Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaxix
tag
Igen, valóban a hátsó kamerára gondoltam.
Az előlapi kamerával nincs gondom.(#1076) Williamgrant
Úgyis tokban fogom tárolni, ha azt nem szúrja át, akkor nem lesz gond.Olvastam fórumokon, hogy sokan panaszkodnak amiatt, hogy a háttérben lévő dolgok görbék lesznek, de a látószögért cserébe belefér ez a "hiba". Meg szerintem annyira nem vészes.
Ezen a képen eléggé feltűnő mondjuk, de néztem más képeket és videókat, azokon nem tűnt ilyen vészesnek. Gondolom a nagylátószög miatt inkább kis térben feltűnő ez a jelenség, mert más szabadban készült videókon szerintem elég jó a képe.
Ebben a videóban is tök korrektnek tűnik.A BT kihangosítás sem probléma, két kezemen meg tudnám számolni, hányszor használtam ezt a funkciót az eddigi okostelefonjaimon.
(#1078) eventus
Csak rózsaszín van az edigital webshopjában. Feketére pályázok.Még egy kérdés eszembe jutott. Alumínium tokkal használta valaki a telefont? Nem kényelmetlen a fogása?
Bár amíg nem jönne meg ebay-ről, addig valószínű, hogy egy Nillkin Frosted Shield-el használnám. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AM 5 lapok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest