Új hozzászólás Aktív témák
-
stawros
tag
Nnna vmi ismerős feeling kerített hatalmába mikor ezt olvastam, idézet a cikkből:
"Megkapta a tavalyi Philips csúcsmodellek beépített, teljes értékű, Opera-alapú böngészőjét. Ezzel gyakorlatilag bármilyen internetes oldal elérhető, ami elég menőn hangzik. Az már kevésbé, hogy nem támogajta a Flasht, és hogy kezelése borzasztóan körülményes. Az egér-billentyűzet kombóval egy ilyen távvezérlő nem veheti fel a versenyt. Ráadásul a sebességgel is gondok vannak. Egy szimpla, mobilnettel felvértezett netbook is gyorsabban hozza be az oldalakat, mint ez a tévé."
Ha stabilan menne rajta a net ill.funkciói akkor nem lenne baj, de ez olyan érzés az új tv-nél, mint amikor a micro,kidobálja SP-it az új megjelenő win után.Régebben a tv-k-nél azért ez nem így volt.Vagy tudta az új funkciót vagy nem volt benne.De ez a benne van a funkció de ezzel is baj van meg azzal is kicsit fura érzés.Lehet hogy régimódi vagyok 1 picit és rohan a világ de ha 1 új funkció nem működik vagy nem rendesen akkor mi értelme?Elvégre ez nem sw vagy hw mint a pc világában.Egyébként mivel újdonság nekem is jó lenne 1 olyan tv amin stabilan fut az internet és nincsenek problémák.Az itthoni gépet kiváltaná és kevesebbet fogyasztana a tv, mint az itthoni gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest