- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én nem tudok jó öt óránál több kijelzőidőt összehozni. Várjuk meg az első tényleges tulajok véleményét, de én úgy látom, nem gyenge, amit itt összelapátolt a Sony. Természetesen nem éri meg csak úgy váltani, most érné meg eladni a z1c-t és jó két hónap múlva el lehet kezdeni keresgélni a z3c-t.
Amúgy teljesen reális a felvetésed, én nem is gondoltam arra, hogy kikeressem a z1c adatait, mert itt majdnem mindenki 5-6 óra kijelzőidőket ír, és annyira izgalomba jöttem a kiírtaktól, hogy rá is felejtettem a "labor" körülményekre.
De továbbra is tartom, le a kalappal a Sony előtt. Kezdenek nagyon szimpatikusak lenni az összes többi gyártóval szemben. Talán még a Motorola, ameddig nem lesz teljesen Lenovo és nem veszíti el a régi "báját". -
Bozek
nagyúr
válasz kelly416 #11301 üzenetére
Danny750 linkelt be egyet, amin 5 és fél óra után 14%-on van az akksi. Az még szerintem egy fél órát minimum kibírt volna. Na meg írta is, hogy rendesen nyüstölte. Próbáld ki a Threes!-t, az bármelyik telefont lemeríti 2-3 óra alatt, szóval az se mindegy, mit csinálsz a telefonnal.
-
thozoo
tag
válasz Partyface007 #11294 üzenetére
Gmail-hez a gmail saját alkalmazását használom, nekem bejön és szeretem. Ez két olyan fiók, ami nem Gmail-es. Az egyik exchange - tökéletesen működik IMAP szerveren keresztül, push-sal jönnek az üzenetek, időben, akkor, amikor kell. Ezzel teljesen jó - kivéve, hogy kettőzi a leveleket.
Talán még POP3-on keresztül is megpróbálom. Kényelmetlenebb, de ha nem dupláz, akkor már megérte.
Köszönöm, hogy időt szántál rám! MailWise-t megnézem!
Thozoo
-
Dashes
őstag
Itt vagy valamerre olvastam normalis white balance ertekeket. Tudna valaki irni egy jot?
-
nagyúr
válasz kelly416 #11301 üzenetére
Nekem is erősen birizgálja a csőröm a Z3C, de inkább a noise cancelling miatt. Sokat hallgatok zenét, nagyon sokat (meló alatt lehet, grafikus vagyok). Viszont bár most fehér a Z1C-m, ez jól néz ki, mert fekete az eleje, az utódnak viszont "mindene" fehér, az kevésbé tetszik. Majd még kitalálom,hogy mi lesz, és remélem, vissza tudom magam fogni a vásárlással, amíg az első tapasztalatok megérkeznek a készülékről.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Predator2
addikt
Helló
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán (karácsonyra meglepném magam vele)
Hol lehet szerintetek legolcsóbban beszerezni gyártói garisan?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
thozoo
tag
válasz Partyface007 #11309 üzenetére
Igazából nem bajlódom vele. Beállítom és tökéletesen teszi a dolgát. A MailWise pedig világbajnok, remek alkalmazás, le a kalappal. :-)
Thozoo
-
nszabolcs94
csendes tag
Na még egyszer felteszem pár olyan kérdésemet amire nem kaptam választ. Elsőnek, hogy a hívásbeállításoknál a TTY mód az mi és a biztonságnál a modulok engedélyezése mi? A másik, hogy olvastam, hogy bér IPS panel van benne. De abból is kettő van aminek most nem tudom a nevét. És, hogy melyik a jobb és hogy tudom megnézni, hogy az enyémbe melyik van?
-
nagyúr
válasz nszabolcs94 #11312 üzenetére
Google, első találat:
"TTY a teletypewriter (távgépíró) kifejezés rövidítése. Ismert még szövegtelefon vagy TDD (telecommunication device for the deaf – távközlési eszköz siketek számára) néven is. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy a siket, beszédkárosodott vagy nagyothalló személyek telefonvonalon keresztül szöveges üzenetekkel kommunikáljanak bárkivel, aki rendelkezik TTY-eszközzel."
A másik kérdés: Google, második találat:
"Sony Mobile has used different display panels in previous Xperia smartphones and the practice has continued with its Japanese model, the Xperia Z1 f (aka Xperia Z1 mini). Sony is using two different display panel manufacturers: Japan Display Inc (JDI) and AU Optronics (AUO). From a number of images we’ve seen comparing both, it does seem that there is quite a difference between though, especially in terms of brightness. "
Bár ebből nem derül számomra, melyikek kerültek hozzánk,csak hogy 2 gyártóval csináltatja, de az utolsó mondat a lényeg: nincs érdembeli különbség.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
alientroy
csendes tag
válasz kelly416 #11293 üzenetére
Fehéret választottam mert olvastam több helyen hogy azon kevésbé látszódnak a karcok. Ne zavar hogy sok lánynak is fehér van én férfi létemre ezt választottam. Meg szerintem különben jól is néz ki hogy elől fekete szürke fém és hátul fehér. Ütősebb mint a z3 compact. szerintem.
YNWA!!!!
-
alientroy
csendes tag
válasz Partyface007 #11294 üzenetére
Köszönöm szépen a köszöntést. Remélem nem lesz baj a cserével mert azóta nézegettem és hát lehet hogy van aki nem látja de a lényeg hogy én igen. Remélem cserés de ha nem majd megbarátkozom vele legalábbis megpróbálok.
YNWA!!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz alientroy #11318 üzenetére
Írtam már, hogy ez a minimális hézag természetes. De vannak, akik meg próbálják magyarázni itt, hogy az márpedig hibás, vidd vissza. Ez ilyen, de már az Xperia V-nél is ott volt az a minimális hézag, épp most néztem meg.
Különben meg 5 percen belül szerkeszd az előző hozzászólásod, ne írj mindig újat.
-
alientroy
csendes tag
válasz alientroy #11315 üzenetére
Lehet hogy igazad lesz bár ne úgy lenne és kapnék egy teljesen hibátlan készüléket mert azért mégiscsak drága legalábbis nekem az. Nem tudod véletlenül lehet javítani a hangerőn filmnézés és zenehallgatás közben mondjuk nem a minőséggel van a probléma mert nem recseg. Lehetne hangosabb és erőteljesebb. Basszus jó lenne. Tudnál ajánlani olyan alkalmazásokat ami kell az optimális működéshez? pl: ami mutatja mennyit telefonáltam milyen hálózatba mennyiért, meg ingyen játékok ahonnan le lehet szedni pl fifát, időjárást már leszedtem elég jó. Előre is köszönöm.
YNWA!!!!
-
Ákkk
addikt
Sziasztok mai nappal frissült az album alkalmazás már el lehet rejteni a azokat a mappákat amit nem szeretnénk látni benne pld a walkman alkalmazásban hallgatott zenék albumboritóitóit.
Ma volt lehetőségem megpróbálni a z3c t én nem látok benne olyat amiért érdemes a csere majd talán a z6c a legtöbb csak sw változás amit szerintem ezen is elérhetővé tesznek ha nem sony akkor user-ek.:-)
A véleményem az nem a sw feature-ok miatt kell készüléket cserélni hanem tényleges hw változtatások miatt és a gyártók egyre inkább csak vakitanak.Az iphone is azért sikeres mert jó marketting pedig egy zárt rendszerű korlátolt teló :-S
De amig ez a nyerő a felhasználóknak addig csak lépésenként veszik ki 100 telefon árát az emberek zsebéből
1 "új" eladott készülékkel.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
habmalac
tag
Jó reggelt mindenkinek. Tegnap óta birtoklok egyet én is. Nyomkodom, ismerkedek vele de pl a kényképező felbontását sehol nem tudom állítani. Lehet egyáltalán?
-
-
beriv
tag
Helló
Kérdésem lenne azokhoz akik kíváncsiak vagy szeretnék tudni milyen kijelző került a Z1C-be.
Kinek milyen kijelzője van, milyen szolgáltatóval, vagy gyári függetlenül?
JDI vagy AUO ez itt a kérdésTelenyomor: 1db AUO; 0db JDI
Voda:
Magenta:
Független:
Egyéb:Megnézni legegyszerűbben:
1. Root
2. Solid Explorer telepít
3. #_ System Root > sys > devices > mdss_dsi_panel > panel_id
4. Vagy belelépkedsz > sys > devices > mdss_dsi_panel > panel_id -ig és azt txt editorral megnyitod. -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Érdeklődnék, ki hol tudott venni olcsón asztali dokkolót.
A gyári 10k-ert szerintem drága, az aliexpressen vett már vki?
Esetleg tud valaki valami hasonló autóba való dokkolóról? -
busman
veterán
Lehet tudni,hogy milyen audio chippel jött ki?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
PRDZsolesz
aktív tag
jdi, Telekom, független, 14w31
-
ghostyy
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam én is egy ilyen telefont Telekomnál és a szofterre is 2 éves garanciát adnak.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha romot cserélek akkor ugrik a garancia vagy van rá esetleg lehetőség, hogy az eredeti T-s romot visszarakjam?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
busman
veterán
A gyártási dátumot hol tudom csekkolni ?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Danny750
őstag
Egy kis érdekesség
(azért van különbség)http://www.xperiablog.net/2014/01/06/sony-using-two-different-displays-for-the-xperia-z1-f-will-the-display-lottery-affect-the-global-xperia-z1-mini/
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
al_age
senior tag
válasz PRDZsolesz #11345 üzenetére
Máshol ezt nem lehet megtalálni?
(Nem akarom ezért levenni a szilikon tokot.)A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Danny750
őstag
Nálatok a kamera nem szórakozik??
Gyakran ha elkészül a kép befagy, de már írt ki kamerahibát is....>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
alientroy
csendes tag
Visszavittem a telót hát két helyen is azt mondták a t-nél hogy ez nem csere. Egyik telefonboltos ismerősöm azt mondta adjam be javításra akkor talán. Arra gondoltam hogy ez a kis hézag azért van hogy ne pattanjon könnyen az üveg. Na már most meg akartam nézni mikori a gyártás. Kihúztam és jobb oldalt az van írva hogy 14w30 remélem ez nem az elsők egyike. Ja és próbáltam feltenni videót. Sikerül is gépről felismeri minden de nem játsza le csak ha úgy küldeném át hogy konvertálja? Mert arra 4 óra valamennyit írt ne hogy már ilyen legyen direkt unaloműzőnek vettem. Vagy kell rá egy program ami majd lejátsza? és androidos cuccokat csak a play áruházból lehet leszedni, ajánljatok olyat légyszi ami méri hogy mennyit beszéltem meg hasznos programokat. még a gps-t se találtam meg. Zenét sikerült rátennem. jó lenne ingyenesen és olyan ami nem meríti az 500 mb. Gondoltam ha gépre töltöm azt lehet utána telepíteni telóra.
YNWA!!!!
-
Power100
újonc
sziasztok
én tegnap óta rendelkezek z1c-vel
4.4.2-es android van rajt... de kiirja, hogy elérhető a 4.4.4
, mivel független a telefonom...
és azt érdeklődném, hogy érdemes frissíteni? vagy még várjak vele? mivel jobb?Jah és "antutu benchmark v5.0."-val teszteltem.. 42343 pontot kaptam, de barátomnak z2-ese van.. és ő csak 40976 pontot kapott.. ez hogy lehet?
talán mert a z1c kisebb felbontáson fut ezért ennyire gyorsabb, vagy csak még nem sok mindent raktam rá azért?üdv: power100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest