-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
coldfire16
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis van egy Z1C-m ami már 3napja furcsán viselkedik. Az akkumlátor mintha gyorsabban merülne a szokásosnál, és olyan 50-40%-nál teljesen meghal. Egy fél napot bír ki, míg eddig 2 napot is kibírt. A telót tmobilnál vásároltam 1 éve szeptemberben. Volt valakinek hasonló problémája?
Előre is köszi a válaszokat. -
coldfire16
csendes tag
válasz coldfire16 #26418 üzenetére
Senkinek semmi otlete? Most kicsit mar jobb a helyzet. Mar csak 25%rol ugrik le.
-
coldfire16
csendes tag
Szasztok.
Ma próbálkoztam egy tmobilban a akksihibammal és azt ajnlották, hogy inkabb egyből egy sony szervízbe vigyem. Azt már nem mondták, hogy melyikbe. Találtam két számomra közelebbi sony szervízt:
Sony márkaszervíz Budapest, Mihálkovics u. 18, 1091
Hivatalos sony márkaszervíz Budapest, Etele út 59-61, 1119
Szerintetek ide is bevihetem? -
coldfire16
csendes tag
Ma az én z1c-m is megjárta a cordont.
Akksi és jack hibával adtam be dec 17én. Hétfőn jött az sms, de csak ma tudtam érte menni.
Velem kedvesek voltak amúgy. Semmi negatív tapasztalat.
Cserélték jack csatlakozót, akksit, és kijelzőt is (bár ezt nem értem miért). Jah és persze szoftver frissítés. Hátlapot nem cserélték mert ugyan az a fólia van rajta amivel beadtam. A papíron vannak még feltüntetve más dolgok is, de azt nem tudom mik.
Szóval most jónak tűnik minden. Remélem így is marad, bár én speciel örültem volna egy z3cnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest