Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Az érintős MB Air-ben én se hiszek, az egész koncepció elhibázott, a hasonló win-es laptopokból is aránylag elenyésző mennyiség fogy.
Az iPad Pro-nak viszont otthon se látom értelmét. Már a duci iPad 3 is tudott nehéz lenni, egy 12"-os tablet szvsz otthon is kényelmetlen, mintha egy nagy, nehéz könyv lenne a kézben - nem jó. És otthon egy Core i5-erejű A9-es nek sincs sok értelme (tabletben).
De hát én az 5-6"-es telefonok értelmét és létjogosultságát is kétségbevontam anno, ma meg ugyebár...
-
dreamdancer
őstag
Egy hiba van a logikában: ezekben a munkakörökben azért használnak tabletet notebook helyett, mert a tablet "mobilabb", mászkálós cucc. A 12"-os iPad viszont pont ezen a nagyon lényeges paraméteren ront, és mit is ad cserében? +2 hüvelyket.
Komoly munkához (pl. építészdemo) az A9 is harmatos, lightos dolgokhoz meg nagyon nem létkérdés az a +2". Az csak arra jó, hogy nehezebb, kényelmetlenebb legyen.
Én nagyon nem látom ezeknek a "szupertableteknek" a célközönségét (mármint milliós nagyságrendben), de hát az Apple (meg a Samsung) biztos okosabb nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest