Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A videóban pontosan leírom, hogy mindenképpen ellenőrizni kell, hogy PSP vagy Adam2 bootloader van-e a modemeden, és hogy csak 2MB-os image-et szabad felrakni. Van belőle Annex B és Annex A is, Magyarországon az Annex B-t kell választani.
Én frissítettem 360T-t és 380T-t is, és szuperül működik mindkettő.
Dchard
-
szki
őstag
Neked is 360T? Akkor lehet psbl helyett adam2-re lesz szükséged!
Nekem azt hiszem 46%-nál állt meg , emrt nem tudott rebootolni, hisz módosul a felh.név/jelszó admin/admin-ról Admin/Admin-ra. Ekkor böngészőben már be lehet lépni a modem menüjébe 192.168.1.1-el (de csak FF volt jó, és IE nem). Érdekes, hogy csak a power led világít ilyenkor, pedig rajta van a friss fw.
No ezt tudja a 360T ezzel a csoda megoldással. Tesztelem ezt a modemet így, mert eddig 321B-t használtam nagy megelégedésemre (természetesen mod fw.-rel), és ez a 360T csak üzemi tartalék szerepet látott el (sok a vihar/villámkár mifelénk).
Fontos, ha a újraindítás/áramszünet után modem menüjébe akarsz lépni, akkor 192.168.1.1 legyen a cím, és ne legyen utána semmi karakter/szöveg.Még jó lenne ha a status és az Ethernet ledek világítását megoldanák, hisz dchard elküldte adaméknak a konfig fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged