- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem inkább a korosztályok közötti ízlés/divat különbség lehet a ludas. Én is inkább idősebb vagyok, öreg 35-ös
és nekem tetszik a ház. Ahogy fentebb írtam, azon mini ITX házak közül, amibe nem slim meghajtót kell tenni, ez tetszik a legjobban.
Mostanában nagy divat lett fikázni a fényes felületeket, mert sok gyártó ilyen anyagokból épít notebookot, netbookot, mobiltelefont és már rövid használat után undorító zsíros kinézetű lesz mind, mert azokhoz hozzá kell nyúlni elég gyakran. Viszont ettől még a zongoralakk fényes felület nagyon elegáns, persze lehet, hogy nem a fiataloknak. Az én LG tévém kávája is ilyen fényes fekete.
Nekem ez tökéletes háznak tűnik egy zotacos ION/atom laphoz BR meghajtóval, noti HDD-vel, kevés memóriával. Ventilátor nélkül, passzív táppal akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest