-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
alextheboss
tag
válasz PRDZsolesz #12399 üzenetére
Es milyen?
-
kásás
tag
válasz busman #12395 üzenetére
Ezt az app-ot használom: Prohardver topik figyelő
-
csadi0011
őstag
válasz alextheboss #12401 üzenetére
Én ezt használom.
Exclusively available to select Sony Xperia™ devices running at least Android 4.1.2. -
desmond18x
csendes tag
Ebay-ről szerintetek megéri power bank-ot rendelni? Mármint úgy értem mennyire megbízhatóak? Pár kisebb dolgot már rendeltem de elektronikus kütyüknél nem tudom mennyire biztonságos, mert memória kártyáknál olvastam olyat, hogy nem akkorát küldenek amekkorát írtak :/
-
mave86tg
tag
válasz desmond18x #12405 üzenetére
En rendeltem mar es brutal gyorsan toltott a varthoz kepest. Ocsem egy masik fajtaval jol befurdott.
ez volt ocseme:http://www.ebay.com/itm/Portable-2600mAh-Universal-USB-External-Battery-Charger-Powerbank-for-iPad-Phone-/131077014365?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e84cc835d
ez meg a bejovos:
http://www.ebay.com/itm/CARICA-BATTERIA-ESTERNO-DA-VIAGGIO-4800-mAh-POWERBANK-PER-SAMSUNG-PER-IPHONE-/271501421734?pt=IT_Accessori_Cellulari_Batterie&hash=item3f36beeca6 -
kelly416
veterán
válasz desmond18x #12405 üzenetére
Nekem onnan van a 20000mAh-ás akkum, 3000Ft volt. Nem tudom, mennyi a tényleges kapacitása, de a telefonomat egy töltöttséggel legalább 4x telenyomja, és még egyszer sem merítettem le, tehát lehet, hogy többször is feltöltené.
Nem állítom, hogy minden bizodalmam benne volt az üzletben, de jó lett a vége. Sajnos már egy héttel később nem árultak, pedig havernak is vettem volna, meg ide is felkerült volna pár jó áron... -
desmond18x
csendes tag
-
Sify
senior tag
Na sikerült rootolnom a készüléket. Vettem bele egy 16GB sd kártyát is, na meg fóliát az elejére.
Hogyan tudnám akkor a programokat (pl: deezer, plex, stb) áthelyezni az SD kártyára? Milyen program kellene hozzá?Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
DraXoN
addikt
válasz Kovaratis #12400 üzenetére
Ez a nyitás évek óta várat magára a Sony telefonoknál.. valószínű nem pont 2 hónap alatt sikerül visszafejteni az aláírás "kódját"..
Egyébként van egy ígéretes próbálkozás, ami lényegében arról szól, hogy a telefonra felkerülne egy második kernel a gyári mellé. Ezáltal a második kernel lehet egy módosított kernel. A működés lényege, hogy a gyári kernel újratölti a második kernelt.
Sajnos még kezdeti állapotban van a "projekt", de biztatóak a kilátások úgy pár hete néztem az állapotot, jelenleg ott tart a tesztelő, hogy belekerült egy bootloopba. Elvileg ha azt megoldja akkor valamennyi gond ellesz hárítva (vélhetőleg). Csak mivel nincs semmi hibakonzolja így nehéz javítani a hibát..Illetve a custom kernelben kell némi módosítás ez ügyben még, hogy a dolog működjön.
Ha minden jól megy, akkor ez a módszer elvileg valamennyi lockolt xperia készüléken működhet.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
EAndrew
aktív tag
válasz kelly416 #12375 üzenetére
Huhh, ebbe belebonyolódtunk rendesen, már én is elvesztettem a fonalat .
Igazából ezért írtam egy hsz-szel lentebb, hogy mindkettő csak az előző töltés óta eltelt időt mutatja, és az mutatja az újraindítás óta eltelt időt amit te írtál. Egyébként én csak azt írtam ahogy a telefonban van, nem én fordítottam, igaz az nem "teljes futtatási idő" hanem "tényleges futtatási idő" , sorry. A diagnostics pedig az állapot felett van egy menü ponttal, ha nem tévedtem el"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
Ez engem is érdekelne, hogy van-e erre valami igényes és egyszerű program. Ez a Timeriffic eléggé terrifying. Én biztos, hogy nem rakom föl.
Én a Shush!-t használom amúgy, ami egyből felpattan, ha leveszem a hangerőt. Állítható rajta, hogy mikor hangosítson vissza és milyen szintre. Kár, hogy ebbe nem raktak hívófél-szűrőt, vagy hogy nincs airplane-mód kezelője ugyanígy, pedig akkor lenne tökéletes az app. De akkor sem akarok automatizálót használni, én ilyen egyszerű állítókát akarok, mint a Shush!-é.
[ Szerkesztve ]
-
mave86tg
tag
válasz desmond18x #12408 üzenetére
Elhiszem, most mar en is nagyobbat vennek, ez mar 2 eves De a regi telomat 2szer telenyomta De ebbol a markabol lattam mar nagyobbat is azota, csak a tipus miatt mutattam h ez bejovos.
-
LonGleY
veterán
Köszi! Ez már jobbnak tűnik.
Ezekkel szemezek még:Rest - Do not disturb
ModeBot - do not disturb.
Smart SilentEzek közül az utsó lenne a legjobb, ha tényleg automatán lekezelné a halkítási időket – és így a Shush! is megmaradhatna. A Shush! fejlesztője tegnap egyébként megírta, hogy ő is gondolkozik a whitelist dolgon, pontosabban már a todo-jában figyel. :] Röhejes, hogy nem Android alapfelszereltség a beállítás...
[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
válasz #09908736 #12419 üzenetére
Ettől félek én is... Nem kellett volna olcsón vennem telefont. A LB-es olyannak való aki megelégszik a gyári ROMmal. Én változtatni akarok.
MIUI-t próbálnám feltenni, de nem tudom hogy pontosan mi az útja zárt esetén. Csinálta már valaki?http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/development/d5503-miui-v5-t2866321
-
drnet
aktív tag
Most 10 napos a telóm. Eddig semmi bajom nem volt vele. Tegnap éjszakára kikapcsoltam, mert azt szokták mondani, hogy néha nem árt. Azóta egy rakás szar. Állandóan lefagy. Max 1-2 percig bírja. Használhatatlan. Néhány óra alatt 60%-ról 5% alá csökkent az akksi. Ráadásul amikor lefagy nem is tölti, tehát most még 10% fölé sem tudom feltornászni az akksit. Beszéltem egy ismerősömmel, kiderült hogy neki is ilyen van. Most cserélik neki 5x-re. Itt a fórumon is olvastam valakit, hogy a 3. lett a jó. Ezek után én tuti nem ajánlanám ezt a típust senkinek. A munkám miatt meg vagyok lőve teló nélkül, ráadásul a régit már elpasszoltam. Kész kínlódás lesz, amíg a szervizt megjárja.
-
mivamma
senior tag
Kezdek összeesküvés elméleteket gyártani magamban
Rengeteg hibát olvasok itt, amit hál istennek még távolról sem ismerek, de felmerült bennem a kérdés, hogy miért vannak ezek?
Lehet, hogy nem mindegy hogy hol veszi az ember a telefont? (Sony Center, Szürkeimport, szolgáltató......)
Én kb 7 hónapja vásároltam a Sony Centerben és semmi bajom nincs vele. Van aki szintén ott vette és van vele baja?
Megjegyzem még egyszer, ez csak az én "agymenésem"
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
-
drnet
aktív tag
Érdekes, hogy nem engedi a gyári beállítások visszaállítását sem. Hiába jutok el lefagyás nélkül odáig a menüben, nem csinál semmit.
Most ajánlottak olyat, hogy hardveresen vissza lehet mindent állítani. Állítólag úgy kell bekapcsolni, hogy 3 mp-ig nyomva tartom a le-fel hangerő gombokat, majd hosszan benyomom mellé a bekapcsoló gombot. Kipróbáltam, 3x zizzen ugyan, de nem történik semmi. Lehet, hogy azért, mert eléggé le van már merülve.
Most kikapcsolva próbálom tölteni, de nem tudom, valóban tölti-e.
Egy akku jel van középen, benne egy sötétzöld villám jel 7 részre osztva, amelyből a legalsó világoszöld. Sosem töltöttem még kikapcsolva. Gondolom a világoszöldnek kellene felfelé növekednie, ha töltődik fel.
1 óra alatt változnia kellene 1-2 egységet, majd kiderül. -
drnet
aktív tag
Tök jó ez a sim méret baromság. Letörtem a simemről a pluszt, hogy mikro sim legyen belőle a Z1C-be. Most kölcsönbe csak olyan telót tudok szerezni, amibe normál sim való. Nem is értem miért jobb a micro sim. Mekkora helyet nyertek vele a telefonban?
-
danikaxXx007
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy telefonvásárláson gondolkozom és eddig szóba jött egy Sony Xperia SP(újonnan), de mostanában nézegettem a Sony Xperia Z1 Compact-ot, ezt viszont használtan venném. Na szóval megéri azt a plusz összeget(~15e FT), mert akkor még gyűjtök egy kis pénzt. Szerintetek?
"Ami nem öl meg, az megerősít, kivéve a medve, a medve az megöl."
-
chrisx1
tag
válasz danikaxXx007 #12447 üzenetére
Szerintem nem kérdés! Z1 Compact, ha nincs nagyon leharcolva.
Az sp jóval gyengébb hardverrel van szerelve, és szar a kijelzője (szerintem). A plusz 15000 forintért sokkal többet kapsz szerintem. Maga nemében az SP is nagyon jó telefon, de azért ott felső középkategóriáról beszélünk, míg a Z1 Compact azért a csúcshoz tartozik még mindig.[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz danikaxXx007 #12447 üzenetére
Z1C!! SP felejtős-szerintem.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.