Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Amúgy ezerrel kerestem Win8-as megoldást, mikor táblára fentem a fogam. Sosem volt almás termékem, mert nem izgatott fel. Egyszerűen nem kaptam mást, kényelmesen, aminek ilyen képe lett volna.
Kiadtam volna 220e-Ft-t, kb. ezer dollárt, mondjuk egy olyan tábláért, amin W8 x86 fut, FHD-s és nincs benne ventilátor, valamint nem egy kiló, 4 óra üzemidővel. Hondo-ra vártam..Eddig nem volt.
-
Auratech
őstag
A tablet egy számítógép. Használhatóságát a perifériái és a rajta futtatható alkalmazások feladatai, ergonómiája és azok hatékonysága, produktivitása határozza meg.
Egy kalibrált nagy felbontású, hordozható megjelenítő minden képi megjelenítéssel kapcsolatos feladat során kényszerítően munkaeszközzé válik.
Portrékat fotóztam tegnap. Egy D3200-fix obival és wifi adapterrel, táblával távirányítva, monitorozva, Dropboxba mentve a fotókat.
Szalagavatón bejátszógép volt a tábla, valamint effekt az énekre, mert a keverőn nem volt zengető. Korábban ugyanezt egy PB-notival oldottam meg. Nem fostam, hogy lemerül...
Meg olvasótábla is a felkonfhoz, megoldva az olvasáshoz szükséges fény örökös problémáját.A webes felületű hálózati konfigurálást, wifi beállítást, ellenőrzést simán a tábláról végzem. Korábban laptopról ment.
Sajnos a táblán igen megszoktam a jó képminőséget és a kényelmet. Minden monitor vacaknak tűnik... -
Auratech
őstag
Tartalmilag mi kifogásolható a mondatokban?
A teljesítményeket listázó táblázatba kimazsolázta a szerkesztő azokat az értékeket és a hozzájuk tartozó termékeket, amik nagyság szerint az aktuálisan tárgyalt termék számadatát alulról közelítő, emelkedő értékeket mutatnak.
Az iPad minivel egy időben piacra kerülő 4. gen helyett egy generációval régebbi termék adata szerepelt.
E szerint vagy az iPad2 kerül a listába, közel azonos értékkel, mint a mini és a 3. gen, vagy a mini és a 4. gen.A fogalmazásban a táblázaton kívüli egymondatos megjegyzés a 8-900 pontos értéket bíró eszközökről, furán hozza ki magát. Kicsit erőltetettnek tűnik.
A számokban lévő különbségek meg szerintem inkább a szoftveres optimalizáció hatékonyságát jelzik, mintsem a platformok valós teljesítményét. Szerintem a gpu ereje és képességei okán az AMD-s megoldás a legizmosabb. A webes tartalmak megjelenítésben egyre nagyobb szerepe van a gpu-nak, ha kihasználják.. -
Auratech
őstag
IPad4 946 pont.
Vicces, hogy egy vadonatúj terméket korábbi i-Zé genreációval hoznak egy lapon tesztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest