Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedrosso
csendes tag
Sziasztok. Régi nagy Diablo fan vagyok de ez a mod kifog rajtam, pedig csak a Hell fokozat 85%-ig jutottam. Diablo és klónjai pipálva de Mr. Defiler és társai
lövésem sincs hogyan apríthatnám fel őket. Néha az az érzésem hogy irreálisan nehézzé akarta a készítője tenni ezt a modot és ez már az élvezeti faktor rovására megy. Így is kb. háromszor kezdtem újra, mire sikerült összeguberáljak olyan felszerelést hogy az alsó szinteken legyen valami esélyem. Most, így negyedszerre nem igazán van kedvem újrakezdeni.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lövésem sincs hogyan apríthatnám fel őket. Néha az az érzésem hogy irreálisan nehézzé akarta a készítője tenni ezt a modot és ez már az élvezeti faktor rovására megy. Így is kb. háromszor kezdtem újra, mire sikerült összeguberáljak olyan felszerelést hogy az alsó szinteken legyen valami esélyem. Most, így negyedszerre nem igazán van kedvem újrakezdeni....