Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • arthur3d

  tag

  válasz stgellert #12 üzenetére

  Távol álljon tőlem a gyártói vita, én csak a személyes tapasztalatomat írtam le, teljesen nyugodt hangnemben. Nekünk eddig tökéletesen megfelelt mind a 2 gyártó által készített termékvonal. Az igaz, hogy nem az Avatar n. részén dolgozunk, de ettől még nekünk nem volt gondunk a FirePro kártyával...ettől függetlenül nagyon várjuk a Fermis Quadro-kat.
  Van külön programokhoz optimalizált megoldása az ATI-nak, pl. Maya, PremiereProCS4 (amikről jelenleg tudok)
  #13 freelancer
  Nekem úgy tűnik az írásodból, hogy ahol dolgozol ott valami speciális dologról lehet szó. Nem azt írtam, hogy "most akkor tessék FirePro kártyákat vásárolni, akár tetszik akár nem"...ez "egyszerű mint a bot"...

  Mielőtt félreértés lenne a dologból: mindössze arra próbáltam meg rávilágítani, hogy mindenkinek az adott feladatához mérten kellene megközelitenie a dolgokat és nem berögzödések alapján. Ez is személyes tapasztalatom...pl. egyik kollégám 2-3 évvel ezelőtt tett egy kis kiruccanást külhonba és az ottani cég fejlesztéskor vásárolt több QuadroFX5600-as kártyát, amikor összevetették az én kölcsönadott FireGL kártyámmal egyazon feladatnál, rájöttek, hogy fölöslegesen dobtak ki az ablakon egy halom pénzt, csak azért, mert nem voltak hajlandóak nyitni új dolgok felé. Én éppen ezért vásárolok minden új kártya fajtából 1-1 darabot - amennyiben nincs lehetőségem másét tesztelni. Mint azt freelancer kolléga is írta, hogy Ők tesztelték a FirePro rendszereket és arra a következtetésre jutottak, hogy köszönik, de ebből nem kérnek. Nincs ezzel semmi gond. Sőt! Komoly cégek, emberek így járnak el és nem dobálják ki az ablakon a pénzt fölöslegesen.
  Így vagyok a komplett rendszerekkel is. Télen volt szerencsém tesztelni Corei7 Xeon procit, melynek eredményeit összevetettem a saját gépeim eredményével és 3D-s modellezésre mindenképpen ilyen rendszereket fogok vásárolni az ősz, tél folyamán.

  Remélem sikerült érthetően leírnom az én szemszögemből a dolgot. NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN SOHA GYÁRTÓI FANATIZMUST MEGIDÉZNI! Hiszen ez teljesen relatív. :R

  ...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés