- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
"...de van egy rossz helyre rakott gyors ujjlenyomat-olvasója amivel képernyőfotókat lősz, mert akaratlanul megnyomod nyitáskor másik oldalt a hangerőgombot is. Kicsit lejjebb rakhatták volna a szenzort, vagy kikapcsolhatóvá a képernyőmentést."
Vagy fél éve halogatom hogy készítek egy videót, hogy állítottam be a telefont szerintem tökéletesre, de mivel a szériát kicsinálták és bixby gomb sincs a következő modelleken lemondtam róla.
Elhiszem hogy nem mindenki egyformán használja, mást szeretne tőle, de a bixby gomb újra programozásával, és a rutinokkal annyira profin be lehet lőni a saját igényekre a telefont, hogy már most zavar hogy bármi is lesz a következő, azt tuti nem tudom majd ilyen szinten testre szabni.A lényeg, használd 1 hónapot a telefont és gyere vissza, írd le hogy nem jó helyen van az ujjlenyomat olvasó... ha mered
Mióta követem a topicot szinte 3 hetente felmerül, én is így indultam, de megszokod, és utána megérted hogy ott kell legyen ahol van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest