Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönöm az illetékesnek a beágyazást...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyebkent, attol hogy nincs hir nyugati megjelenesrol, lehet hogy valahogy nalunk is tudunk jatszani majd vele. Max a menuben nem igazodunk el a sok kinai jel miatt...

-
keIdor
titán
Én sem értem, pedig ez jobbnak tűnik, mint az MW3, amit egyébként a napokban takarítottam le a gépről. 33 órával el is intéztem, legrosszabb CoD rész, amivel dolgom volt eddig és ezzel játszottam a legkevesebbet.
Mindegy, legalább a single jól sikerült.
Multira marad a BF3 vagy ha találok társat, akkor Portal 2, egész jó a co-op benne. -
Angel1981
veterán
Amikor olvastam, hogy "PC only" felcsillant a szemem - talán kijavítják a Crysis 2-ben elszenvedett csorbát - aztán amikor láttam, hogy nyugati megjelenés egyelőre nincs, megint elkedvetlenedtem.
Nem értem, miben annyira más a keleti piac, hogy egy online FPS csak nekik lenne eladható?
-
.mf
veterán
Kár, hogy csak Kína. Egyre több free-to-play dolog megy csak Ázsiába, vagy indul ott, és nem jut el ide. Mi pedig fizetünk a játékért, az extrákért, a dlc-ért, lassan már a javításokért is...
Btw. Gunnery Sgt. Hartmann néven indítanék karaktert benne

"Let me see your warface! You have a warface? Like AAArgh!!"
[ Módosította: Viktor77 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, legalább a single jól sikerült.