- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most nekem egyetlen különbség tűnik fel a két konzol közt, a lefutott JS-kódok eredményeként kapott objektumoknál, amik a Chrome esetén helyben lenyithatóak, kapásból konzolon megnézhetők. Ami hatalmas előny a Chrome-nál. Arra gondoltál?
Félreértés ne essék, ha nem derült ki a hsz.-eimből, hangsúlyozom, hogy teljes mértékben belátom, immár tapasztalatból is, hogy a Chrome sokkal előrébb jár a fejlesztőeszköz fejlettségében. Mondjuk az valóban elég furcsa/gáz, ami Penge_4-nek feltűnt, hogy a kieg manifest.json-jában a "permissions" résznél csak http-t adtam meg, de engedélyt kapott a kiegészítő https-kapcsolatra is..."Nem igazán értem mi a kérdés. Ha egy adott oldalon használni akarsz valami JS keretrendszert, akkor mindenképp injektálnod kell az oldalba"
Igen, pontosan ez volt a kérdés, hogy Te ilyen feladatnál HOGYAN (milyen kód segítségével) injektálod az Opera-kiegészítő esetén a scriptet, akár a MooTools-t, akár a jQuery-t, az most a lényeg szempontjából mindegy, melyik.
A hatáskörökkel többnyire tisztában vagyok, nem arról érdeklődtem.
Szóval mondjuk vegyünk egy oldalt, aminek Te Opera esetén módosítani szeretnéd a kinézetét, ezért injektálni szeretnéd mondjuk a MooTools-t, mert annak a szintaktikájával szeretnéd manipulálni az oldalt.
Ennél is ugyanúgy pl. ott a $ használata is, amire nálam ReferenceErrort dobott a jQuery-nél, hiába volt az includes könyvtárban a megfelelő sorrendben a jQuery, és utána a userJS-fájlom.Opera-userJS esetén korábban így csináltam az injektálást még az oldal betöltése közben a header részbe, nem is vártam meg a DOMContentLoaded eseményt sem (ami előbb van, mint a load esemény) - annál korábban beillesztve is ment -, ha most belepasszírozom egy függvénybe, így néz ki a kód:
function append_script_tag(source) {
var headID = document.getElementsByTagName("head")[0];
var newScript = document.createElement('script');
newScript.type = 'text/javascript';
newScript.src = source;
headID.appendChild(newScript);
}Na, ezt a bohóckodást akartam elkerülni az Opera kiegészítőjénél.
Van erre mód valahogy a kiegészítő konfigurálásánál? Chrome-nál ugye egyből a manifest.json-ban meg lehet adni, milyen scripteket szeretnél használni, meg ott azt is megadhatod, mikor töltődjön be (document_start, document_end, document_idle), de mondjuk ezt Te is vágod, használod is a kiegészítődben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Érkezik a Syberia: Remastered
- Bittorrent topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Politika
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest