Keresés

Aktív témák

• tocsa

senior tag

Szivembol szoltal Parci.

Mondjuk bizonyos helyzetekben lehet elonye pl a Twitternek. Hallottam tobb sztorit elso kezbol (tehat azzal tortent, aki meselte nekem), hogy ISP szivatta ot, mert lemondta a szerzodest, noha mar tul volt a huseg idoszakon, de megis kellett volna fietnie $200-t. Erre elkezdett kiabalni a Twitteren. Ezeknek a nagyobb cegeknek (AT&T pl.) vannak alkalmazottjaik/botjaik, akik keresnek a ceg nevere Twitteren. Kiszurtak a kiabalast, es supportosok elsimitotak az ugyet. Ilyenbol tobbet is meseltek.
    (Persze jo kerdes, hogy mi van ha nem kiabal Twitteren a user, akkor megszivatjak? Etikus ez?)
    Mindenesetre latszik, hogy lehet elonye.

De abba nem tudok belegondolni, hogy mennyi idomet vinne el, hogyha a Facebook-on vagy a Twitteren lognek. Van accountom mindketton, de nagyon ritkan lepek be, mert _nincs_idom_ ra. Ehhez kepest latom, hogy egyesek a Maffia Wars-al (vagy mittomen mi) meg a Farmville-el jatszanak, es ilyen ajandekokat kernek tolem, meg segitsek tragyazasban... Mi vaaan?

Nem azert de leri, hogy folyamatosan ott lognak...
    Szerintem engem ugy ki*asznanak mint macskat szarni, ha lognek. Azert mert nem haladnek a munkammal.

Aktív témák