Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Ezt csak segítő szándékkal itt hagyom:
A Rapoo E2700 típusú vezeték nélküli billentyűzetek biztonsági okokból másolásvédett jelátvitelt használnak a vevőegység és a billentyűztet közti kommunikáció során.
Mivel minden billentyűzet, és vevőpáros egyedileg kódolt, sajnos elveszett, megrongált USB -vevő pótlásra nincs lehetőség.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy elhagytam a Rapoo E2700 billentyűzetemhez tartozó USB sticket
Tudom ezt valahogy pótolni?
Esetleg egy másikat rá lehet valahogy tanítani?
Köszönöm! -
kige91
csendes tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni! Van egy Win10-es Teclast X80HD-m. Beszereztem hozzá egy Rapoo E6100-et. Valami miatt win alatt nem megy a bill... Droid alatt működik, de 97%-ban a wint használom és oda kéne. Köszönöm előre is!
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a Rapoo E2700 rendelkezik e valamilyen hangerő állítási lehetőséggel? Számítógéphez keresnék olyan vezeték nélküli touch pados billentyűzetet ami pici és tudom vele állítani a windows hangerő szabályzóját. A mostani Microsoft multimédiás billentyűzetem is tudja ezt, csak az sajnos vezetékes, nem tudom hurcolni. A lényeg annyi lenne, hogy ugyan azt tudja mint a mostani, csak vezeték nélkül. Persze játszani nem ezen játszanék, viszont jó lenne ha szimulátorozás közben is tudnám használni és a játék, játékok hangerejét is változtathatnám róla. Ezért lenne jó, ha nem csak egy adott programban működne a hangerő vezérlés hanem bármilyen programban azáltal, hogy mindenhol a windows hangerő szabályzóját működteti. A későbbiekben pedig HTPC mellé lenne rendszeresítve. Nem lenne rossz ha ott is megállná a helyét. Akinek van ilyenje írna róla egy picit?
-
tusi74
őstag
válasz
csi_budapest #67 üzenetére
Ez nem a billentyűzet hibája. Samsung márkájú, kifejezetten a Samsung TV-khez ajánlott billentyűzet sem működik együtt a Samsung okos TV-ken a Youtube alkalmazással. Erről a jelenségről több külföldi fórumon írnak.
-
bigsee
addikt
Hali! Egy E9070 billzetet szeretnék használni droiddal, de sajna csak angol kiosztással kezeli. Beállításokat nem lehet elérni, működik, csak nem jelenik meg, mint különálló eszköz. A droid 5.0.2, LG Gpad 10.1. Később tudok próbálni egy Samu Tab S 10.5-n is, csak az most töltődik.
Ha valaki értene hozzá, megköszönném a segítséget!
-
törölt tag
-
csi_budapest
újonc
Sziasztok!
Samsung SMART tv-hez vetterm Rapoo billentyűzetet, de sajnos nem működik bizonyos appok esetében, mint a Youtube. Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne ezt megoldani? Próbáltam frissíteni az alkalmazást, de egyenlőre hasztalan.
Köszi előre is!
-
nap
addikt
Jól néznek ki ezek a mini billentyűzetek. Múltkor jól jött volna egy ilyen apróság.
Mondjuk jobban tudnék értékelni a touchpad helyett egy trackpointot, de ugye azt elég kevés gyártó tudja rendesen megcsinálni. -
Engem nem zavarnak a reklámok, cask elsőnek fura, hogy a megszokott kép helyett egy negyed oldalas reklém jön be. Mondjuk az már igen erős, hogy egy teljes képernyőni reklámból kell tovább ugrani az oldalra.
-
törölt tag
Jól néznek ki
-
Fryskitt
addikt
válasz
Aprósólyom #46 üzenetére
"szerk.: utallak predektiv szovegbevitel, és nem foglak javítani, mert nagy meló vagy. köszi Sonyericsson droid f*ss..."
- ez nagyon tetszik !!!!
-
Urak, a továbbiakban kérném a kultúrált, személyeskedés mentes vita meghonosítását a topikban. Köszi.
-
Tamás9x
őstag
Nem rossz de az ára egy kicsit magad dx-en már 3500-tól vannak hasonlók
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ATM_automata #48 üzenetére
Látszik, hogy a rohanásban a szöveget nem olvastam el teljes figyelemmel. Az E2700 most hallottam először. Valószínű olyan bolokat nézegethettem vásárláskor ahol nem volt kínálatban, vagy nem létezett kb. 1 ével ezelőtt ilyen rapoo.
A kettő közül tuti valamelyik biztos. Bár én nagyon meg vagyok elégedve a Logitec-kel. Mi nem tetszett a K400-ban?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a fekete Rapoo Blade E9050 nagyon bejön. Jó a dizájn, tetszik
-
LazaCCC
tag
Hjaj, ilyenkor mindig jön egy megmondóember, aki majd jól kiosztja a népet, hogy milyen gyökér ... közben az ilyenek máshol, más oldalon ugyanezért rinyálnak.
A normális reklám elhelyezés és oldal felépítés tervezés is 'tudomány', és nem tudsz nekem olyan oldalt mutatni a világon ahol nem utálnák a teljes oldalas, szörfölést megszakító reklámokat.
Ráadásul itt pl bejött a cikkre klikkeléskor, utána újra a hozzászólásokra klikkeléskor ... egymás után 2x ...
Persze, meg kell élni valamiből, de az oldalnak van egy célja, van egy közönsége, így úgy kell megoldani ezeket a dolgokat, hogy ne legyenek látványosan zavaróak ... mert sosem árt tisztán látni, hogy ki van kiért.
Ha meg ezért előkerülnek a reklám blokkoló eszközök, az senkinek sem jó. Nekem is van, de a kedvenc oldalaimon ki van kapcsolva ... amíg nem fordul át a reklámosdi 'agresszívre'.Más oldalon felhasználói vélemények alapján át tudták strukturálni a reklámokat, hogy mindenki elégedett legyen .... remélhetőleg itt is figyelnek erre.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ATM_automata #48 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem túl nagy. Az egész család használja, mindenkinek simán elfér az ölébe, kényelmesen, nem miniatűr gombokkal, normális kiosztással nem úgy mint a repo. Ja és touchpad sem utolsó rajta...
-
ATM_automata
őstag
válasz
Vasinger! #41 üzenetére
Én használtam K400-at és Rapo E2700-at is, tapasztalatom szerint a Rapo jobb. Vékonyabb, kisebb, jobban lehet rajta egerészni is. A K400 ehhez képest szívlapát kezű embereknek való. Számomra kényelmesebb, könnyebb és komfortosabb volt kézben tartani és használni a Rapo-t.
-
Aprósólyom
addikt
Nálam ha van, ha nincs aktivalva adblock, automatikusan zárom be azt az ablakot ami úgy nyílik meg, hogy nem én akartam. a tartalomtol független. egy ideje ezt megcsinálja már az automatika, mert hogy ezt tartom én is a legundoritobbnak. a weblapba is lehet építeni reklámot, azzal nincsen bajom. az újságokban is sok a reklám, ez normális. meg kell élni valamiből, és amúgy is, lehet hogy pont kifejezetten érdekel is. De pl a ph!-n felugro keroiveket is alabbol be szoktam zárni annak ellenére, hogy annál a cégnél jó ismerős is dolgozik. A fű zöld, a marketingesnek meg el kell fogadnia, ha bizonyos csatornákat nem szeretnék az emberek. nem kell félteni őket, majd kitalálnak más lehetőséget. (vagy ti is kitalalhattok)
szerk.: utallak predektiv szovegbevitel, és nem foglak javítani, mert nagy meló vagy. köszi Sonyericsson droid f*ss...
-
Aprósólyom
addikt
Rudi, hogy használnál egy htpc-t egy rapoo billentyűzettel? Logitech K400-al esetleg, de touch pad nélkül szenvedést és nem vállalnám be. Nem hiába, hogy a szűk magyar kínálatból a K400-t vettem meg a vezetékes billentyűzetek közül.
-
kisza25
félisten
ezek a billek már kb 2éve is a piacon voltak
-
x6radio
tag
Nagyon igényes, biztos lesz rá kereslet
-
Vasinger!
nagyúr
TV-hez HTPC-hez Logitech K400-at kell venni, nem pedig mást, ilyen használhatatlan kütyüt..
-
krystman
őstag
Szerintetek ezeket lehet rendes Androidos telefonhoz is csatlakoztatni?
-
Fryskitt
addikt
A szavak számát is fizetik? "a gyártó szerint fejlett energiagazdálkodási technológiája révén akár két évig is kibírják egy elemgarnitúrával, persze ezt minden bizonnyal nagyban befolyásolja a használat gyakorisága." - hát naná....
De azért jó kis cikk, még ha kissé megkésett is, jó régóta lehet kapni ezeket a cuccokat.
-
KenGuruL
csendes tag
Rapoo e2700: van benne toucpad is
-
Zolee11
senior tag
Na igen, én azt hittem mellé kattintottam, mi ez a &@$ß? Üzenem, nekik, hogy előbb a 3G-t vezessék be rendesen, mert ez a demo verzió, hol van 3G hol nincs, elég tréfa szolgáltatás, erre már markötingelnek a 4G-vel.... Há huzzatok má a csába.
Ezekkel hálózatban játszani? Szerintem max az Egri Bördszhöz jó.
-
aram01
nagyúr
a reklámon én is meglepődtem de mindegy, nem kell várni ugorhatsz tovább nem érdekes, viszont az érdekelne hogy játékra mennyire használható ez a bill.?(multira természetsen) mennyire "késik" a cucc?
-
ATM_automata
őstag
Nem annyira újak ezek a cuccok a magyar piacon, én karácsony körül már adtam el belőlük. Amiért nagy kár, hogy a tesztben nincs benne az E2700, ami egy touch-os verzió és valóban kiválóan lehet használni ágyból netezésre okostévén, androidos tv boxxal meg minden olyan dologra, amihez egy egér is kell.
-
xmaas
őstag
Jo kis termek mondjuk en jobban orulnek ha kabeles lenne
-
M@trixfan
addikt
Ezek friss Rapoogós billentyűzettek
-
HuMarc
veterán
Hát, biztos meg lehet szokni, de én még a rendes, asztali billentyűzeten is képes vagyok félrenyomni, mi lenne egy ilyen kis apróságon?
-
Jim-Y
veterán
Nekem E6300 van, egy androidos telóhoz vettem, minőségre jó, írni rajta jó, de sajnos nem adroidhoz tervezték, így nem lehet használni az összes funkcióbillentyűt
-
zUlU53
tag
Alapvetően abszolút egyetértek Veled, cizellálom:
netezés a tv-n számomra = valami fényképalbum nézegetése vagy youtube vagy valami "hirtelen rálesek, rákeresek". Nem az órákon át tartó böngészést vagy hovatovább egy e-mail megírását értettem ez alatt. A htpc-mhez továbbra is ott van a monitor, a normális, asztali billentyűzet, teljes értékű egér.
Ez mind kényelmi plussz, és az emberek jellemzően kényelmesek, köztük én is. -
p00h
tag
Nekem Trust thinity-m van, és bár formára még mindig nagyon tetszik, nem vagyok megelégedve vele. Kb 4 méterről irányítom vele a htpc-met és sokszor nem vesz be gombokat, ha már 1 rohadt virág van az asztalon a vevőegység és a bill között, már nem érzékel. Bosszantó hogy az antennája a jobb oldalán alul található, így ha az ember rendesen az ölébe veszi és a 2 combján van a bill 2 oldala, akkor megintcsak "leárnyékolja" az ember lába és nem vesz be semmit, vagy csak késve, darabosan. Hozzátenném arra is 10 méter hatótávolság van ráírva.
Szal szeretném lecserélni vmire, és ez megfelelőnek tűnne. Valakinek vannak tapasztalatai? Vagy ezzel is hasonló gondok lennének? Félek venni újat, nehogy ugyanez legyen a baja. -
bteebi
veterán
Ránézésre jónak tűnnek, de a teszt alapján nem olyan meggyőzőek. Azért szívesen kipróbálnám mindegyiket.
-
sien
aktív tag
valahogy úgy hogy megnyitják a tv-n a böngészőt, beírják az oldal címét amit látni szeretnének, és olvasgatják. vagy youtube videót néznek rajta. fotelből, kényelmesen hátradőlve.
gonoszmalacmód bekapcsolva: persze akinek a nappalija az étkező, a háló és a dolgozószoba egyben, annak fura lehet
gonoszmalacmód kikapcsolva. -
ZooLee
senior tag
Nem a reklámmal van a gond, hanem ezzel a típusú reklámmal. Ez az arcba tolós reklám az, ami mindenkinél kiveri a biztosítékot, még azoknál is, akik amúgy reklám-toleránsak...
Tévézéshez (XBMC) én inkább tényleg mini billentyűzetet vettem, a pár keresés, webcím vagy spec. billentyű lenyomásához jobb, ráadásul touchpad is van benne. (Mondjuk a K09-es típusuk meglepően hasonlít ezekhez a billentyűzetekhez, de ez egy kínai gyártónál nem meglepő
)
Szerintem ezek a billentyűzetek tablethez nem igazán jók, mert külön egységként kell hurcolni őket, ha valakinek erre van szüksége, akkor tokba építettel lehet, hogy jobban jár.
(#19) franc0: Sosem értettem, hogy tudnak netezni emberek a TV-n.
Az okostévé sikere pedig konkrétan misztérium számomra.Pedig nem nehéz rákapni, ha már egyszer a nappaliban ülsz a 37"-os tévé előtt, akkor a francnak sincs kedve átmenni a géphez megnézni egy Youtube-videót, vagy egy honlapot gyorsan átfutni. Tartós netezéshez én sem tartom alkalmasnak, de ha csak meg akarsz nézni valamit, akkor meglepően jól használható.
-
zUlU53
tag
Háh, pont tegnap sikerült beszereznem egy E2700-at, erre ma itt a cikk.
Beüzemeltem, szerintem zseniális. Ok, a kiosztás messze nem az igazi az ékezetes karakterek tekintetében (nekem a legfurcsább, hogy megszökött az "Á" a klasszikus helyéről), de nem is gondolom, hogy ezen kell megírni egy szakdolgozatot illetve kifejezetten örülök, hogy egy még európai méretben sem jelentős piacra készített a gyártó lokalizációt.
Viszont HTPC-hez számomra tökéletes, isteni dolog, hogy végre a kanapén fetrengve is tudok filmezni, vagy netezni a tv-n, médiagombok nagy része a rendelkezésre áll, és nekem külön tetszik, hogy ez az alapértelmezett, nem pedig a funkciógombok. Semmi madzag, nem ér el, hogy néz ki stb... Sőt, még egér sem kell, drót nélküli sem.
A külalak pedig rendkívül tetszetős, pofás. -
Geffry
aktív tag
Szenzációs
A netbook semmirevaló a tablet mennyivel szebb jobb... de mégsem netbook szóval vegyünk hozzá mindenféle
(használhatatlan)lélegeztetőgépet amivel ugyanaz lesz csak macerásabban.Marketing at it's finest.
-
tamas1985
tag
Nekem olyan kéne ami usb -s és hasonló méretekkel rendelkezik, és normális az ára.
Nem értem mért nem lehet ezeket úgy megcsinálni hogy tudjon kommunikálni usb ha már úgyis rajta van töltőnek a micro? -
cowk
tag
jaja, miertnem fizet rogton a ph!, hogy elolvassatok a cikkeket? tudod, rudi olajat pisal, a tobbiek meg benzint.. ugyanez volt a tegnapi ms vs google youtube kliens ugyben (vagy az a hwsw volt? x). habzo szajjal frocsogo tinik, hogy mit kepzel ez a mocsadek google. aztan ha nem lenne penz es azert huznak le a youtubeot, akkor meg az lenne a baj. agyhalott zombikkal van tele ez az orszag..
se touchpad, se trackpoint: alkalmatlan a funkciojara, kosz nem
-
DeFranco
nagyúr
ezért lehet bannoltok, mert ÁSZF-et sértek, de nem érdekel:
ki van kapcsolva az adblock a lapcsalád oldalain, és ez mindaddig így marad, amíg a tartalomfogyasztási élményemet nem akadályozzák a reklámok. erre a fekete alapon fehér boxra viszont csuklóból ment a block ad. Sajnálom. Ez nem a jó út.
-
XuChi
addikt
Én a 9070-et használom kb 2hónapja. Hamar megszoktam a gombokat és azóta vakon tudok vele gèpelni. Jó azért van hogy elgépelek de nem vészes.
-
Chrys_
addikt
Létezik ilyen típusú billentyűzet háttérvilágítással és touchpaddal?
A felugró hirdetés pedig szar, eddig nem volt blokkoló nálam, de most már lesz.
-
hoffman_
nagyúr
nem hőzöngtem a tré reklám ellen, pedig az már tényleg a gyűlöletes kategóriába esik. oké, értem én hogy kell a pénz, hisz "félmillió" user van, de akkor is.
az már az alulinformáltásgomat tükrözi, hogy nem tudtam, hogy a ti oldalatokról is offolódik az a hirdetés, úgymond, amit én nem akarok látni.
más kérdés, hogy nem hiszem, hogy meg tudnád számolni, hogy a fél milkából hányan használnak ilyen jellegű kütyüt.
-
franc0
őstag
Ezt a felugró T reklámot sürgősen felejtsétek el.
-
hoffman_
nagyúr
ilyen Logitech billem van nekem is, már 6 éve, a legjobb hardvereim között van, azért az 1350 forintért, amennyibe került, imádom
kell tosznak Rapoo, mikor létezik Logitech Deluxe 250
-
Polllen
nagyúr
Most rákerestem és árgép szerint már 5k+-t be lehet szerezni a 9050-t, annyit mindenképpen megér.
Bár még mindig a 11k-s M$ Arc a király, hiába nincs rajta magyar bill kiosztás.
-
gianni85
veterán
ejj, na végre, egy magyar kiosztású igényes mini-billentyűzet ami tökéletes lesz a htpc-mhez
bár most nézem a legkisebb felejtős, ott nagyon el lett cseszve a kiosztás. Í és 0 felcserélve stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Három kisméretű, karcsú, vezeték nélküli klaviatúra járt nálunk egy feltörekvő márka kínálatából.
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- További aktív témák...
Állásajánlatok