Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sűrűn visszaküldött figyelmeztetést kapott a Surface Laptop 7 az Amazonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
A spica kamerája jó, tudtam használható képeket csinálni a tavaly szeptemberi Ferrari Racing Days-en, viszonylag mind jó lett.
Kijelző: A képmegjelenítéssel semmi bajom, viszont az érintésérzékelés kapacitívhoz képest nem jó, rezisztívhez mérve tökély, de én még nem találkoztam olyan kapacitív kijelzővel, ami ne lett volna jobb ennél. Leteszed az asztalra/bárhova, már alig érzékel, plusz a kezedben is milliószor jobb egy iPhone, vagy akár egy ZTE Blade is.
A belső memória nekem elég. Most is van igoval mindennel együtt 50MB helyem. -
RepeatSector
senior tag
tudod omnia 8gb + 130mb rom
én meg el sem tudom mondani mennyivel jobb a windóz mobile (pc-n linuxot használok )
Az omnia kijelzője nagyon jól reagál, szerintem cseréljetek romot (gondolom valami hányadék van fent)
Am ha ennyire szereted a spica-t megveheted az enyémet (decemberi még bőven garis és független)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest