-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A Z3C topikban volt valaki elájulva,hogy az már támogatja, mások eddig nem. Innen vettem, ezek szerint már ő is rosszul tudta. Mindegy végülis, H7 más csatornán kommunikál, így spec. nekem nincs szükségem rá,hogy tudja, mindenesetre köszönöm, hogy kijavítottál, majdnem beszívattam mást, mert tévesek voltak az információim
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
al_age
senior tag
Ahogy nézem kb ez az, feketében.
Itt egy hasonló.
A telefon pont a tok széléig ér, a pánt meg pont úgy áll, ahogy a képen, magyarán a tépőzár lehetne picit lejjebb, hogy szorosan illeszkedjen a telóhoz az is. Persze be lehet lőni úgy is a pántot, csak akkor a tépőzár két oldala nem teljes átfedésben lesz és nem lesz olyan biztos a tartása.
Nekem nem karcolta össze a készüléket. Valamennyit (értsd amennyit feltétlen kell) biztos nyúlik, tágul, mert először (amíg nem jött meg a Nillkin) mindenféle fólia nélkül használtam, úgy egyszer volt, hogy a pánt fogta meg, hogy nem csússzon ki a tokból. Nillkinnel passzossab lett, végül tettem rá egy vékony szilikon tokot is, na azzal olyan pontos a méret, hogy csak a pánttal tudom kihúzni. (Nem ezért került rá tok különben, hanem hogy pusztán a kezemben tartva is maradjon némi biztonsági tartalék.)
Remélem kimerítő választ adtam.A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
chrisx1
tag
Valaki mondja már meg hogyan tudom 4.4.4.-en megnézni milyen panel van a telefonban! Mindenféle explorerrel próbáltam megnyitni, de nem jártam sikerrel, a terminal emulator meg busy box-ra nyafog, de a busy box meg rootot kér vagy mi van........ van olyan szoftver, amit leszedek a playről, és meg tudom nyitni vele azt a filet??
-
chrisx1
tag
válasz PRDZsolesz #11505 üzenetére
Köszi akkor hagyom a rákba, annyira úgysem érdekel..... nekem tetszik a képe.
Amúgy ma vettem át a telefont, és ha valakit érdekel a többi adat:Fehér
4.4.4
14w31
T-mobile független -
Danny750
őstag
Üdv minden új tagnak
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Joezyka
senior tag
válasz klmn.knyvs #11491 üzenetére
Garmin pántok kompatibilisesk
Havernak van es amikor futunk, folyton az ő pulzusát méri. Az én pantom sajna nem kompatibilis az okostelefonokkal....Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
VMatteo
őstag
Most vettem észre hogy.a.bekapcsoló gomb oldalán a kijelző mozog.kb 1mm-t.mintha a ragasztóba jobban betudnám nyomni, majd visszajön. Érzékel rendesen, nektek is ilyen?
Tisztelet a Gépésznek!
-
LonGleY
veterán
Egy napja folyamatosan tolja a teló, hogy az email alkalmazás leállt. Újraindítás után is párszor. Ez mi a lótúró? A gyári le van tiltva, és a Gmail-t használom. Nem történt változtatás a letiltásokban és semmiben. A home gombon elérhető cuccal szórakoztam csak, de az is csak egy app volt, amit felraktam, majd leszedtem (Home Button Launcher).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz darvinya #11516 üzenetére
Nem, az semmihez nem kért engedélyt. Ha nem ő az, akkor hogyan deríthetném ki, hogy melyik a ludas? Bár igazából pár órarend appon kívül, amik fent vannak, mindent ismerek.
Amúgy most nem nyomta 2 órája az újraindítás óta (volt wifi on-off, gmail indítás, minden... eddig mintha ezektől jött volna elő)
LBE privacy guard? Megnézem azzal az appokat, hátha.
Upd.: ez az app meg instant fagy, el se indul... :][ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Ahogy most nézem fénynél, amit feltettem fólia van elcsúszva balra, és rúllóg a kijelző peremén.ahogy felemeltem körömmel, alatta már nem.volt.gond.ergo, afólia szélét nyomtam be a résbe és az jött vissza remélem
Tisztelet a Gépésznek!
-
LonGleY
veterán
válasz HuaweiU8500 #11523 üzenetére
Olyan nekem is volt már, majd' sírva fakadtam. Lett két pici horzsolás az oldalán... Pont a tok és az edzett üveg érkezése előtt. Szerencsére volt rajta mikroszálas szemüvegtok, az védhette meg valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz LonGleY #11520 üzenetére
Ezt nekem is csinálta, amikor letiltottam a gyári E-mail alkalmazást, de már a használatba vétel legelején is, amikor még egy progi sem volt installálva. Ha visszaengedélyeztem a gyári E-mail alkalmazást, akkor nem csinálja. Szerintem valamelyik másik beépített alkalmazás akarja meghívni. Ja, és root-om nincs, nem is volt, szóval attól független a probléma.
-
LonGleY
veterán
válasz kaciokos #11525 üzenetére
Ha hm.. akkor ez így nem fog kiderülni. A legrosszabb esetben akkor visszaengedélyezem én is.
---
Tegnap ezzel nézegettem meg az appjaimat az elindulni is képtelen LBE Privacy Guard helyett: App Permission Watcher
[ Szerkesztve ]
-
chrisx1
tag
Ugyan az éjjel letettem róla, hogy rootoljam a telefont, de idővel nekem is szükségem lesz rá.
Szóval ti hogyan rootoltátok a telefont? Van többféle megoldás, stb.? Köszi.
Ja és valaki írta itt, hogy a kijelző üvege, és a kasztni között van egy kis rés néhol. Nekem is van, szerintem ez ilyen. Kínaiak rakták össze. Nekem a felső szélén van egy jelentős méretű rés, de nem érdekel, mert úgy érzem, hogy ettől eltekintve az egész telefont összeszerelési minősége nagyon magas szinten van. -
LonGleY
veterán
válasz chrisx1 #11527 üzenetére
Egyszerű:
- debug módba átkapcsol (7 klikk a beállítások / telefon infókon belül legalul a build számra, aztán a fejlesztői lehetőségeknél USB hibakeresés > ON)
- gépre USB-vel rádug (az adb driver automata kell, hogy települjön)
- Easy Root Tool for various Xperia devices > EasyRootTool v12.2.zip (vagy újabb) letölt > kitömörít > install.bat indít
- látni fogod, ha sikeresen lefutott... ha beragad a cleaning résznél, akkor konzol bezár, majd batot megint futtat
- ennyi (a fejlesztői lehetőségek kikapcsolhatók, a telefon pedig újraindítandó)+ ellenőrzés: Root Checker Pro
+ fix az SD rendesebb kezelésére: SDFix- KitKat Writable MicroSD[ Szerkesztve ]
-
Hoek
tag
válasz klmn.knyvs #11491 üzenetére
Garmin ANT+ használom néha, tökéletesen együttműködik az Endomondo proval. A szijat FR210-hez adták, de néha a telefonnal használom.
''A világ legszebb dolga a fogaskerék,még a tengely-csapágy van ami még szép.'' D.A.
-
VMatteo
őstag
válasz chrisx1 #11527 üzenetére
csak mozog maga az üveglap picit baloldalt, de így szembetűnő, hogy pont ott lóg le kicsit az én fóliám. Tényleg 0,5-1mm között van a holtjáték, szerintem a ragasztó ennyire rugalmas itt, amíg por nem megy alá addig nem izgat, vízbe meg nem teszem a telót.
továbbá: ez az ikon mit jelent?[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
mivamma
senior tag
válasz VMatteo #11531 üzenetére
Merülő akku mód! Nálam pl úgy van beállítva, hogy 15% alatt kapcsoljon ki szinte mindent (wifi, szinkronizáció, fényerő, stb...). Annak az ikonja, de ahogy látom az akku nálad 11%, lehet, hogy be van kapcsolva nálad is.
Beállítások, energiagazdálkodás, merülő akku mód.
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #11517 üzenetére
Bakker, ahogy olvastam a többi hsz-t.
Eszembe jutott, hogy nincs bepipálva a Sony felé a hiba és egyéb jelentést, mert ez a Sony mail programot használja.És a root-oló is ezen keresztül tud bejutni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
LonGleY
veterán
válasz darvinya #11539 üzenetére
Nálam a fejlesztői lehetőségek, és így az azon bleül található hibajelentő dolgok ki vannak kapcsolva a rootolás óta. A telefonról / használati adatok küldése pedig a kezdetektől fogva OFF. Van még erre vonatkozó beállítás, vagy letiltható alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
zerdelyi
tag
Sziasztok,
Z1 Compact függetlenítésében tudtok tanácsot adni?
Lehet-e, hol, hogyan stb.?
KösziiPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #11540 üzenetére
Mint írtam a root-oló is azon keresztül root-ol, emiatt ki root-olva tiltani nem jó, mert hibát okoz.
(#11541) zerdelyi
Szolgáltatónál a tulaj díj ellenében, és ha van hűség+kötbér megfizetése mellett.
Más eljárás tiltott a fórumon.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
alextheboss
tag
Hola gente!
Tudtok arrol, hogy jonne meg 4.4.4 utan frissites? Mostanaban kezd meghibbanni a "kicsike"..
-
fraba
aktív tag
Tipp:
Szokták mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ez ebben az esetben is így volt. Még augusztus közepén rendeltem ezt a kábelt a kollégámnak próbaképpen. Nem jött be... Szóval aki olcsó kábelen töri a fejét, az ezt felejtse el, szinte használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Proxmox VE
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik