Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joysefke
üzenetére
A tieddel meg az, hogy általánosítasz ki tudja milyen tapasztalatok alapján. Dr. Akula kolléga szokott ilyenkor eszembe jutni, aki évekkel ezelőtt valami tanfolyamon látott Linuxot amit akkor meggyűlölt és az akkori tapasztalatai alapján azóta is megmondja a frankót, hogy mekkora szar a Linux.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenféle dzsunka gépeink voltak az előző cégnél, de felraktunk rájuk Mintet vagy korábban Ubuntut és mentek. Ráadásul ezekkel a gépekkel kereste / keresi a pénzt a cég, szóval elhiheted, csak megbízható, jól működő rendszer lehet rajtuk. Az ügyfeleknek is adtunk el Linux alapú rendszereket, úgy mennek ahogy kell.
Persze ilyen - olyan gondok minden rendszeren lehetnek, én sem vagyok szemellenzős. Egy dolog nem stimmelt nekem mindössze, az az nVidia gyári és közösségi driverének az állapota. Azzal szívtam egy kicsit, de mondjuk nekem 2 monitorom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)