- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
valaki írta mostanában hogylehet névjegyet úgy kitenni a főképernyőre hogy ha rányomok egyből hívjam. na de most már nem tudom megcsinálni. Valaki leírná?
Tisztelet a Gépésznek!
-
LonGleY
veterán
Felhoz egy külön menüt, igen. De az már így sajnos az értelmét veszti, hiszen a főképernyőkre is azt rakok ki, amit akarok, menü nélkül. Annyira meg azok nincsenek túlzsúfolva, hogy erre szükség legyen. Meg ott van a programtár is, ami szépen rendezhető, és az is egy swipe-al nyitható a normális launcherekben.
-
kaciokos
őstag
válasz Metacska #11447 üzenetére
Nincs ilyen funkció.
Valójában szerintem nincs is sok értelme, majd ha fogy a RAM, az Android szépen kilövi, amit régen használtál. Felesleges, hogy ott álljon 600 MB RAM-od üresen. Egyedül a masszívabb játékokat szoktam néha kilőni, miután bezárom, de lehet, hogy azt se kellene.
Szerk:
(#11451) VMatteo - hosszan nyom, Apps -> Shortcuts -> Direct Dial
[ Szerkesztve ]
-
djelf
tag
válasz kelly416 #11293 üzenetére
Igaz, az előzőnél rávártam kicsit. Itt meg türelmesen kivártam, aztán egyszer - mikor már azt hittem a PCC-vel kell megcsinálnom - megjelent az értesítő. Legalább csinálhattam SUS-el.
Az ikonokat meg egyelőre elmappázgattam. Majd idővel lehet elszórakozok a launcherrel, még meglátom.(#11387) Vangelis
A másik csodás Telenoros alkalmazás neve: Deezer. Találd ki vajon mire jó.Biztos én vagyok figyelmetlen és már említettétek, de az egy újabb fícsör, hogy nem tudok mappát létrehozni a háttértár gyökerében vagy csak nálam csinálja? Nincs root és nem is igénylem. Nem vészes, csak gondoltam megkérdezem, ha már feltűnt.
[ Szerkesztve ]
"- Elvehetitek a mobilunkat, elvehetitek a kocsinkat, de az álmainkat soha. - Igen, mert amikor alszunk, akkor látjuk őket."
-
Danny750
őstag
Ez a kamerahiba kezd az agyamra menni
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok,
biztos volt már szó róla, melyik fóliát ajánlott a hátlapra venni? Nehogy beleharapjon valami kis karc a telómba..
Köszi előre is!Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Danny750
őstag
válasz pcgamer01 #11457 üzenetére
Nagyon zavar, mert amúgy rettenet jó telefon
De ahogy olvasom ez a 4.4.4-es készülékek esetén nem ritka...Egy megoldást találtam ki..készíts egy rövid videót, lehet itt is befagy, de utána magához tér....
Legalább nem kell ujrainditani[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Használ valaki ilyet? Nillkin Frosted Matte Hard Cover Case
Milyen fogásra, minőségre? Kellően védi a telefont?
-
Quasi_modo
nagyúr
(#11378) geryboro És ?
#11433) pcgamer01 Kamera fényképezésnél lefagy és csak reset segít,ez szoftveres hiba? Igen, de nem kell reset.
(#11455) Danny750 4.4.4 van rajta ?
(#11461) zso79 Kijelző nem repedt meg ?
valami
-
törölt tag
Az indikátor, ha vizet kap, piros?
-
Danny750
őstag
válasz Quasi_modo #11462 üzenetére
Igen már így vettem
-
Danny750
őstag
válasz Quasi_modo #11466 üzenetére
Egy idő után újra elő fog jönni sajnos
-
Partyface007
őstag
válasz icecave #11440 üzenetére
nekem tasker-el úgy vannak a profilok hogy időpont tól-ig illetve koordináta is definiálva van tehát ha nem vagyok otthon akkor nem fog semmit kikapcsolni....
ha otthon vagy és változó az időpont hogy mikor szeretnéd akkor használj nfc-s tag-et :-) (azt spec nem tudom hogy lehet-e tasker-el meg lehet ahoz más program egyszerűbb...)
jobb ötletem nincs
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz Quasi_modo #11470 üzenetére
Akkor remélem megoldodik...
Az elején a bb-s apn-emet sem csipazta és rengetegszer ujraindult, egyszer atvaltottam telekomosra es vissza, azóta rendben van
Talán osszebaratkozik a kamerával is
(am 1-2naponta egyszer jön rá az otperc, szóval kibirhato)[ Szerkesztve ]
-
mave86tg
tag
ha radugom az adatkabelt kiirja h letrehozhetok vezetek nelkuli kapcsolatot a laptoppal, ami sikerult is. DE hol talalom ezt meg a gepen?
-
fraba
aktív tag
válasz enterlaci #11456 üzenetére
Valaki a fórumról ezt ajánlotta. Ebből rendeltem egy csomaggal, megpróbálom, hátha... Vettem előre egy üveget is, ezt szintén itt ajánlották (egészen pontosan kelly416). Így kb 1800-ból megvagyok, és később még mindig ráérek Nillkin 9h+-t venni. Valaki linkelt egy mágneses töltőkábelt, ami valami >~2k volt. Találtam egy másikat, ami ugyan nem pont ugyanúgy néz ki, de ígéretes, kétszínűen világít (az akku töltöttségének megfelelően). Még nem vettem meg, révén, hogy most nem vagyok túlságosan eleresztve, de ha valakinek van ilyenje, megoszthatná a tapasztalatait. Véleményem szerint, amúgy ez is teljesen megfelelő lehet.
Korábban már kérdeztem, de elkerülte a figyelmeteket. Valaki használ(t) "pull case"-t? 3 éve használok egyet, csak ez már nem jó méretben a z1 compactra. Úgy gondolom, hogy ez egy olyan megoldás, ami nem veszi el a telefon szépségét, mint a különböző tokok, vagy akár az előzőekben, nem rég linkelt Nillkin verzió, és kellő védelmet nyújt. Amikor meg a kezemben van a telefon, csak nem ejtem le, csak nem vagyok akkora balga (vagy mégis... )
Szóval keresek valami ajánlott "pull case"-t. Nem muszáj ebayről, csak valami személyes tapasztalat jó lenne, ha fűződne hozzá. A képről nem mindig látszik a(z ebayes) termékek minősége...Szerk: találtam még dokkolót is. Olcsóbb, mint a társai, hogy mennyire ajánlott, nem tudom. Mindenesetre kompatibilis a "z1 minivel". Itt van a drágább verziója. Van még ilyen előre és hátra fólia 1400 Ft-ért összesen.
Amúgy majd' megesz a méreg, vigyázok, óvom a telefont, mint a szemem fényét. A gyári fóliát már sajnos előről le kellett szednem, mert lejött (kicsit felhajlott, koszos lett, és már nem "ragadt vissza"), a hátsó is most kezdi ugyanezt. Ma vettem észre egy kis karcolást az előlapi üvegen, pedig semmi atrocitás nem érte, ráadásul a pull case-ből nem is az a vége lóg(ott) ki....
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
válasz Quasi_modo #11462 üzenetére
Kijelző nem repedt, a Nillkin "üveg" jelesre vizsgázott, mert az bizony eltört. Még nem rendeltem meg az újat belőle, csak kis esztétikai gondja van
-
Metacska
aktív tag
Én idegbajt kapnék egy pull case-től. Ha már védeni szeretném a telefonomat, akkor fólia előre - hátra és kap valamilyen tpu gel vagy hard caset, ami egészen a képernyő kijelzőig körbe öleli azt.
Ha hívásom van, akkor az a cél, hogy a zsebemből minél gyorsabban elő tudjam varázsolni és felvenni, ebből a case-ből még ki is kell hámozni. Tény, hogy maximálisan véd, de szerintem nem praktikus.
De hát kinek a pap, kinek a pap felesége.
-
djelf
tag
válasz kaciokos #11468 üzenetére
Nincs benne SD kártya, szóval a telefon saját háttértárjáról van szó. De érdekes, mert most megnéztem (akkor is megnéztem 2szer is) és ott van az üres mappa. Kipróbáltam és most tudok mappát létrehozni. Érdekes.
Azért köszönöm."- Elvehetitek a mobilunkat, elvehetitek a kocsinkat, de az álmainkat soha. - Igen, mert amikor alszunk, akkor látjuk őket."
-
Danny750
őstag
válasz Quasi_modo #11479 üzenetére
Igen sajna nekem is 4.4.4 van a compact-on
Am meg ez legyen a legnagyobb baja[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
Olyan már történt velem, hogy létrehoztam egy könyvtárat, és nem jelent meg, mert a filekezelő (már nem emlékszem, melyik) nem volt annyira intelligens, hogy a könyvtár létrehozása után automatikusan frissítse a könyvtárak listáját, hanem továbbra is a könyvtár létrehozása előtti állapotot mutatta.
-
djelf
tag
válasz kaciokos #11483 üzenetére
Erre gondoltam én is tegnap, de nem jelent meg frissítés (egyik könyvtárba belépés majd onnan visszalépés) után sem. Na meg nekem hibaüzenetet is dobott, hogy "fájl/könyvtár nem jött létre". Saját fájlkezelőjével és ES FIle Explorerrel is. Simán lehetek én is a hunyó, de rejtély hogy csináltam.
"- Elvehetitek a mobilunkat, elvehetitek a kocsinkat, de az álmainkat soha. - Igen, mert amikor alszunk, akkor látjuk őket."
-
al_age
senior tag
válasz icecave #11440 üzenetére
Tasker-rel időponthoz is köthetsz különböző feladatokat, de shortcut-ként is végrehajthatod őket (pl 3rd party launcher gesture-re is beállíthatod), alkalmazástól függően is (pl ha elindítod a navigációt akkor kapcsolja be a gps-t és tolja fel a hangerőt), szóval rengeteg lehetőséged van.
(#11471) Partyface007
NFC-hez van egy ilyen kis kiegészítő, ezzel elvileg tökéletesen működik.(#11475) fraba
Telenornál vettem egy pull case-t, 1.600.- volt, tökéletes méret, a tetejével előre tolom bele a telót, így még a hangszóró elhelyezése is tökéletes a Z1 Compact esetében.(#11439) LonGleY
Esetleg ha érdekel, a Tasker honlapján van egy hétig működő trial verzió, egy próbát szerintem megér, mert rengeteg mindenre lehet használni.[ Szerkesztve ]
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Partyface007
őstag
válasz Quasi_modo #11479 üzenetére
akinek van ez a kameragondja azok is független készülékek? illetve sd kártyára fotóznak?
én telcsim független és a telefon memóriájába fényképezek de még egyetlen 1x sem volt gondom a kamerával sose fagyott laggolt....
-
LonGleY
veterán
válasz al_age #11485 üzenetére
Nem, mondom, hogy nem érdekel. Minek rakjak fel programot azért, hogy használjak egyetlen gesture-rel előhúzható ikont? Ráadásul a Screen Off and Lock amúgy is lecserélte lezárásra, ami teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Partyface007 #11486 üzenetére
Telenor, belső memória. De 1 hónapja nem volt kamera fagyás.
valami
-
klmn.knyvs
csendes tag
Használ valaki ANT+ szabványos pulzusmérő övet a telóhoz? Kezelési szerint működik, csak jó lenne valami tapasztalatról hallani!
-
nagyúr
válasz klmn.knyvs #11491 üzenetére
Én Polar H7-et használok, de az BT Smart-on kommunikál a telefonnal. ANT+ csak Z3C-ben lesz (illetve már van), de Z1C-ről nem tudok...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
atedg
tag
légyszives ajánljatok valami olyan játékot amivel ki tudom próbálni a grafikus teljesítményét ennek a vasnak.
Az se baj ha játszható :-)
Köszi -
pcgamer01
senior tag
-
VMatteo
őstag
valaki esetleg privátban tudna segíteni navigációt telepíteni a telóra?
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest