Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
baladam86 #9423 üzenetére
Az volt a baj a N5 esetében, hogy ugye azt nem forgalmazták EU-ban, és nem tudtam hozzá szerezni gyári aksit, amit meg kint lehetett kapni az is lutri, Próbáltam a külföldi ismerősöket is beszervezni a buliba, hogy szerezzenek nekem akár amerikból, akár kanadából. De senki sem tudott biztosat mondani.
Volt egy galaxy store kint, ahonnan akartam volna 2-t rendelni, írtam nekik egy levelet, hogy van 2 féle verzió, melyik kellhet nekem. De egy választ nem kaptam tőlük, mondom akkor ez felejtős. Mert még 1-2 kamu aksit nem akarok hozzá venni, ami 2 hónap alatt totál 0 lesz mint az ami benne volt.
Mire találkoztam vagy haza jött a dubai ismerősöm, akkorra már nem volt meg a telefon, pedig hozhatott volna nekem kintről, mert onnan származott hivatalosan a készülék is. (Arab)S10 / N10 szerintem ki marad, talán majd a 11-re váltok.
Addig meg csak húzza valahogy a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest