- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Én ezt valahogy nem látom problémának, szerintem megfelelő alkatrész, és anyag -minőség kérdése az egész...
Tudnak csinálni sok kiloWattos tápokat is ha akarnak, ügyes gyerekek azok a villamosmérnök srácok. Kétlem hogy egy ilyen párszáz wattos terhelés fejtörést tudna okozni, egyszerűen csak nem a legolcsóbb kínai sz*rt kell megvenni.
Hogy visszatérjek a korábban említett rig-re, abban pl. egy 850-es Seasonic Focus Plus baromira vidáman elvan 4db RX 580-al, érdemben nem is melegszik. (épphogy langyos levegőt fúj ki de kb. csak azért mert brutál lassan jár benne a venti még így is, és így "ráér" a levegő felmelegedni benne mire kitalál)
Sztem ha a hatásfoka nem érdekelne rádobhatnék még 1-2 GPU-t és azt is bírná... Csak ott ugye a 850-es táp úgy 850-es, hogy az egyetlen darab 12V-os ága 840W-ot bír.Persze lehet mondani hogy ha burzsuj köcsög vagyok máshogy látom a világot (határozottan nem vagyok az), de erre meg azt mondom hogy "nem vagyok elég gazdag ahhoz hogy sz*rt vegyek."
Egyszer vettem olcsóbb / noname-ebb tápot (Thermaltake...), hamar meg is tanított rá hogy nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest