Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mennyivel szellősebb volt mint idén
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
őstag
Most akkor én is őskövületnek számítok, mert ismerem az összes játékot?
BUMPY
DAVE
DAVE2
DOOM
DYNA
F15
PREHISTORY
SIMCITY
SIMFARM
STUNTS
WOLF3D
TD3 - egyedül ezzel nem játszottam sohase
Bár pár gépet még életemben nem is láttam, nem semmi gyűjtemény!Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
krisz67
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni ilyen régi ISA-s, EDO RAM os gép felélesztésében?
Van itthon egy 4-5 db negyed konfig, Brand gépek (IBM, Compaq, Olivetti, HP) és ezekhez kellene pár tipp, hogy mik szoktak ezeknél a leggyakoribb hiba lenni, mit tehetnék stb, milyen alkatrész lehet a ludas, ilyenek.Mert ezekhez abszolút nemértek, legminimumab része a PC -s tudásomnak, az s370 től indul, SD RAM-os, IDE-s gépektől felfele
Tudnátok segítséget adni?
Köszönöm szépen!Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
bacsis
Közösségépítő
Prohardveresek jöttek leginkább...
A Prohardver meg mint egy nagy család.. meg sem fordult a fejembe hogy bárki lopni szándékozna
sőőőőt... volt oylan is, hogy haza kellett mennem, és arra a kis időre (cirka 15 perc) a jelen lévő néhány kedves látogató "egyedül" maradt.... azzal sem volt baj
Most raktam ki a logoutra egy cikket az egyik gépről (Még nem jelent meg, várom a publikálását)ami már látható lesz a következő kiállításon
szóval érdemes figyelni a cikkeimet, mert a következő kiállításra tervezett gépekről ahogy készülgetnek el, úgy fogok cikkezni -
claid
csendes tag
Hát, riszpekt
Istenuccse, ha lesz még ilyen kiállítás, elmegyek
Azért a képeket nézve, ott volt kirakva az a sok proci az asztalra csak úgy Oo --- megvolt mind, amikor elpakoltál?
Üdv: -c-
"Ez van, srácok"
-
bacsis
Közösségépítő
-
Babetta-X
senior tag
Nem semmi kiállítás, már másodszorra olvasom el, én szerencsére tudtam róla, csak sajnos külföldön voltam fél évig, így nehézkes lett volna a látogatás. Jövőre mindenképpen ott leszek. Esetleg arra gondoltál, hogy a következő kiállításra más PH-sok is bedobjanak egy-egy gyöngyszemet?
-
bacsis
Közösségépítő
Örülök az újabb pozitív kommentekhez!
Már most, folyamatosan szerzem be illetve készítem fel az "újabb" gépeket a következő kiállításhoz!
TErmészetesen ha lesz, mindenképp' meg lesz hírdetve -
ceia
őstag
Hű, ez nagyon klassz dolog, egyszer szívesen elmennék egy ilyen partira! Pl. én sem tudtam róla semmit. Elismerésem a rendezvényért és a gyűjteményért! Jó, hogy vannak ilyenek, akik foglalkoznak vele. Szerintem nyugodtan meg lehetne jelentetni minden PH lapban, ha újra lesz. Én nem szoktam látni a PH címlapot, illetve csak nagyon ritkán, a könyvjelzőm a fórumhoz tesz. Így egyből látom a követett fórumokat, és hogy van-e privátom. Vannak akiket nem érdekel a tunning, engem sem.
Úgy látom, a Doom és Duke Nukem 3D voltak a sztárok. A Test Drive 3 egy szuper játék lett volna, ha nem csinálják olyan gyorsra! Nem tudom hogy milyen gépen játszottam vele először, de már azon is túl gyors volt.. De talán ezeken a gépeken jobban vezethető. A Bumpy's Arcade Fantasy-t is toltam, de (nekem legalábbis) csak pc speakeren volt hangja.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Perdedor
tag
A HP Jornadákért is szép pénzeket kérnek Ebay-en Hirtelen erre kerestem rá. Csinos kis masina. De szerettem volna egyet abban az időben...
I am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
Perdedor
tag
Kedvet kaptam egy retro notihoz
Nagyon klassz gyűjtemény! RespectI am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
kiskutya21
csendes tag
Király!
Olyan IBM PC server 704 ből 3 db -ot is üzemeltettem még régen
-
Napfénysüti
nagyúr
Mester ez frankó lehetett, jövőre megpróbálok elmenni.
Més que un club!
-
Hatalmas anyag, grat
Mutogatni való hater díszpinty
-
jaja1981
addikt
Én sem tudtam róla, pedig leügrottam volna.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz rudymester #22 üzenetére
egy év múlva várlak szeretettel
-
rudymester
senior tag
Füle, Füle... gondolkoztam, hogy hol is van, annyira ismerős. Majd miután rákerestem jöttem rá, hogy szinte mellette laktam, sokáig éltem Lepsényben.
Legközelebb valahogy jobban figyelek, szívesen elmennék megnézni a gépeket innen Szigetalomról is. Tök jól passzolna a YT csatornámhoz.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
bacsis
Közösségépítő
na mégeccer:
bacsis padlása
Duree! Igen, van velük munka de hát szívesen csinálom[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na ez nem semmi gyüjtemény,nagyon irigyellek érte,nem kevés munka ezeket karban tartani no meg cipelni.
duree54
-
törölt tag
Én is ott vagyok
6800gt még mindig nagyon bejön, szinte hívogat, hogy szerezzek egy be egyet aprórol[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
bacsis padlása
a poén az hogy meg sem látszott a szobámból hogy kipakoltam a kiállításra
rengeteg sok gép és laptop maradt itthon... na majd következőre
de sajna csak x86 alapú cuccaim vannak... így segíteni sem tudok ilyen Transmetás cuccban -
dacccs
csendes tag
Facen követtem az előkészületeket, és igazából jó végig nézni a képeket, viszont ha a Logout-on lett volna egy cikk a rendezvényről, akkor lehet több embert vonzott volna. A közeljövőben szeretnék egy ilyen rendezvényre a ellátogatni, ennél csak a 342km-es távolság és a hétvégi készenlét volt ami visszatartott.
-
d@vee
őstag
Szinte napi rendszerességgel felnézek logoutra, de én sem tudtam róla hogy rendezel ilyen kiállítást. Pedig szívesen megnézném élőben Gratula, szép gyűjtemény
Ja
-
.mf
veterán
Csak ötvenen? Szégyen-gyalázat srácok, ennyi punny. Bezzeg én úgy mentem volna, csak nem voltam itthon
Köszi a képes beszámolót, remélem nem leszek jövőre is épp külföldönFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagyúr
Milyen az a BRFK party?
-
bacsis
Közösségépítő
sráááácok!
Kinn' vót a PH címlapján, a bacsis-tuningon pedig folyamatosan számoltam be a részletekről.. ennél többet mit kellett volna még? -
don_peter
senior tag
Ügyes vagy, gratulálok.
Kicsit nagyobb hírverés kellett volna neki, mert totál kimaradt ez az esemény..
Talán érdemes pár gamer vagy retro weboldallal felvenned ilyenkor a kapcsolatot és azok segítenének legalább egy bejegyzéssel.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
YM
senior tag
De kár h nem tudtam róla!
Jövőre mennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest