoW, mikor hazaviszed a Cata dvd-jét, és arról kezdesz telepíteni, akkor lehúz még 20 gigát. Ez teljesen logikus, a 4 gigás dvd-n nem lehet rajta a LK, BC, stb. Ez sem szörnyű, kétévente egyszer kell megcsinálni (aki akarja, nem kötelező).
2. Ha eddig is játszottál, és megvan a LK, akkor csak aktiválnod kell a Catát az accountodon, és már játszhatsz is. A dvd-t be sem kell raknod a gépbe. -
Cyrusv10
tag
válasz
LittleDemon #28 üzenetére
Ez azért van mert a blizzesek úgy gondolják, hogy a friss cataclysm telepítés után sokkal egyszerűbb a (summa 9 giga) patchelt fájlokat egytől-egyig újra letölteni, mint magát a (kb. 1 giga) patchet leszedni és aktiválni...
-
mephi666
nagyúr
azért elég összetett játék a wow és ízléstől függ, hogy kinek mi nyújt 100%-os kikapcsolódást: van akinek a raid, másnak a szimpla quest-elgetés, megint másnak pedig a kialakuló "virtuális közösség"
...és még hosszan lehetne bővíteni ezt a listát... nem wow-ozok, de látom, miben van a sikere: a folyamatos megújulásban és abban, hogy nagyon sokoldalú játék... épp ezért jön be a játékosoknak... láttam több mmorpg-t is, de csak a wow-val játszottam és az a véleményem, hogy ez a legkidolgozottabb és legösszetettebb... (csomó játék az elhanyagoltság és kevés fejlesztés, rossz support miatt gyorsan megunhatóvá válik és felejtős lesz) ezért produkálnak a blizznél ilyen oltári eladásokat...
nem szidom a wow-ot és a wow-osokat: megértem őket... de az is 100%, hogy nem fogok újra nekiállni... maximum akkor, ha egy nap 48 órából fog állni, mert ismerem magam és rá tudnék megint kockulni
ui: én a dia3 megjelenésénél tudnám elképzelni, hogy ott csövezzek egy üzlet előtt
-
Wolverine
félisten
válasz
LittleDemon #20 üzenetére
A Cataclysm DVD-ről telepítve "csak" egy 700 MB-os patchet kell leszedned...
#23: sok idő? Én 5,5 év alatt kevesebbet játszottam vele, mint néhányan egy-egy single RPG-vel
-
kexksz
addikt
válasz
Black Dragon #17 üzenetére
No offense, de neked ettől mivel lesz rosszabb? Csak mert látom, hogy nagyon irritál.
-
Kanczy
veterán
Ha nem venne el olyan sok időt, és lenne folyósítható havi 3000-m, játszanék a játékkal. Ha ennyi időn át képes volt megtartani cirka 10-11mó embert, megérdemli a rekordot
-
"Nolifekockák, nincséletük, pénéhezblizzard, milyenrondaawow, aprepaidcardnemisjáték."
Topik zárható.
MOD: Lehet elkapkodtam, kimaradt valami?
-
Scholes9
nagyúr
Ez számomra egyértelmű volt már a megjelenés előtt is, a Diablo 3 meg még ezt is simán alázni fogja
-
-
Sicilian
addikt
Ez gondolom nem is volt kérdéses
-
Wolverine
félisten
válasz
Black Dragon #13 üzenetére
Kb. 100 embert kérdeztem végig a sorban. Maximum 10 volt közülük, aki régimódi hardcore raidernek mondható; a többiek átlagos játékosok.
-
kovsol
titán
válasz
Black Dragon #6 üzenetére
pedig a wow egyre inkább a Casual irányba kezd elmenni és komoly raider emberek az össz wowos tábor pár % -t adják csak, sokan az ilyen éjféli nyitás dolgot szerintem kíváncsiságból nézték csak meg, nem azért mert azonnal futottak haza játszani vele
-
Armagedown
őstag
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
Még szerencse hogy 100 %osan normális ember az , aki egy iPadért sorbaáll
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
1000 ember wowozik 500 abból "nolifer". 100 ember codozik abból 50 "nolifer". A számszerűsítés nem biztos, hogy a legjobb de aki érteni akarja az érti, hogy minél nagyobb egy játék tábora egyértelműen több ott a függő is. Arányaiban ez persze nem olyan durva kiugrás csak sokan harapnak a puszta számadatokra. Engem most próbálnak rávenni a WOW-ra de valahogy az egész világa nem jön be a játéknak uh. nekem szerintem ez passz de majd a trial végéig kiderül. Ennek ellenére megvannak azok az emberek is akik átlagosan napi 1-2 óránál nem játszanak többet vele. Lehet valamiiért ésszel is rajongani.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Nem kellett röpülni, mert meglehetett venni digitálisan.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kieg után egy hét szabadság? Szvsz két évente egyszer belefér
Én is megtettem volna, de nem volt rá módom.
-
Black Dragon
addikt
Nem mondtam, hogy mindenki az, csak sok emberrel találkoztam már, akik suliba, vagy dolgozni sem mennek, mert wowozik....
Nincs gondom a wowval, de azért elég sok az olyan ember, aki napi 6 óránál többet játszik vele, és konkrétan ez olyan, mint másoknak a facebook, ha megvonják, nem tudják elképzelni az életüket...
-
Wolverine
félisten
válasz
Ja, mert akik a Starcraft 2 éjféli nyitáson voltak jelen vagy elmennek egy éjféli filmvetítésre, azok is mind noliferek
Én is elmentem az egyik üzlethez, végigkérdeztem a sor elejét egy wow.hu-s cikk számára, és a legtöbben nem kockábbak, mint az átlagos gamer.
-
törölt tag
válasz
A sok nolifer csak úgy röpült az üzletekbe....
nőljük már ki ezt a gyerekes marhaságot és ne vigyük el ezt a topikot is ebbe az irányba
-
Black Dragon
addikt
A sok nolifer csak úgy röpült az üzletekbe....
-
Wolverine
félisten
Várható volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA