Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
philoxenia #133 üzenetére
Off, csak eszembe jutott. A fotosuli sorozatban nem ártana foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mert a gyakorlati fotózás szempontjából többet számít ezek ismerete, mint mondjuk a CMOS szenzor működése. Olyasmikre gondoltam, mint pl.: mélységélesség részletesebben kivesézve, fotótémák és objektívek kapcsolata (mihez mi kell/ajánlott), utómunka fontossága, színterek, publikációval kapcsolatos dolgok (mit kell csinálni nyomtatáshoz, online, digitális formában), milyen paraméterek jellemeznek egy jól sikerült képet egy adott témáról. Ezek nekem úgy hiányoznak. A rengeteg könyvből, amiket árulnak egy-kettő van csak ami ezeket a fontos technikai alapismereteket rendesen megmagyarázza képekkel illusztrálva. Én is csak azóta vagyok sok dologgal tisztában, mióta elolvastam egy ilyen könyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest