- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz DjShockh89 #11849 üzenetére
Ja, vagy pedig használj Dropbox-ot engedélyezett, automatikus Camera Upload funkcióval. Az a képeket a saját Dropbox fiókod alá dátummal ellátva fogja felszinkronizálni egyből, amint wifire lépsz. Ahhoz meg ugyabár van PC-s kliens is. A telefonról a szinkron után nyugodtan törölhető minden fájl (és a PC-s Dropbox mappából is kiszortírozhatod őket, hogy elférj a fiók adta tárhely-keretben). Szerintem ez a legkényelmesebb módja a képek rendszeres egy helyre söprögetésének.
[ Szerkesztve ]
-
petyu57
csendes tag
Üdv mindenkinek, nem játszik le semmilyen videót - filmet a teló mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz LonGleY #11851 üzenetére
A google+ is tudja az automata szinkront. A fotók alkalmazás alatt lehet beállítani. Én is azt használom. A tárhelye is nagyobb a google drivenak mint a dropboxnak alapból. Az nem jó? Vagy jobb a dropbox valami miatt?
Kérdés:
A google fotók alkalmazásába gyári appapl feltöltött fényképeket meg lehet valahogy jeleníteni a drive-ban egy mappában?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kelly416
veterán
Ja? Így könnyű. Amúgy általában automatán használom, de egy távolságon belül hiába bökdösöm, úgysem oda élesít. Viszont ha egy levelet vényképeznék úgy, hogy a hegye a kamera alá lóg, a szárát már önnönmaga takarja (ugye a gravitáció miatt meg van görbülve), és a levélen csücsülő vízcseppek lennének a fontosak, akkor sem biztos, hogy tudok érintéssel fókuszáltatni, ha pont egy távolabbit nézek ki. Olyan, mintha automatán "önfejű" lenne és csak azért is oda élesít, ahová akar.
De tudom, ha ennyire kényesen válogatni akarok a fókusz helyei között, vegyek egy jó tükröset.petyu57:
Akkor valószínűleg a kártyád nem teljesen kompatibilis a telefonnal, vagy hibás, mert olvasási korlátot még nem nagyon hallottam. Ott valami lehet, ami miatt nem olvassa. -
LonGleY
veterán
válasz vilmaboy #11859 üzenetére
Nem tudom, hogy miben jobb, a Dropbox-al eddig nem volt baj, teljesen azonnali. A G+ és Hangouts meg szépen tiltva vannak. Nálam 20 GB a doboz ingyenesen felhúzva, ezért tárhelyproblem sincs (különben sem tárolom ott minden képem, csak a frissen érkezetteket).
[ Szerkesztve ]
-
Brekii
tag
válasz LonGleY #11866 üzenetére
Én is ugyanígy csinálom. Szerintem is tökéletesen működik. Ha van időm szortírozom, addig pedig a dropbox eltárolja. A legjobb hogy automatikus, nem kell foglalkozni vele. Volt már nekem amikor tönkrement a kártyám és tök jó volt hogy ott volt másolat. Megosztani is könnyű bárkivel. Mondjuk a +- t erre még nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz LonGleY #11866 üzenetére
mimimi? Hogy csinálod hogy csak a frissen fotókat teszi fel?
Pl ha felteszem az eddigi fotóimat amik a telón vannak... pl 2 hónap. utána letöltöm a dropboxról, de a telefonon még rajt vannak, akkor azokat már nem fogja újra feltölteni box-ra? Tudni fogja, hogy egyszer már megtettte? Tudja melyikek voltak már a tárhellyel szinkronizálva és melyikek nem?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
alacka
tag
EZT A TÉSZTÁT!
A hétvégén beállt a merevség a Compactomon.
Csak az értesítõsáv jelent meg (eltüntethetetlenül) a fekete képernyõn.
Navigálni sehova ... kikapcsolni sehogy.
Telefonhívásokra kicsengett, de nem lehetett vele semmit sem kezdeni.
Azért megoldottam kínomban.Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
LonGleY
veterán
válasz vilmaboy #11868 üzenetére
A régi fotókat nem fogja újra felrakni, ezzel nincs probléma. Ha jól tudom, így van. De ha belegondolsz, nem egy nagy varázslat, egyszerűen annyit kell tudnia az accountnak, hogy mikor volt utoljára felfele másolás (a képekről meg lehet tudni, hogy mikor készültek a metainfók alapján).
[ Szerkesztve ]
-
alacka
tag
Hosszú ki/be gomb sok-sokk másodpercig, s a ki/ba+hangerõ néhány másodpercig nem ment.
Nem csigazok tovább:
attól tartottam, hogy talajra merül, de
MicroSD ki/be ... visszaadta utána a kezelést-képrnyõt... huhhh. Ilyet még nem láttam.[ Szerkesztve ]
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
gomba73
újonc
Sziasztok.
Láttam, hogy szó volt tokokról a telefonhoz, ha valami nagyon minőségit kerestek akkor ezt tudom ajánlani, én vettem, irtó jó, nagyon passzent!
http://www.mobilefun.co.uk/case-mate-tough-case-for-sony-xperia-z1-compact-black-p43090.htm
-
vilmaboy
őstag
válasz csrobert1981 #11875 üzenetére
Engem is érdekelne azóta is. Akár az azonosítatlan számokról legyen szó, akár ismertekről. Van 2-3 amit tiltanék...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
otto14
őstag
Sziasztok!
Igazából nem tudom hol kéne kérdezni, a teló topikja eléggé halott... [Xperia E]
A Walkman alkalmazásban megjelenített Lemezborítókat hol tudom kitörölni? Illetve ha kitörlöm a Zeneadatok letöltésére szolgáló appot, akkor az is eltűnik a Walkman -ból? Root nem gond, gyári szoft.
asd
-
arti1121
senior tag
sziasztok!
ha kapok SMS-t nem jelzi az értesítő sávban és hanggal sem jelzi. mi lehet a gond?? a beállításokat már atneztem.Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
nagyúr
válasz VMatteo #11886 üzenetére
Rájuk van írva Egyébként: [link] 512 kb-osaokat. Múlt hét hétfőn rendeltem, ma jöttek meg. Van hozzá program 2 db, egyikkel írod, konfigolod őket (NFC Tools), másikkal meg csak kijelzi szépen, mit is csinált az adott tag, mikor élesíted (NFC Tasks).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
nagyúr
válasz VMatteo #11891 üzenetére
Szerintem ezek sem drágák... kb. 3000 ft-ba keról 10 db, és egy kulcstartó is jár hozzájuk. Szóval darabja 300 ft. A felirat nélküli, sima fehér vékony plasztik tag-eket szokták ennyiért árulni. Bár az is igaz, hiába rendeltem 10-et, nem lesz használva maximum a fele.
Szerk.: Megszámoltam őket, 12-t kaptam összesen, pedig 10-es pakkot rendeltem. Remek
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Nincs valakinek gondja a kimenő levelekkel?
Nem akarok olyan egyszerűen mostanában elmenni..,
Aztán egyszer csak elmegy... de van, hogy újrapróbálékozást kér.... pedig minden ok!?GMAIL
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
nagyúr
Este, mikor lefekszem, kikapcsolja a wifi-t, mobilnetet, sync-et, lenémitja, plusz elindutja ébresztő appot,hogy beállíthassam, mikor kelek. Reggel mindezt "vissza". Így nem kell időhöz kötni, mint az intelligens csatlakozás esetében, ahol mindenképp időpontot kell megadni, hogy ezeket beállíhassam, dehát nem mindig ugyanakkor kelek. Ha elmegyek itthonról, kikapcsolja wifit, be a mobilnetet, és indíja spotify-t. Meg ilyenek. Csak a fontosabb dolgokra érdemes, mert nem szeretnék mindenfelé széthagyni 1-1 tag-et ugye.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest