- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz chrisx1 #11527 üzenetére
Egyszerű:
- debug módba átkapcsol (7 klikk a beállítások / telefon infókon belül legalul a build számra, aztán a fejlesztői lehetőségeknél USB hibakeresés > ON)
- gépre USB-vel rádug (az adb driver automata kell, hogy települjön)
- Easy Root Tool for various Xperia devices > EasyRootTool v12.2.zip (vagy újabb) letölt > kitömörít > install.bat indít
- látni fogod, ha sikeresen lefutott... ha beragad a cleaning résznél, akkor konzol bezár, majd batot megint futtat
- ennyi (a fejlesztői lehetőségek kikapcsolhatók, a telefon pedig újraindítandó)+ ellenőrzés: Root Checker Pro
+ fix az SD rendesebb kezelésére: SDFix- KitKat Writable MicroSD[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
válasz chrisx1 #11527 üzenetére
csak mozog maga az üveglap picit baloldalt, de így szembetűnő, hogy pont ott lóg le kicsit az én fóliám. Tényleg 0,5-1mm között van a holtjáték, szerintem a ragasztó ennyire rugalmas itt, amíg por nem megy alá addig nem izgat, vízbe meg nem teszem a telót.
továbbá: ez az ikon mit jelent?[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
darvinya
titán
válasz chrisx1 #11840 üzenetére
Vagy az Xperia Frim Downloader & Checker.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bandi0000
nagyúr
válasz chrisx1 #12166 üzenetére
Elmondhatod persze nem az a bak csak szarnak nevezed stb aki meg bejön és meg szeretné venni elolvassa és azt látja h szar holott mindenki elégedett vele szinte, am arra irányult a mondatom hogy azért halk ez mert vízálló a borítás miatt a defy meg nem
Xbox One: bandymnc
-
VMatteo
őstag
válasz chrisx1 #12264 üzenetére
nekem ezt a kijelző oldalánál csinálta, és küldtem szervizbe. Mert így még tuti garis, de teszem azt valami gebaszt csinál, hiszen ott feszül valami, nehogy garancia megvonás legyen belőle. Nekem szépen összerakták a telefont 1 hét alatt megjárta a garit, és jobb lett mint előtte vol
Tisztelet a Gépésznek!
-
kovi89
csendes tag
válasz chrisx1 #12289 üzenetére
A te esetedben szerintem nem a fém keret hajlott meg, mivel több olyan ember is van akinek használat nélkül néz ki így. Az elmondottak alapján a vízállóságra nincs hatással, illetve garanciálisan javítják(legalábbis cserélik a hátlapot).
https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Aluminum-frame/td-p/621057
-
mave86tg
tag
válasz chrisx1 #12461 üzenetére
gondolod h dominoban is fuggetlent osztogattak?
En Szegeden kaptam a t-nel ingyen atalakitot, mondtam h webshopon rendeltem toluk a telot anyukamnak, de a regi simmel akarja hasznalni es kapott bele ingyen. (es azota is telenoros kartyaval hasznalja a fuggetlen telojukat
-
DraXoN
addikt
válasz chrisx1 #12461 üzenetére
Ez a T-mobilos független dolog így nem teljesen igaz.
Én is T-nél vettem, és előfizetést hosszabbítottam, de függő a készülék.
A magyarázat: csak úgy a 5. hónap közepe tájától kezdett a T-mobil független készülékeket osztogatni. Aki korábban vette (pl. én) az "megszívta" mert lockos a készülék[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest