- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
"Mi kellene még hozzá? Nem tudom, miért kezdesz vitába olyan témában, aminek nem vagy tisztában a technikai hátterével?"
Nem hiszem, hogy feltétlenül 100%-osan tisztába kell lennem vminek a technikai háttereivel ahhoz, hogy tudjam milyen hatással van rám és meg tudjam ítélni, hogy számomra jobb/rosszabb élményt nyújt-e a más hasonló eszközöknél, még ha a technika alapelv ugyan az is. Illetve ugyan azzal a technológia alapelvvel lehet csinálni jó és rossz dolgokat is, láttunk már rá számtalan példát...
Szerintem ez így nagyon erős túlzás (*), másrészt ez amúgy is az a része a dolognak, hogy hogyan oldják meg, hogy a két szem más-más képet lásson.
Szerintem ez a kis technikai részletkérdés alapvetően meghatározza a felhasználó élményt, és nyilván vannak más eszközök is, amik ezt jól oldják meg, de én még nem sokkal találkoztam se moziban, se tévénél. Ha tudsz ilyet mondani, ami kommersz, elérhető termék, azt megköszönöm, mert utánanéznék.
Ez így egy kicsit álságos, hogy a tévés, mozis 3D úgy szar, ahogy van, de bezzeg a Rift maga a világ 8. csodája. Ennél azért közelebb vannak egymáshoz, főleg hogy ugyanaz az alapelv. Nem tudom, milyen 3D moziban voltál és ott milyen technikát használtak, de menj el pl. hozzájuk és garantálom, hogy rá fogsz csodálkozni, hogy ez ilyen is lehet.
Nem hiszem hogy ezt mondtam volna... hanem hogy van egy szint, ami alatt a 3D számomra nem élvezhető, mert sem a nyújtott 3D hatás, sem a képminőség nem segít abban, hogy hihető legyen. Számomra a legtöbb tévé és mozi ilyen, inkább idegesít, mint sem élvezem (és nem azért mert szem/agy problémáim lennének). Eddig moziban egyedül az IMAX-ban a Gravity volt azt, amit viszonylag élvezhetőnek éreztem, de maga a 3D hatás/élmény szerintem a Rift-ben egyértelműen más/jobb, számomra nem említhető egy paklin a két dolog. IMAX-ben sem szoktam túlságosan hátul ülni, de akkor legközelebb legelőre megyek, és megnézem úgy is, ha szerinted csak ennyin múlik.. erre most kíváncsi lettem.
És hát persze nyilván nem az IMAX a csúcsok csúcsa, de átlag ember számára ez az, ami még elérhető, és kevesen láttak eddig ennél jobbat, ezért hasonlítom ehhez. Viszont a normál 3D mozi sztem a katasztrófa kategória...
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Oculus VR eladása szükségszerű lépés volt a fennmaradás érdekében?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest