- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
jogos!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
?
-
ledgeri
nagyúr
Ha szavazok kapok egyet?
,ha igen,akkor mehet..
-
tvse1995
senior tag
Nem tudom elképzelni, hogy, hogy lehet ez kényelmes... Én már a PSP-t is rühelltem.
-
sing1ep1ayer
őstag
A gombokat mindenképpen a markolat hátuljára / belső felére kellene rakni, mert így folyton le kell vennie az embernek a hüvelykujját a karokról és azzal nyomkodni mindent.
-
fecg21
aktív tag
A Razer inkább okos telefonokhoz gyártson csatlakoztatható gamepad-okat , mint hogy ezt a tabletet a piacra dobják.
-
Ha aput terveznek belerakni,akkor miért van az intel logó a videó végén? Vagy a rezernek más köze is van az intelhez?
-
Trinity-vel és ekkora felbontással teljesen okés a dolog
,csak az ár lesz húzós szerintem
-
nuke7
veterán
Nem. sok értelme nincs. mobil eszközön úgyse hc gamer-ek játszanak, arról nem is beszélve, h vér istvánnak nem lesz rá pénze... szerintem.
-
tome.jr
addikt
Én a súlya miatt aggódnék.
-
Cyberpunk
félisten
Hát eléggé rút szegény. Utazás közben ha játék Vita, mégis csak kompaktabb méret, és komoly játékok. Otthon meg fotelból konzol, vagy PC.
-
Zsolt74
senior tag
Sokkal egyszerűbb lenne egy sima tablet hátuljára rögzíteni egy olyan játékvezérlőt,ami vagy usb-vel vagy bluetooth-on lehetne csatlakoztatni.
Amúgy bármelyik új Tegra 3-mal szerelt tab szerintem 1-2évig biztosan nem lenne gyenge bármely játék futtatásához,pláne 1280x768-as felbontásban. -
banhammer
veterán
Elég bátor vállalkozás az egyre jobban fejlődő mobiltelefon, tablet piac mellett kijönni egy gamer tablettel, konzollal.
A Sony Vita is a fentebb felsorolt gépek miatt bukdácsol.
-
fecg21
aktív tag
Szerintem ez így bukta lesz/lenne , már az okos telefonoknál is az megy mint ami a játékos pc-knél is-hónapról hónapra erősebb, fejlettebb termékek jönnek. Én nem hiszem hogy egy táblába bele lehetne tenni egy olyan naprakész hardvert, ami legalább 1,5 évig-hogy is fogalmazzak-megfelelő legyen mind felhasználói, és mind fejlesztői oldalról. És ehhez még hozzájönne az is hogy rá kellene állítani egy külön gárdát arra hogy csakis optimalizáljanak erre a kütyüre, ami nem kis munka-még akkor se ha csak a sikeres címeket jelentetik meg erre a kütyüre. Persze bele lehet tenni ebbe a táblába egy olyan hardvert mint ami a sony legújabb kézi masinájában van, de az viszont nem x86-os.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mehet bele a Trinity és hadd szóljon!
Ps.: jól értem, hogy x86 architektúráról van szó, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest