- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz habmalac #28000 üzenetére
Pont tegnap vittem be a Cordonba, mert nekem meg ilyen 10-20-30%-okat képes volt ugrani lefele az akkuszint. Remélem kapok bele szép új akkut, más meg nem romlik meg benne.
(azta, már 30k pénzért elmegy egy Z1C? vagy le van harcolva?)mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
Samott
addikt
En a multheten adtam el 49-ert az enyemet, meg volt ra masfel honap gari. Viszont az patent allapotban volt, friss aksival, uj kerettel, kijelzovel (dobozaban, minden cuccaval).
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
n1nja
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Z1C telefon, amivel eddig semmi gond nem volt. Eddig...
Kb. 50%-os töltöttségnél leugrik 0-ra és kikapcsol a telefon. Töltőre kell dugni, hogy vissza lehessen kapcsolni. A power off gombbal kikapcsoltam, újraindítottam és ismét 50% körüli értéket mutatott, de rohamosan merült. Találkoztatok már ilyennel? Úgy 3-4 napja csinálja ezt. Bosszantó, hogy nem áll rendelkezésre, amikor kellene. Telefonálni szerettem volna 2 napja is. Hiába.Válaszokat, ötleteket előre is köszönöm!
Üdv.
-
kaciokos
őstag
válasz Askformore #28017 üzenetére
Mondjuk azért berakni nem annyira egyszerű, szóval csak akkor ajánlott, ha megvan hozzá a szakértelmed, felszerelésed és bátorságod.
-
Askformore
senior tag
válasz kaciokos #28018 üzenetére
Mondjuk nehéznek sem nevezném, egy gitárpengetővel és egy hajszárítóval simán le tudtam szedni, a visszaragasztással voltak bajok, kétoldalas ragasztóval csináltam, így utána picit recsegett ropogott a hátlap.. aztán inkább rendeltem egy 1000ft-os ebayes hátlapot rá, így most okés.
-
Bozek
nagyúr
válasz kiro.O #28014 üzenetére
5K sok? Akkor vegyél 800 Ft-os fülest a Tesco-ban, aztán "élvezd" a hangminőséget. Én egy Sennheiser CX 2.00G-t használok, ami 15 ezerbe került, de megérte az árát. Főleg, hogy ugyanúgy headset, nem csak sima füles.
Amúgy ha esetleg nem tetszik, még ott a Xiaomi Piston 3, amit dicsérnek. Hivatalos magyarországi beszerzéssel 6990 Ft, külföldi rendeléssel valamivel olcsóbb, olyan 20 dollár az ára szállítással együtt. De biztos van olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
knuckle
aktív tag
válasz habmalac #28026 üzenetére
van, hogy pár nap alatt megcsinálják, csak még ülnek rajta, de volt már olyan is, aki egy hónapon túl is várt a telójára...
a 15 napra a törvény értelmében csak törekedniük kell, de ha több időt igényel, akkor nem tehetsz semmit sajnos.
ha beázott volna pl, akkor nem kell sokat majomkodni, 1 héten belül tuti átveheted az új z3c-t, mert tán már nem nagyon javítják..."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok! Másnál is van olyan probléma, hogy a másik fél panaszkodik, hogy nem hall rendesen? Többen is szóltak mostanában. 5.1 betegség vagy 4.4-en is van ilyen gond? Köszi!
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz ozeviktor92 #28028 üzenetére
Ki van kapcsolva a mikrofon zajszűrése a hívás beállításoknál?
valami
-
ozeviktor92
tag
válasz Quasi_modo #28030 üzenetére
Nincs. Az okozza? 4.4-en se mukodik? Gondolkodok, hogy visszateszem.
-
knuckle
aktív tag
válasz habmalac #28029 üzenetére
én már lefutottam ezeket a köröket, és én azt tapasztaltam, hogy sajnos ha úgy van, elég sokat képesek ülni rajta, de általában azért elég gyorsak, pláne ha személyesen viszed be. akkor szerintem kb borítékolható a 2 héten belüli javítás.
de sajnos a törvényben is az van, hogy "lehetőség szerint törekedni kell" a 15 napra, de itt olvashattunk már pár extrém esetet, többek közt az enyémet isbár ugye ha józan parasztival belegondolsz, ezek gyakorlatilag csatlakozó fedelek, melyek cseréje gyakorlott embernek pár másodperc, elsőre pedig akárki 3-5 perc alatt megoldja, attól függően mennyire van biztos keze, illetve hogy mennyire óvatos.
vannak azért azon a csodálatos helyen is lelkiismeretes dolgozók, nem csak kóklerek, de ez a része viszont már kb tényleg csak a szerencsén múlik.
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
Quasi_modo
nagyúr
-
ozeviktor92
tag
válasz Quasi_modo #28034 üzenetére
Jobb. Koszi. Valaki esetleg, hogy 4.4-el jobb e? Uzemido is gyengebb 5.1-en?
-
kelly416
veterán
válasz ozeviktor92 #28035 üzenetére
Én anno vissza tettem a 4.4-et, de leginkább izlés miatt, meg talán picit jobb az üzemidő. Amúgy szinte mindegy.
-
kaciokos
őstag
válasz ozeviktor92 #28035 üzenetére
Sokan vannak, akiknek a 4.4 jobban bejött, én speciel teljesen meg vagyok elégedve az 5.1-el (az 5.0 azért kicsit bugos volt), ha vissza kellene térnem 4.4-re, a Priority mód és az SD kártya írás szabadsága nagyon hiányozna...
-
csokaadam0
tag
Sziasztok,
kamera 4.4.4 alatt jobb vagy 5.1.1 alatt?
csokaadam0
-
kiro.O
csendes tag
Nem az ár-érték aránnyal van problémám, hanem hogy nekem személy szerint most nincs pénzem drágát venni, viszont az általad is említett olcsó, de értékelhetetlen fülhallgatóra sem fanyalodok rá, ezért kerestem alternatívát. És találtam is, társoldal fórumán keresztül meg is lett az ugyanolyan vadiúj gyári füles jó áron. Szóval azóta promlem solved.
Kelly416: igen, utólag észrevettem és tudomásul vettem a problémát.
-
Askformore
senior tag
válasz ozeviktor92 #28044 üzenetére
Nálam középen van. Viszont én cseréltem a hátlapját és annál már nincs középen, gondolom mert nem illeszkedik 100%-osan az utángyártott hátlap. Lehet, hogy a tiéddel is valami hasonló történt
-
kaciokos
őstag
válasz ozeviktor92 #28046 üzenetére
Nálam sem ilyen, középen van.
-
pinkcc
tag
válasz ozeviktor92 #28046 üzenetére
Nekem is így van az előlapi kamera.
-
D@niel
addikt
rá kérdezek újra, hátha tudja valaki csak elkerülte a figyelmét:
#27995: "mióta frissítve lett a telefon 5.0-ra, a home screenen az egyik ikon, mindig más, egy zöld keretben van, mintha ki lenne jelölve. elég fura dolog.
újra indítás nem segít. másnak is volt/van ilyen? létezik megoldás?"𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest