- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz Quasi_modo #26401 üzenetére
Kontraszt is gyengébb, a fehér az kék, viszont fényerőben jobb. Nekem leginkább az ugyanakkora házban nagyobb mérete miatt tetszik. Csak hát ugye az a keszulekház...
-
xcds
őstag
válasz Quasi_modo #26403 üzenetére
Fényezd nyugodtan. Leírhatod, hogy te hogy látod. Többet ér, mintha csak annyit írsz, hogy jobb, meg hogy baj van a szememmel.
-
ChD
tag
válasz Quasi_modo #26401 üzenetére
Quasi.... nem akartam én egy ilyen kötekedés lavinát.
Szerintem az adatok és az emlékeim szerint nem jobb.
Mindezen által azt is írtam, hogy ettől függetlenül nem is rossz. Nekem tetszik a képe a Z3C-nek. Csak emlékeim szerint élénkebb volt talán a Z1C. De persze lehet, hogy tévedek, a látás azért erősen szubjektív...
Szerintem ne folytassuk ezt a dobálózást, mert nincs értelme, meg haszna. Ha jobb, akkor jobb.Nekem jobb, mert nagyobb, de élményben kb. ugyan az képet meg filmet nézegetve...
Üdv! Béke!
-
oszi666
őstag
6. Végül, a Flash Fire segítségével flasheld fel a Recovery.zip-et.
Én itt akadok el. Elsötétedik a képernyő, zölden világít a led, és nem csinál semmit 20 percig. Hangerőfel+bekapcs gombbal újra indítom és ennyi.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
csadi0011
őstag
válasz Quasi_modo #26403 üzenetére
Nincsenek kijelző különbségek a kiadásokban? Ha jol tudom Z1C-ből is van 2 féle kijelzőpanelos.
De csak ennyit hallottam, ezért kérdem. -
-
alacka
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani gyors megbízható szervízt akkumulátor cserére?
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
MegaNorby
tag
Hátha még valaki nem tud róla
XDA-sok indítottak egy petíciót hogy a Sony Z1 compact is megkapja a 6.0-t
[ Szerkesztve ]
Northlight music
-
coldfire16
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis van egy Z1C-m ami már 3napja furcsán viselkedik. Az akkumlátor mintha gyorsabban merülne a szokásosnál, és olyan 50-40%-nál teljesen meghal. Egy fél napot bír ki, míg eddig 2 napot is kibírt. A telót tmobilnál vásároltam 1 éve szeptemberben. Volt valakinek hasonló problémája?
Előre is köszi a válaszokat. -
zoli510
újonc
Üdv mindenkinek.Legujabb problémám a telóval,hogy a biztonság beállitásainál nem enged visszaváltani,mintáról gyors csusztatásra,rá sem lehet kattintani erre az opcióra.Nem lett buherálva,elállitgatva semmi rajta.Ilyenkor mi van?Megoldás?Elöre is köszönöm!
-
nji
aktív tag
van itt olyan fórumozó, aki z1 compactról már tovább / feljebb váltott ?
ha igen, akkor milyen telefonra?
néztem a z3c-t, z5c-t, de egyik sem sokkal jobb
vagy lehetne a "sima" z3, z3+ vagy z5, ha meg lehet szokni a nagyobb méretet
nem tudom, hogy érdemes-e továbblépni, várom a január 5-i sony bejelentéseket
kicsit zavar, hogy nem lesz rá 6.0
ha nem lesz már garanciális, akkor fel tudom majd rakni a 6.0-t ? lesz erről majd valami leírás vagy XDA-n valaki megoldja ? (azt is mindig olvasom) -
Spett14
tag
Most váltok Z5c-re!
Nekem tetszik a háza, hátulja és az egész.
Jó a nagyobb kijelző, és az ujjlenyomat olvasó! Két ujjamat regisztráltam és az esetek 90%-ában elsőre sikerül is, pedig tokban van.
Kapott üveget is előre, vigyázok rá, úgy mint a Z1c-re!
A kamera tényleg nagyon gyors, de még nem volt időm és energiám tesztelni.
Kíváncsi vagyok az akksi-időre, ha hozza azt amit a Z1c, akkor király! (Estére maradjon benne 30-40%)
Nagyobbat nem szerettem volna, ez pont zseb- és tenyérméret!
Ha nem jött volna a Z5c, akkor maradok, főleg a MIrcinko ROM miatt! -
Mircinko
senior tag
válasz kelly416 #26390 üzenetére
Bozek:
kelly416: . Azt az utolsó sort természetesen hozzá is kell tenni. . Telepítési útmutató nincs (még) azt videóformájában szeretném megcsinálni, úgy mint annó az Xperia V-nél.
oszi666: Hát azért ne küld el a ge... francba . Mivel ez a V3 nem sikerült a legjobban..., de attól még kipróbálhatod.
A V4 nem felejtődött el, várom az új minor update megjelenését, illetve mivel tényleg profin szeretném megcsinálni, ezért több időre lesz szükségem. Lehet, hogy ezt hozza majd a Jézuska? Lehet.
[ Szerkesztve ]
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
válasz Spett14 #26425 üzenetére
Nem kell nagyon aggódni, mert hamarosan találkozni fogunk a Z5C topikban
oszi666 és faham: Próbáljátok meg a így feltelepíteni a recovery-t, gépről. Utána meg mehet is a rom.
Röviden, Kicsomagol->USB hibakeresés bekapcsolása a telefonon-> program indítás és telefon csatlakoztatás->1 es gomb enter...enter. Közben pedig engedélyezni a telefonon az ADB csatlakoztatást. Ha minden oké, akkor a telefon újraindul és be is lép a recovery-be.Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
válasz glacious #26431 üzenetére
Január 5.-ig biztos nem lesz csere. A másik dolog meg az ,hogy olyan 100 k körül szeretném beszerezni (akár GSM boltban). Az az igazság, hogy kb fél évig használtam Z3C-t, de a visszalépésnek sem érzem (még) a hátrányát.
-
petymeg
addikt
Én Z2-re váltottam, részben kényszerűségből, mert betört a kijelzőm.
Z5-re terveztem amúgy, márciusban, de most hirtelen sokalltam érte a 200k-t, a Z3 meg egyáltalán nem tetszik.
A Z2 nagyon bejött, még szebb is mint a Z1-Z1C vonal, a hangszórói is "sztereo", bár ebben améretben nem sok értelme van.
Igazából a Z5 csak az ujjlenyomat olvasóval adott volna többet, úgy gondolom.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kelly416
veterán
Én gariban kaptam egy z3c-t helyette, azt gyorsan pénzzé tettem, és vettem egy Padfone Infinity 2-t, abból lett egy Samu A7, végül kikötöttem egy Flex2 mellett. Szerencsére alig-alig nagyobb mindhárom teló a Compact szériánál, és mint tudjuk, a nagyhoz nem nehéz hozzászokni, így már ingerenciám sincs kis telefont venni. Leginkább meguntam a Sony-t egy időre, ezért váltottam, de azért sok dolog hiányzik a z1c-ből.
-
kelly416
veterán
Javítottam még egy pöppet az összefoglalón. Dobtam bele két kérdést válasszal a gyík-ba, "Nem tudom visszaállítani a képernyőzáramat...; Összetört a kijelzőm, mit tegyek?", mert ezek eléggé sokat előferdülnek. Bár lehet, hogy nem sokra megyünk vele, de hátha elkezdenek rászokni az emberek, hogy az összefoglalót nyissák meg először.
Ezen túl természetesen bele tettem Mircinko minden elérhetőségét, külön download oldalra mutató linket is, nehogy valakinek keresnie kelljen.
No meg csinosítgattam rajta keveset, középre helyezés, felesleges enterek eltüntetése.Várom a további ötleteket, főleg a gyíkot lehetne dagasztani. Például az általánosan előforduló akku problémán már rég gondolkozom, hogy bele kellene tenni.
Szerk.:
Jimmy66:
Ahol a kamera alatt látod a led-et, az mindig a nagy tesó, tehát a képek alapján van két nagy Z hátlap, meg két z1c hátlap.Innentől nem is törtem magam, hogy elolvassam a cikket.De a cikket elolvasva nem sok minden jóval biztatnak, nyomásérzékeny kijelző? Még egy hibaforrás... nem tudom, megéri-e egyáltalán várni rá, főleg, hogy az eddigi páros Compact modellek mindig belpiacosak voltak, vagy meg sem jelentek.[ Szerkesztve ]
-
nji
aktív tag
Szerintem is logikus kivárni a január 5-öt, aztán meg némi árcsökkenést.
Azért ha majd tudtok jó áron valami upgrade-t a z1c-hez képest, akkor írjátok meg, akár privátban is.
Köszi!
Nézegetem az apróhirdetéseket is, de nekem is gyári garancia lenne jó vagy valami megbízható gsm bolt. -
oszi666
őstag
válasz Mircinko #26427 üzenetére
Egyáltalán nem állt szándékomban elküldeni, bocs, ha így jött le. Csak én nem vagyok egy infoguru, szóval nem megy olyan simán, mint egy hozzáértő embernek
Kíváncsivá tett ez ROM, szóval gondoltam kipróbálomIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Mircinko
senior tag
válasz oszi666 #26440 üzenetére
, értettem én csak ezzel az ellentéttel akartam kifejezni,hogy ez nem sikerült olyan jól mint ahogy terveztem. Ezért készül a V4, hogy minden pöpec legyen .
(#26435) Jimmy66: Ha független, akkor mehet a dolog .
kelly416: Köszönöm, ez nekem ugyanannyira hasznos, mint azoknak akik nem jártasak az ilyen dolgokban. Így legalább nem kapok napi 5-10 "értelmetlen" üzenetet, hogy hol kell letölteni, milyen rendszerre való, milyen telefonra stb. Keresőt nem szeretik használni az emberek, mint ahogy az aláírás elolvasását sem.
[ Szerkesztve ]
-
MegaNorby
tag
A leírásban találtam egy kis hibát:
"A gyári szoftvere:
• Jelenleg Android KitKat 5.1.1 (14.6.A.1.216 build) a legfrissebb elérhető szoftver a készülékre."Ha nem tévedek jelenleg Lollipop a legfrissebb szoftver.
Northlight music
-
addikt
-
csadi0011
őstag
válasz Dark Archon #26446 üzenetére
Mert "jelenlegi legfrissebb szoftver, és nem csak T-s Z1C-k vannak
-
MegaNorby
tag
A 236-os frissítést érdemes letölteni?
Az értesítési sávban ott van hogy szoftvertelepítés, ráengedjem OTA vagy esetleg ki leget törölni valahogy?Northlight music
-
knuckle
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest