- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiferi
kezdő
Kedves fórum!
Lehet erre a telefonra a Google Kamera alkalmazást telepíteni?
Tisztelettel:
Osváth Ferenc
-
MadGame
senior tag
Úgy látom, hogy tudja a Miracastot, úgyhogy mehet a tükrözés telóról, gépről. Vagy a másik két megoldás valamelyike, ezt nyilván már te látod
Sajna a WebOs főverzió száma nem frissíthető, csak firmware megy ki rá, de lehet, hogy ez a TV már azt sem kap.
Lehetséges, hogy a háttérben (nyilván) ez is közrejátszik, hogy vegyen az ember új TV-t, de én azt szoktam mondani, hogy felesleges azért, mert 1 db alkalmazással nem kompatibilis... Fuck logic, főleg úgy, hogy semmi baja a több éves, még a tiédnél is régebbi TV-knek. Sőt, az újabbak hamarabb feladják, mint az 5-10 évesek....
Úgy látszik, hogy az HBO után ez dívik, hogy a fejlesztők korlátozzák a régebbi típusú TV-kre az alkalmazásaikat. Kezdte az HBO (WebOs 3.5-től elérhető, 2017-es modellektől), most meg a Disney (WebOs 3.0-tól, 2016-os modellektől).
Remélem, tudtam segíteni valamit -
LK
addikt
válasz
MadGame #7191 üzenetére
Szia!
43UF680V a típusa. Érdekelne még, hogy a webOS 2.0 miért alkalmatlan a disney+ app futtatására? Gyenge a tv rendszere hozzá? Vagy csak a szokásos vedd meg a jobb tv-t dolog?pch:ha veszek hozzá HDMI átalakítót és a tv képes rá,akkor disney appal HD minőségben de 2.0 hanggal működhet? Másik xiaomi topicban élből azt mondták, hogy a xiaomi telefonok nem támogatják ezt.
-
MadGame
senior tag
Függ attól is, hogy melyik modellről van szó. Lehet, hogy nem is támogatja a tükrözést, de HDMI-vel csatlakoztatható a laptop, a Disney nem mondott hülyeséget. Vagy okosketyere, amire orrba-szájba le lehet tölteni mindent, nem kell dugogatni állandóan a dolgokat és csak egyszer kell beruházni rá.
Ha kideríted a modellszámot (TV hátulján a matrica vagy a menüben a TV névjegye), akkor utánanézek szívesen. (LG ügyfélszolgálaton dolgozom) -
LK
addikt
válasz
eFeMeR74 #7189 üzenetére
Disney+-ért nyüstöl a család. LG webOS 2.0-hoz nincsen app. 15-ért nincsen kedvem okoskütyüt venni. Vagy notebook vagy mobil csatlakoztatás (disney üfszolgálat szerint) jöhet szóba. Felmerült bennem a teló csatlakoztatása. USB csatlakoztatásakor tárhelyként fog tekinteni a telefonra szerintem, nem kivetítendő eszközre.
-
LK
addikt
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de ezt a telefont hogy tudom a TV hdmi-jéhez csatlakoztatni?
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Van egy cserélt kijelzős telefonom, amin nem működik az érintőpanel, ha felkerül egy bizonyos verziószám feletti frissítés. Azt szeretném megkérdezni hogy járt-e más is így és esetleg talált-e rá megoldást, vagy marad a régebbi rom-ot visszarakós móka mint "megoldás"?
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz
iMaverick #7176 üzenetére
Na ma meg is jöttek a SIM toldok.
Beüzemeltem es működik.
Csak sehol nem latom az SD kartyat a rendszer/tárhely közt ez fura nekem.
Mivel nincs is tarhely opcio.
Csak a fájlkezelőben latni es a kepek menteset atraktam oda es oda menti. -
RBJ
addikt
Be lehet állítani, hogy pl. Spotify t hallgatva más média tartalom ne zavarjon be? Pl tik tok nézés közben ne az szóljon.
-
pch
senior tag
Jött ma a stable-ra frissítés. Android patch 04.01-lett a biztszint.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok mi a fene ez?
Elemek visszaállítása
Úgy tűnik, hogy gyári visszaállítást hajtott végre. Csatlakozzon a hálózathoz és állítsa helyre a rendszerelemeket a MIUI normális használatához.
Most nem<> Visszaállítás
Semmilyen visszaállítást nem kezdeményeztem. Fogalmam sincs mi ez. Van ötletetek? -
-
Rákerestem, valóban árusítanak olyan eSim megoldást, amit egy normál sim kártya helyére tudsz berakni. Mindenesetre kíváncsi lennék rá, hogy valaki próbált-e már ilyet a gyakorlatban és működött-e?
A baj csak annyi, hogy Beni2360 kollégának pont az lenne a lényeg, hogy menjen a dual-sim és az SD is egyszerre, tehát ez a megoldás nem segítség neki.
-
Beni2360
félisten
Akkor a következő kérdésem lenne, hogy használ-e valaki ilyen: Universal Hybrid Sim Slot Dual SIM Card Adaptert?
Mennyire csukható a SIM kártya tartója?
Vagy ez a megoldás a jobb? SIM Extender Card Reader -
-
Beni2360
félisten
Szisztok lehet ebbe a teloba eSIM-rakatni?
-
SzJani88
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha hívnak vagy én telefonálok akkor nem hallanak engem, vagy csak nagyon sokára. Kocsiban ülve a Bluetooth-al a rádióra kapcsolódva gond nélkül tudok telefonálni. Messengeren átmegy a hangüzenet gond nélkül, ezért szerintem nem a mikrofonnal lehet a gond. Már volt hard reset, kértem a Telenornál (Yettel) új SIM kártyát is. Eleinte úgy tűnt, hogy segített, de egyre rosszabb újra! Szabad téren is ugyanez a probléma, nem hinném, hogy leárnyékolna valami.
Mi lehet a gond?
-
Lajbymester
tag
Sziasztok! Tavaly osszel felkinalta a MIUI 12.5-ot a frissito app. Kb egy honapig jelezte. Akkor ugy voltam vele, hogy varok meg vele. Ugy november-december ota viszont nem jelez, es sehogy nem birom rabirni, hogy kiadja hogy van frissites. Allitottam a regiot masik orszagokra, probaltam mobilnetrol es wifirol is, uritettem a frissito app adatait. Egy ideig gondoltam hogy bug miatt varakoztatja sok embernel a frissitest a xiaomi. De ez mar tul sok ido. 12.0.8.0 van rajta jelenleg, Global keszulek. Valakinek nincs otlete mitol lehet ez?
-
infectedmann
őstag
Nem történik semmi, mert a gyári recovery-re van megírva az OTA frissítő, nem a TWRP-re
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #7160 üzenetére
Letöltöttem, újraindítottam. Belép twrp be és aztán nem történik semmi. Újraindítom és a régi rendszer fogad.
-
pch
senior tag
válasz
janakbacsi #7160 üzenetére
megmarad imho
-
Beni2360
félisten
Elő videót kellett a mobilról átküldeni, a winre is van ez a progi es osszeparositva wifin latom amit felveszem a mobilon.
Pl: kicsomagolasi videó most meg egy reklamalas végett kellett felvételt csinálnom. Most a tabot kapcsoltam össze a mobillal, hogy lássam mi kerül a képbe. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #7156 üzenetére
A telefon kijelző kepet a lentebb irt nappal.
-
Beni2360
félisten
Hogyan tudnám a telefon képét videó felvétel közben átküldeni laptopra vagy tabletre?
Szerelést szeretnék felvenni és közben látni, hogy mit vesz fel a video. -
®abstract®
őstag
úgy kezdtem a hasznalatot,hogy a gyári töltőt nem használom,hanem lassabb toltovel toltogetem=ez 10W jelent.
ez kb.4,5 h toltes ido 0-100% ra.
direkt regebbi droidot raktam vissza ami optimalizaltan fogyaszt.
nem hasznalok mobilnetet,ami lezabalja,csak wifizek.
van mas keszulekem is,nem csak a telefon=van tablet-tvbox-pc. 🙂 -
Weaver
senior tag
csinált már vmelyikőtök (xiaomi --> xiaomi) appos "átköltözést"? van javaslat appra, ami tuti jól elvégzi ezt? (képeket, appokat, beállításokat mindent átvisz).
a másik (lehet hogy kissé láma) kérdés, hogy sim nélkül lehet egy telót fényképezésre, nezetésre használni? (nem próbáltam még ki)
-
n@p@lm
őstag
Köszönöm a tippeket fiúk!
A dolog még képlékeny, semmi nincs eldöntve. -
RBJ
addikt
Azt hogy? Egy napot alig bír ki.
-
Weaver
senior tag
NE -nek nézz utána, mert úgy olvastam eléggé vakítás. árban kb egy szinten van a sima Lite 11-el , de valamivel gyengébb:
[link]árukeresővel is nézd meg ezeket, mert a linken lévő árakhoz képest az NE van már ~100000ért is, Poco F3 8/256 meg ~110000ért.
Nagya21: köszi a tippet, csekkoltam. azok árban kicsit feljebb vannak ~140000 most.
-
n@p@lm
őstag
(redmi 11 note pro-t vártam, mint a messiást, de elég csalódás)
Szintúgy vártam.....felejtős.
Kacsingatok a Poco felé (maradva a Xiaomi vonalon) mert a Note seria elég karcsú...
[Poco F3 okostelefon 6/128]
vagy esetleg
[Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 okostelefon] . -
Weaver
senior tag
két éve januárban vettem 54000+áfá-ért (redmi 8 pro 64/6). tökéletesen működik, most viccen kívül ilyen jó telóm még sosem volt. akksija még mindig jó, nem lassult le. ennek ellenére lassan cserélném, és talán egy teló van most a 100-120000-es sávban (ennyit szánok rá max), ami szóba jöhet:
Xiaomi 11T 5G 128GB 8GB jelenleg ~120000 áfával
(redmi 11 note pro-t vártam, mint a messiást, de elég csalódás) -
RBJ
addikt
Úgy látom ez a telefon addig fog menni míg letérdel.
Egyszerűen nincs utódja meg olyan árak vannak rossz nézni. -
Weaver
senior tag
válasz
MadGame #7129 üzenetére
az rémlett, hogy szem előtt volt ennek a beállítási lehetősége, amikor még utoljára beállítottam. most konkrétan megnéztem (és így már be is ugrott, hogy ott volt) ott, ahol mondtad, de nincs ilyen, nem látom. valamelyik frissítés után ez egyszerűen eltűnt. most nem találom sem itt, sem máshol. akár a wifi, akár a mobiladat van bekapocsolva ez az opció nincs ott.
-
Weaver
senior tag
hol lehet beállítani a telóban az adott havi elhasználható mobiladat mennyiség figyelmeztetést/kezelést?
-
LK
addikt
Sziasztok! Note8 topicban nem nagyon vannak már,így ide kérdeznék be. A 128GB-os note 8 prómon még bőven van hely, de a párom note 8 telóján 10 GB maradt. Vettem bele egy 128 GB-os kártyát. Beállítottam azt alapértelmezettnek. A régi androidokon volt olyan lehetőség, hogy adatokat, appokat át lehetett mozgatni az sd-re. Itt semmi ilyet nem látok. Jó lenne vagy a képeket vagy az appok egy részét áttenni. Van ötletetek? (Nekem egyenlőre csak annyi, hogy csinálok egy képet, és a teló által létrehozott helyre számítógépen manuálisan átteszem a képeket, így nem lesz tele.) Köszi
-
gzoll
aktív tag
Na, én elköszöntem a kevésbé megbízható de hű társamtól, és lecseréltem egy Realme GT Master Edition-ra, és el nem tudom mondani hogy mennyire sokkal sokkal sokkal jobb a rendszere, nincs tele kitörölhetetlen szeméttel, nem akar még a számológép is hozzáférni a névjegyeimhez meg a lokációmhoz (irónia, mindenki érti, köszönöm)(ja nem, tényleg indokolatlan jogosultságokat kért a beépített appok nagy része), fú nagyon ég és föld. Én mindent megpróbáltam, de soha többé MIUI. Brrrr...
-
gzoll
aktív tag
Nekem halál ugyanezt csinálta, és legutóbb ebből a bootloop állapotból csak úgy tudtam kihozni, hogy percekig nyomvatartottam rajta az összes elérhető gombot (már nagyon ideg voltam, mert fél órája percenként többször is megrezzent, aztán rájöttem hogy ez így napokig nem fog még lemerülni, és az utolsó lépéseként ennyit tudtam tenni, a fastboot menüből is csak bootloopba ment aztán idővel a fastboot se jött be, az összes gomb nyomása az utolsó lépés volt a "szétb...szom egy téglával az egészet" végkifejlet előtt)
Azóta nem csinálta, előtte többször is de akkor általában csak újraindult magától.Sajnos ez is elég nyomós érv volt nekem (sok más is) a váltás mellett, ma/holnap megjön az új telefon, és soha többé xiaomi meg miui. Pedig jó fotókat lőtt 🤷♂️
-
Bubsy
aktív tag
Másodszorra csinálja azt a telefonom, hogy újraindul, feljön a Redmi felirat, majd megint újraindul, meging újraindul stb.
Az előzménye talán annyi, hogy megnyomtam a kikapcsoló gombot, aztán véletlen rányomtam hosszan a képernyőre.
Legutóbb sikerült úgy kihozni ebből a körből, hogy behoztam a fastboot képernyőt, majd kikapcs és megjavult.
Most a fastboot is folyton újraindult, hangerő fel és kikapcs gomb hosszan nyomásával tudtam csak újra életet lehelni bele.
Kezdjek aggódni, hogy előbb utóbb megadja magát? Mitől lehet ez? Van fix módszer a helyreállításra, ha megint beragad?
Köszönöm! -
mauimagic
senior tag
Az autokorrekt funkciót hol lehet lelőni? Mindent kikapcsoltam, még mindig javítgat....
Másik DND másnak is szar? Ha kedvenc hív, akkor ki kellene csörögnie, de nem teszi....
-
-
amstro555
tag
Sziasztok! Sokat késnek a gmail leveleim. Van erre megoldás? Tudom, akkumulátor üzemidő miatt a szinkronizálás gyatra + szeretné a xiaomi, hogy a saját levelezőjét használjam, de ne a telefon és a gyártó döntse már el! Köszi minden segítséget!
-
RBJ
addikt
válasz
®abstract® #7088 üzenetére
Egyikre sincs szükség. Max 8gb ram hiányzik és a
cseppallósag.
Max egy baj van pdf formátumu nagyobb terveken lehassal. -
RBJ
addikt
Jött frissítés. 12.5.7.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft