Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy te nem használtál még tartósan valami rétegperifériát és emiatt gondolsz bele túl sokat a támogatás szóba. Tény, hogy a jelenlegi címek nem támogatták a Rift-et, amikor elkészítették őket, hiszen a legtöbb esetben a játék elkészítésekor a Rift még csak nem is létezett.
Ez a "bele van rakva" amit írsz kicsit úgy hangzik nekem, mintha azt gondolnád, hogy vagy tökéletesen működik egy régi szoftverrel a Rift és hozza az elvárt játékélményt, mintha a játékmotor alkalmazkodna magától vagy nem, pedig ez messze nem így van. Sajnos a kettő között ott van az, hogy nem jó vele sehogy sem, csak arra elég, hogy arról győzzön meg, hogy jó lenne ha "úgy" menne, de nem úgy megy.
Ha próbáltál már magad konfigurálni egy egyszerű játékvezérlőt egy régi játékhoz biztosan emlékszel, hogy nem is olyan egyszerű minden paramétert úgy beállítani, hogy jó legyen és ehhez jön hozzá az, hogy Rift-ben nem tudsz lenézni a billentyűzetre, hogy egy nem kézre eső gomb megnyomásával meghívj egy menüt, szóval a játékot már a szerkezetének szintjén a Rift-re szabva kell elkészíteni ahhoz, hogy igazán jó lehessen. Utólag már ezer bosszantó apróság van, ami elszarja a VR élményt még akkor is, ha ne adj Isten sikerül a vezérlést az érzékenységek és minden apróság szintjén is igazán jóra és testreszabhatóra összehozni.
Semmi sem lehetetlen persze, csak annyi munkát jelent, amennyit nem fognak fordítani pecsekre. Tessék-lássék valami van régi szoftverekhez, hogy hosszú legyen a támogatási lista és többen megvegyék a perifériát, de ez csak marketing nem VR, te meg a VR-re vagy ráizgulva. Persze ki nem. Én is azért vettem G27-et annó mert a VR játékélmény után mennék, ha lenne mivel. Aztán kiderült, hogy még egy kormány támogatása sem megy 10 autós játékból 9-ben. Tök természetes, hogy ezek után szkeptikus vagyok nem? Azért egy kormányt támogatni nem kicsit egyszerűbb, erre mi történt? Kitalálták, hogy az arcade autóverseny az nem szimulátor és egy kormányt csak szimulátorban kell támogatni és összeszarnák magukat, ha használhatóvá tennék. Á nem verik magukat ekkora költségbe, inkább rámodják mindenre, hogy arcade és bekaphatod. Ráadásul egy kormány még olcsóbb is, mint a Rift lesz és akkor te azt mondod nekem, hogy vagy benne van vagy nincs?Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest