- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
-
addikt
-
kelly416
veterán
válasz AtiSnatch #26351 üzenetére
Nem vettem magamra, csak nem voltam biztos abban, hogy tényleg vicc, ráadásul mások még inkább félre érthetik.
Mircinko:
Okés, igyekszem majd megoldani, bár még tanulom a dolgot.Dark Archon:
Asszem nem ártana végig olvasni az egészet, szerintem van még ezen felül is elavult infó. Köszi! -
andrisbandi
őstag
válasz kelly416 #26348 üzenetére
"topikösszefoglalóba"
- IMEI alapján is gariztatható. Papírjai nélkül, ha tiszta forrásból lett vásárolva.A garancia idő érvényessége ellenőrizhető az IMEI számmal regisztrálással a Sony-nál.
- Én ezeket hiányoltam az összefoglalóból.
:-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Predator2
addikt
Helló
Amikor cserélik a telefonban a rezgő motort. Akkor szoftveresen is belepiszkálnak?
Mert nekem rootolva van, és a felesleges szemetet letakarítottam róla.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kelly416
veterán
válasz andrisbandi #26356 üzenetére
Nagyon hálás vagyok, hogy ennyire segítőkészek vagytok, és külön köszönet, hogy nem kell keresgélnem, melyik a legújabb szoftver, melyik Flashtool link a jó illetve mi is a link a reghez, hanem alapból adjátok is. Öröm lesz így együtt dolgoznunk, délután neki is fekszem az első topikösszefoglaló szerkesztésemnek.
-
ChD
tag
Sziasztok!
Na nagy nehezen megkaptam tegnap az SMS-st, hogy visszajött a telóm a cordonbol. Bementem érte, és lás hát nem mondom, hogy nem ezt szerettem volna, mert kaptam egy új Z3C-t .
Első benyomás, sajnos nem alu a ház oldala, hanem sz.-tem műanyag... .
Viszont.. a teló marha gyors, pedig már fullra belaktam. Az akku is biztos, hogy jobban bírja. A kijelző szerintem a papírformát hozza, vagyis nem lett jobb mint a Z1C-jé, persze ez nem azt jelenti, hogy nem jó, csak nem jobb.
Az is nagyon tetszik, hogy egy picit nagyobb lett a kijelző.
Ami érdekes, hogy a boltban is meglepődtek, hogy Z1C helyett Z3C-t kaptam. Alig akarták ideadni, úgy kellett kimagyaráznom, hogy ez így megy a Cordon-ban a t-mobilos telókra fődarabcsere esetén.Na a lényeg, hogy kicserélték a telót és most nagyon elégedett vagyok!
UI.: Vennék hozzá mágneses töltőt olcsón. Tud valaki?
-
knuckle
aktív tag
na és valakit szivatnak valakit nem
a tied is trémobilos, és cserélték, enyém független, és javították...milyen problémával adtad be, és hányadik alkalom volt? az enyém 4 részvétellel büszkélkedhet a Cordonnál...
Ilyen képet csinál és ez jó szerintük
[ Szerkesztve ]
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
knuckle
aktív tag
az lehet akku para is, és esetleg egy akkucsere megoldotta volna, illetve lehet lap probléma is gondolom, utóbbi ugye fődarab...
nálam a BT vicces, de mit csinálnak ? cserélik az antennát, mert attól biztos jobb lesz, és kap egy fasza szoftverfrissítést...ami megoldotta a kamera gondot is... ja NEM oldotta meg"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
csadi0011
őstag
Tegnap jött frissítés a 6.0 koncepcióra. Tartalmazott egy frissítést a launcher is. Ikonok típusát lehet változtatni. Nekem nagyon bejön, hogy ilyeneket is raknak bele. [link]
-
kelly416
veterán
Megszerkesztettem az összefoglalót, amennyire időm engedte. Nagyon szívesen teszek bele "mélyvíz" infókat is, rom-cserét és társait, ha nem csak félkész infókat adtok.
Mircinko:
Mivel Te eléggé szépen össze szedted a saját dolgaidat, gondolkoztam egy olyan megoldáson, hogy ha a piros ruhás szakállas jópofa úriember lecsengett, akkor neki látok, és néhány linkkel a Te oldaladra irányítanám a Mircinko romra vágyókat. Gondolok itt olyanra, hogy a telepítési útmutatót is külön linkkel támogatom meg, az elérhető romokat is egy másikkal, hogy ne csak egy, a Te oldaladra mutató linket tegyek be és ezzel töröljem kezemet. Persze, csak ha beleegyezel. -
-
oszi666
őstag
Független volt?
Bocs közben látom, hogy trés votlSzerintem a mágneses töltőn ne spróolj, én vmi olcsó 1600 ftos vackot vettem, és fél perceket kell vele játszani, hogy töltsön, valahol a csatlakozásnál nincs normális kontakt. Tuti, hogy ott a baj, és tuti, hogy nem a telefonnal, mert más telójával is ez van.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
knuckle
aktív tag
válasz newsync #26373 üzenetére
ááá, a szervíz szerint ez igy jó ahogy van, mert a szoftverfrissítés megoldott mindent...szerintük...
ma bemegyek az edigitalhoz, és közlöm velük, hogy kérem a pénzem vissza, mert a szervíz idiótának néz, és nem jutunk 5-ről a 6-ra...
nem tudják megjavítani, és nem is cserélik ki, szóval így én meg nem tartok rá igényt..."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
knuckle
aktív tag
válasz newsync #26373 üzenetére
a régi mini pro-m és az azt követő Sony ZR-em is mérföldekkel szebb képeket csinált, még letakart lencsével is...
a mini pro ugye csak 5 mpix, a ZR 13mpix, automatában az is 8Mpixes képet csinált, de legalább szépet...
ez meg egy kalap hulladék..."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
kelly416
veterán
-
knuckle
aktív tag
válasz kelly416 #26379 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, de pl az Aqua-nál egy samu monitort harmadjára sem tudtak megcsinálni, és simán el tudtam állni a vásárlástól, visszaadták a pénzt, nem szaroztak...
nekem már most a 4dik alkalommal volt benn szervízben...ez azért valamit jelent..."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
felali
tag
Sziasztok! Most jött egy 9 MB rendszer frissítés
-
Mircinko
senior tag
válasz kelly416 #26371 üzenetére
Mehet!
A vicc, az hogy egy pontosvessző kihagyása miatt nem működött a fél oldal.. - Ez idáig!Szóval megérkezett a megújult Mircinko Rom oldal!
[mircinkorom.weebly.com]Továbbiakban ezt keressétek fel a romokért és információkért, mert a másik oldal nem lesz többé frissítve!
A weblap 2015/6-os trendeknek megfelelően van kiépítve, direkt linkekkel, FAQ-al és optimalizált dolgokkal.
Mobilra való felület is elkészült. A navigálás pedig pofonegyszerű, szó szerint: két kattintásból letölthető egy új rom. (Észrevehető, hogy a Z1 Compact és más telefonok közti stílus eltér, ez adatforgalmi okokból van így )(Építőjellegű kritikákat, véleményeket elfogadok . )
[Ezenkívül nem sokára, megvásárolom ezt a domain címet, így tényleg minőségi érzetet fog nyújtani][ Szerkesztve ]
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
kelly416
veterán
válasz Mircinko #26383 üzenetére
Jó lett az új oldal, tényleg áttekinthetőbb, de én mégis elveszítettem valamit.
"Amennyiben Mircinko féle romot szeretnél telepíteni, keresd fel a rom készítőjének oldalát, keresd meg a telefonod, jelenleg a z1c-t, itt megtalálod jobb oldalt a letöltési linkeket. Mi kell még hozzá? A bátorságon és a felkészülésen túl jól jöhet egy kis segítség, illetve megtalálhatod a telepítési útmutatót is."
Ámde a telepítési útmutatót nem találtam meg az új oldaladon, csak a régiről tudtam linkelni.
Illetve még egy olyan mondatot hozzá tehetek-e, hogy "Egyéb kérdésekkel indokolt esetben fordulhattok a szerzőhöz is privátban." -
faham
aktív tag
Sziasztok,
az új frissítés óta a mágnes töltés közben 90% töltöttségtől ha feloldom a kijelzőt elkezd azt csinálni hogy tölt nem tölt tölt nem tölt ezt így egy másodpercenként váltogatva Nem kontakt hiba mert 90 alatt lógathatom is a telefont a töltővel, bármit csinálok nincs gond. Mindig csak a 90% feletti kijelző feloldás váltja ki a jelenséget, ha 100-ig nem oldom fel akkor végig tölti
Tudok ezzel valamit kezdeni vagy teljesen újra kéne húzni a romot? OTA frissítést csináltam. Más találkozott hasonlóval? -
.wantííd
tag
Sziasztok! Szerintetek megéri 60.000 -ért használtan venni egy ilyen készüléket, 1,5 év garival, és zsebkarcos hátlappal? Válaszokat előre is köszönöm
-
oszi666
őstag
-
ChD
tag
válasz Quasi_modo #26369 üzenetére
Helló!
DISPLAY 4,6 Zoll, LCD, 1.280 x 720 Pixel (319 ppi) 4,3 Zoll, LCD, 1.280 x 720 Pixel (342 ppi)ez nekem nem jobb, csak nagyobb.
-
oszi666
őstag
válasz .wantííd #26396 üzenetére
nézd, ezt mi nem tudjuk eldönteni helyetted, de leírom én mi alapján vettem.
55000ért volt hirdetve, csak töltőfej és adatkábel, 2016.07.01.ig gyári garanciával, független. enyhén zsebkopott hátlappal..
A vásárláskor mérlegeltem:
1. ez egy csúcskategóriás készülék, anno az volt. Most is 100%ban megállja a helyét.
2. a hardver nekem annyiban volt fontos, hogy csúcs legyen, hogy tényleg pöpecül fusson minden, a játékok annyira nem érdekelnek, de minden más igen. Tehát ne omoljon össze az opera mini vagy a chrome 3 lap megnyitása után. Mivel nem játszom, a játékos képesség nem érdekelt.
3. Erre a telefonra NEM lesz hivatalos 6.0 droid. Ez sem érdekel egyenlőre. A jelenlegi gyári 5.1.1 teljesen jól működik, egyszerűen nem érzem hiányát a 6.0-nak. Én nem tapasztaltam memory leaket, és a battery bug is csak addig volt, amíg a need for speedet le nem töröltem. (tehát app, és nem rendszerhiba)
4. A kamera kiváló képeket tud készíteni telefonhoz képest. már amennyire én értek hozzá.
5. Mivel ez egy elég sikeres telefon, nagyon sok rom elérhető rá.
6. a Z3C jelelmzően 80 körül mászkál használtan. Kapunk nagyobb kijelzőt, illetve kicsit erősebb procit, és 6.0 frissíthetőséget, NEKEM nem érte meg a felárat.
7. Vízálló és porálló. Béna vagyok, és néha az eső is esik.
8. Szerintem nagyon dögösEzeket tapasztaltam:
1. Az akku elég jó. Én két teljes munkanapot még sose húztam ki vele, de ha mondjuk labor után elmegyek bulizni, még mindig nem aggódok, hogyha lemerül, akkor nem ér el az asszony, és balhé lesz. (hiszen nyilván k*rvázok, azért van kikapcsolva). Stamina módban: napi kb 4 óra kijelző használat, 3G hálózaton, Wifi folyamatosan bekapcsolva, GPS NFC Bluetooth folyamatosan kikapcsolva: estére marad benne kb 40-30% amivel még pár órát bőven ki lehet húzni, amíg töltő közelébe érsz.
2. Gyors, akadásmentes. Nem laggol, ha feloldom a kijelzőt, nem laggol, ha görgetek valahol. A sima opera néha összeomlik, de amennyire utána jártam ez az app hibája, nem a telefoné.
3. Én ugye csak 3G-n használom Pesten is. A hálózatot nem dobálja el. Pl Rákosborzasztón nekem az előző iPhone 5C-m (brrr...) rendszeresen eldobálta a hálózatot, ez nem.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest