Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DanielLong

senior tag

LOGOUT blog

válasz Nimda #1827 üzenetére

A GPS kapcsán annyit, hogy Oreoval sem volt igazán gondom, de ott néha tényleg 1-2 perc kellett neki, hogy megtalálja a jelet a szabad ég alatt. Most Pie van, a múlt héten minden nap használtam és másodpercek alatt megtalált, szerintem jobb lett.

A hálózat tényleg stabil, viszont én attól szenvedek, hogy Ausztriában a magyar kártyámmal rettentő gyorsan merül a telefon, ha a 4G hálózatok a preferáltak. Mobilnet kikapcsolva és simán merül 50%-ot egy nap anélkül, hogy használnám. 3G-re állítva hirtelen minden rendben lesz és nincs abnormális merülés. Ez persze lehet, hogy teljesen független a telefontól, de előtte Z1C-n nem volt ilyen gondom.

Van pár idegesítő gyári alkalmazás, pl Whats new és Xperia tippek, de többé-kevésbé kikapcsolhatóak. A rendszer tényleg atomstabil, nálam 30-60 napokat elmegy a telefon restart nélkül.

Az ujjlenyomatolvasó száraz kéz esetén hibátlan, gyors, jó helyen is van, de nedves kézzel sokat szenvedek. Nem tudom, ez más telefonon hogy megy, de kézmosás után csak a képernyő minta segít :)

• Williamgrant

nagyúr

Nem nagyon van egyelőre alternatíva. Ugye ott az XZ2C, ami kérdés hogy tud-e többet.

- Kamera: sajnos amíg a Sony mobil üzletágát a kamera biznisz viszi a hátán addig szerintem a Sony telefonok kamerái mindig egy kicsit gyengébbek lesznek a konkurenciától. Eddig legalábbis így volt. Ezzel egyrészt lehet élni, másrészt nem rosszak a képek, csak van jobb.
    - A rendszer szerintem atomstabil, főleg pl jópár konkurens gyártóéhoz képest. Gyors és mindent tud amit kell, felesleges sallangok nincsenek de nem pucér puritán mint pl egy One vagy egy aosp.
    - A GPS-szel oreoig volt gebasz, ha huzamosabb ideig ki van kapcsolva és a készülék nem volt újra indítva, akkor nem akar csak rohadt nehezen műholdat találni. Akinek folyamatosan aktív, annak nem gond. Én ritkán használom, reflexből újra szoktam a telót indítani Navi app használat előtt, ugyanis restart nélkül 2 - 3 perc is lehet, az pedig gyorsabb és utána mp-ken belül okés minden. Pie esetén nem tudom még meg lett-e ez oldva.
    - Hálózat atomstabil, kiváló minőségű. WiFi jó, gyors, okos, stb. Térerő toronynak megfelelő, szerintem kiválóan roamingol is közöttük.
    Sony csúcs telók hang minősége és kapcsolat stabilitásra nem szokott panasz lenni. Nem véletlen.

• csakany2001

senior tag

Szia!

Használtam több csúcstelot is, szóval van viszonyítási alapom.
    -kamera csak átlagos szerintem, vannak tőle jobbak de rossznak semmikép sem mondanám.
    -a rendszer nagyon stabilnak mondható még a 9.0 is(legalábbis nálam egyelőre hibamentes),bug-t nem nagyon találtam benne és igazából fagyással sem találkoztam.
    -a leírtakban hibátlan, ilyen problémákkal nem találkoztam használat során.
    Amit fel tudok érvnek hozni a többi teloval szemben az az átlagon felüli üzemidő, ebben talán az egyik legjobb.
    A rendszersebesség rendben van, simán egálban van a többi csúcsteloval, a memóriakezelés is nagyon rendben van.
    Szóval részemről hibátlan telefon, nem cserélném semmire.
    Egyedül a kamera amibe bele tudnék kötni, bár a jóhoz könnyű volt hozzászokni az N5X személyében legalábbis ilyen tekintetben.

• Celtis

veterán

Én is a méret miatt kötöttem ki ennél. Még az A3-2017 jöhetett volna szóba, de a 2016-om volt, ami a életem legrosszabb telefonja volt.
    - elégedett vagyok a kamerájával, habár vannak akik kritizálják. Javaslom hasonlítsd össze a gsmarena.com oldalon más telefonokéval side-by-side
    - stabilitás és lassulás gondom sincs. Talán egyszer vagy kétszer fordult elő, hogy valamire nem azonnal reagált. A szarszungnál pont fordítva volt.
    - nem volt gondom
    - nem volt gondom

Nyilván van ennél jobb telefon, de ez egyszerűen teszi a dolgát, különösebb problémák nélkül. Ami hátrány:
    - a kis mérethez aránytalanul kisebb képernyő tartozik, mivel ilyen méretben nem gyártanak faltól falig kijelzős telefont.
    - ami engem legjobban zavar az a szögletes, sarkos formája. Nadrággyilkos ha zsebben hordod.
    - ja, és az ujjlenyomat olvasó elég nehezen működik, de nincs összehasonlítási alapom. Az is lehet, hogy a bőröm nedvesebb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés