-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz VMatteo #11949 üzenetére
Azért annyiba nem kerül.[link]
Én max 10eFt ért cserélem.
Arról nem is beszélve, hogy nálad csak újra kell ragasztani a meglévőt, vagy házat kell cserélni, mert deformált.
Ezek még olcsóbbak.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Joe.36
addikt
Nekem a SE K 850 est 1 hónapos volt és meghalt... Be sem lehetett kapcsolni... KB 1 hónapig volt a szervizben és adtak egy vadonatúj telefont...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Y72
aktív tag
Szeretném kérdezni a z1c tulajokat, hogy a telefon üzemideje hogyan alakulhat az alábbi 2 féle felhasználás mellet:
I.
napi: 2-3 óra zene hallgatás,
közben 15-30p netezés és email írás,
napi 1-2 óra telefonálás
kb 1 óra játék.gsmarena custom endurace rating beállításai szerint 40h-t ír, ami kevesebb mint 2 nap és ez már kevés nekem.
Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy megfelelő használattal a z1c is képes a z3c eredményére?
Gondolok itt arra hogy CM11-et felrakok, 3g-t, wifi-t, gps-t manuálisan kapcsolom be csak amikor szükséges.
Most is így használom a razr maxx-ot és van, hogy nem bírja a 2 napot, de 90%-ban igen.II.
Hálózat nélkül repülő üzemmódban viszont a maxx 4-5 napig használható fényképezőként és offline navigálásra -nyilván odafigyeléssel. A z1c így meddig bírja? -
Nippon
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy új Z1 Compact amit leejtettek és összetört a kijelző üvege. Az érintőpanel a telefon felső negyedében nem működik, de maga a kijelző hibátlan. Tudok hozzá lcd panelt szerezni, így gondoltam talpra állítom. Kicserélném benne az összes öntapadós ragasztót. (Kijelző, hátsó keret, akkufedél alatti)
Viszont a telefonos üzletben lebeszéltek erről, mert állítólag nem lesz vízálló, ők is csak így tudják megcsinálni, vagy kb 5000forinttal többért "elküldenék a szervizbe" ahol összepréselik-vákumozzák és akkor olyan lesz, mint ahogy a gyárból kijött. Csak szerintem kamu ez, vagy létezik, hogy géppel melegítik és préselik rá? -
habmalac
tag
Üdv mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
-milyen mágneses töltőt érdemes venni? kell a gyári (kb 2000huf) vagy jó a párszázas koppintott is? Az a bajom, hogy az utángyártottakról már kaptam negatív véleményt, 3-500huf-ért már lehet kapni de nehéz eldönteni, hogy melyik koppintott jobb minőség.
A másik a nillkin 9H+ üveg. Rendelni fogok az ebay-ről. Kb 3500huf postával együtt. Ha valakit érdekel és szeretne csatlakozni utaljon pénzt és rendelek többet. Itt is volt ajánlat kb 5000ért, így kicsit kevesebb. Nem akarom senki üzletét elrontani csak egy ajánlat, aki akar él vele. A hét végére tervezem a rendelést. Itt vagy üzenetben megtaláltok. -
mivamma
senior tag
-
habmalac
tag
Ez nem az? http://m.ebay.com/itm/131261292281?nav=SEARCH
-
habmalac
tag
Vagy ez?
http://m.ebay.com/itm/231320696939.De van még egy csomó ilyen
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok.
Mobilnet kikapcsoláskor letiltható a"Mobilhálózati adatok letiltva" üzenet. Köszi -
darvinya
titán
válasz Nippon #11954 üzenetére
Szia
(#11951) darvinya ebben a hsz-emben van komplett megjelenítő szett.
Külön cserélést nem javaslok, mert a érintő és kijelző között van egy szigetelő olaj.
Annak hiányában erintő tönkre teszi a kijelzőt egy idő után.Vízállósága a ragasztó adja, ha van eredeti hozzá.
Semmiféle vákuum nincs a telefonban, nyomás próba pedig egy egyszerű vízes vödröt jelent.jatszo
Root és SystemUI módosítás nélkül sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Üdv! Megoldható valahogyan az, hogy értesítésnél sűrűbben villogjon a led? Root van, csak ötletem sincs, hogy hogy álljak neki. Köszi!
-
darvinya
titán
válasz PRDZsolesz #11967 üzenetére
Light Flow app
-
nszabolcs94
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy a dokkolót rá szabad dugni a számítógépre és azon keresztül tölteni vagy adat átvitelt csinálni a telóval szabad? -
enterlaci
senior tag
Mivel más eddig nem írt, itt a saját tapasztalatom ami kicsit más:
60-70 óra üzemidő, ami: napi 1-2 óra telefonálás, napi 1-1,5 óra net és/vagy online stream általában wifin, játék 0-0,5 óra naponta (hacsak nem real racing vagy ilyesmi energiaéhes gammát futtatok, akkor hamarabb fuccs a tárolt áramnak) 3g/wifi non stop bekapcs, stamina mód bekapcs
2-es módra passz, de egy autós vagy napelemes töltő nem játszhat?[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Bozek
nagyúr
válasz nszabolcs94 #11970 üzenetére
A dokkolóval nem tudsz adatokat átvinni a telefonra, ahhoz vagy USB kábel, vagy WiFi kell.
-
darvinya
titán
válasz nszabolcs94 #11974 üzenetére
AirDroid
-
LonGleY
veterán
Pl. BitTorrent Sync, amivel a PC-n és a telefonon szabadon beállított mappákat tarthatod szinkronban, a felhők kihagyása nélkül, automatikusan. Vagy épp FolderSync.
Vagy Dropbox, ami automata feltölti a fényképeid a felhőbe, onnan meg a PC-re (ha arra is telepíted a megfelelő kliensét). És még ezer megoldás... attól függ, mi a cél.
Upd.: Az AirDroid arra jó, hogy a PC-ről a böngészőn keresztül közvetlenül matathatsz a telefon fájljaiban, és másolhatsz le-föl dolgokat. De szerintem túl sok mindent akar a program, nyögvenyelős, és számomra ez már bloatware - de példának szintén jó.
Én még olyat szoktam csinálni, hogy egy fájlböngészővel a Dropbox mappámból - vagy épp arra - másolok (erre jó a beépített File Commander is, mivel kezel mindenféle felhőt). 1-1 fájl vagy album átdobására ez is jó lehet, ha nem használsz szinkronizáló programot (első bekezdés).
[ Szerkesztve ]
-
fPApi
őstag
Én már hosszú ideje AirDroid-ot használok, szerintem az egyik legegyszerűbb (és sokat tudó) kábel nélküli elérési mód.
-
drnet
aktív tag
-
LonGleY
veterán
Szerintem az a legegyszerűbb, ha a gépen bedobod a mappába azt, amit akarsz, és már csak kivárod, hogy megjelenjen a telefonon - vagy mindez visszafele. Ez a böngészőben szenvedés nem tudom, mennyivel előnyösebb. Ráadásul az AirDroid mindent akar még akkor is, ha az összes checkbox-ot kilövöd a beállításokban. Ezerszer ébreszti a telefont úgy, hogy a kutya nem kéri rá... nálam réges-régen leszerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Bocs rosszul írtam, én társításra gondoltam.
Milyen Op. rendszered van sz.gépen?
Amúgy Xperia menüben tudsz USB kapcsolatot változtatni, ha van SD kártyád.
Ha nincs akkor csak MTP protokollon keresztül tud USB-n csatlakozni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
t.kristof
senior tag
A my Xperia milyen adatforgalmi díjakkal járhat? Mindennap kapok értesítést, hogy kapcsoljam be, de már nagyon idegesít így ha nem számolnak fel díjat akkor bekapcsolom..
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
LonGleY
veterán
válasz darvinya #11985 üzenetére
És hol írja le azokra a választ, amiket kérdeztem? Merthogy alapból nekem nincs bekapcsolva a GPS és a net. Viszont, ha nem lehet valahogy aktiválni ezeket távolról, sokat nem ér. Net ráadásul nálam csak WiFi-n keresztül lehetséges, mert a céges előfizuhoz még véletlenül sincs mobilnet aktiválva.
Ha ez a My Xperia jó arra, hogy megcsörgessem a telefont, vagy bekapcsoltassam rajta a GPS-t és a netet úgy, hogy alapból ninc fönt ezeken a hálózatokon, akkor lehet én is engedélyezem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Idézek:
● MTP probléma megoldása
1. WinXP(min. SP2), DirectX legújabb
2. MTP driver [link]
3. A fájlt telepíteni.Ez után Saját gép-nél ott lesz a telefon neve.
(#11988) LonGleY
Ezt tudja, csak el kell indítani az app-ot.
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
-
LonGleY
veterán
válasz darvinya #11991 üzenetére
Szóval tud netet és GPS-t távolról, hívás vagy SMS alapján bekapcsoltatni. Oké, ha nem erőltetnéd a rávezetést (a képernyőből, amit linkeltél, mindez ráadásul nem is derül ki...), egyenesen is válaszolhattál volna erre.
Viszont mobilhálózati adatokat akar engedélyezni, ami nálam ugyebár nem lehetséges. Akkor viszont az egész bukó.
[ Szerkesztve ]
-
-
LonGleY
veterán
válasz Vangelis #11995 üzenetére
Nekem nem talál jelet a párkányon a GPS, és bekapcsolt WiFi mellett sem képes hangjelzésre bírni a telefont. Ezek alapján ha az ágyam bugyraiban (netán sokkal parásabb módon: ténylegesen) hagynám el, egyik technológia sem segítene rajtam. Inkább hagyom a fenébe. Ez így inkább lol, mint hasznosság.
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Sziasztok! Másnál is előfordul, hogy írás közben az amúgy rezgőre állított billentyű egyszercsak nem rezeg tovább? Elég sokszor proukálja a kis Z1. Tudom androiddal mindig van valami, ezzel még nem találkoztam.
Akksi viszont szuper még G2 után is ezt mondom. -
al_age
senior tag
válasz darvinya #11991 üzenetére
Azért funkcionalitás tekintetében szerintem sem áll egy szinten a kettő. A myXperia csak egykét alap dolgot tud a Cerberushoz képest. A két program célja persze közel azonos, na meg ugye a myXperia ingyenes.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magisk
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest