Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #392 üzenetére
Melyikről van szó?
-
papsoka
aktív tag
Valamilyen okossággal megoldható, hogy a táp megszűnésekor a készülék automatikusan kikapcsoljon?
-
papsoka
aktív tag
TMC antennával próbálta valaki? Érdemes foglalkozni vele?
-
papsoka
aktív tag
Találkozott ilyennel valaki? Óraátállítás után a belső óra átállt, de a 3 betűs navinál az érkezés ideje maradt az óraállítás előtti időn, vagy is egy órát késik! Kellemetlen és gyakorlatilag használhatatlan így az egész!
-
papsoka
aktív tag
Valaki próbálta a telefonját bluetooth-on összepárosítani és kihangosítóként használni az x995-öt? Nekem eddig nem sikerült. Felismeri, "párosodik", de össze nem kapcsolódik!
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #277 üzenetére
Akkor így nem sok értelme van!
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #275 üzenetére
Nálad navival is elalszik?
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #273 üzenetére
Csak az új szabálynak kell ott lenni?
Rábírtam az alvásra az alap képernyővel. Ha bekapcsolom a hárombetűs navit, azzal nem csinál semmit. Áram levétele után ha kikapcsolom a navit és előjön a főmenü, akkor elalszik. Lényegében ez azt csinálja mint mikor a bekapcsológombot röviden megnyomod, nem? -
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #271 üzenetére
Nem akar működni. Kell valahogy aktiválni esetleg? Ha megszűnik az áramellátás akkor ki kellene kapcsolni teljesen a gépnek? Nálam csak elsötétül a képernyő. Bekapcsológomb nyomására azonnal indul. Így nem jó mert lemerül az akksi. A Rule menüben meg kell jelenni a Normál menünek is? Mindkettő mellett pipának kell lenni? Az új szabálynál megadom a "if power is connected" az csak a Normál menünél jelenik meg.
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #269 üzenetére
Nem találom hol kell megadni a "if power is connected" feltételt?
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #267 üzenetére
Ez csak a fizetős Pro verzióval megy, vagy a sima ingyenessel is megy?
-
papsoka
aktív tag
válasz
urbanjozsi #264 üzenetére
Erről a beállításról bővebben írnál?
-
papsoka
aktív tag
Felvarázsoltam rá a neksz....t. Elég furi elsőre. Holnap élesben megpróbálom.
-
papsoka
aktív tag
Néhány másodperc, pedig Renault Kangooban van és állítólag annak az első szélvédő színezése fém alapú ami rontja a vételt. Mint fentebb írtam nem tudtam elviselni az alsó sáv kitakarását ezért rootoltam. Ez vagy nem sikerült tökéletesen, vagy elrontottam valamit, de csak úgy működik, hogy bekapcsolás után kb. 20 mp múlva tűnik el az alsó sáv. Ha előtte indítod a hárombetűset akkor marad a sáv, de gombok nélkül. Sygiccel nincs ilyen gond. De nem zavar mert mire becsukom a garázsajtót addigra indítható.
-
papsoka
aktív tag
Én semmit nem aktiváltam! Feltettem a hárombetűset kivittem az udvarra, aránylag hosszú ideig kereste a jelet, aztán ment a helyére az autóba! Később rootoltam az alsó sáv eltüntetése miatt, valamint feltettem a Sygicet próbálni, de nekem nem jött be. Csak navigálásra használom!
-
papsoka
aktív tag
Pofon egyszerű!
KingRoot + GMD Auto Hide Soft Keys PRO root 3.1 Apk!
Az újraindítások után MINDIG várni kell legalább fél percet és akkor húzza ki automatice teljes képernyőre a képet. Ha ezen időn belül hozzányúlsz akkor a gombok eltűnnek, de a fekete sáv megmarad. Biztos lassú a készülék valamelyik része, de így együtt lehet élni vele mert kárpótol az "óriási" szép kijelző! -
-
papsoka
aktív tag
Tud valaki megoldást az alsó android gombsor eltüntetésére root nélkül?
-
papsoka
aktív tag
válasz
geloczigeri #143 üzenetére
És ebbe hogy sikerült mobilnetet varázsolni útközben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest