- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Szivembol szoltal Parci.
Mondjuk bizonyos helyzetekben lehet elonye pl a Twitternek. Hallottam tobb sztorit elso kezbol (tehat azzal tortent, aki meselte nekem), hogy ISP szivatta ot, mert lemondta a szerzodest, noha mar tul volt a huseg idoszakon, de megis kellett volna fietnie $200-t. Erre elkezdett kiabalni a Twitteren. Ezeknek a nagyobb cegeknek (AT&T pl.) vannak alkalmazottjaik/botjaik, akik keresnek a ceg nevere Twitteren. Kiszurtak a kiabalast, es supportosok elsimitotak az ugyet. Ilyenbol tobbet is meseltek.
(Persze jo kerdes, hogy mi van ha nem kiabal Twitteren a user, akkor megszivatjak? Etikus ez?)
Mindenesetre latszik, hogy lehet elonye.De abba nem tudok belegondolni, hogy mennyi idomet vinne el, hogyha a Facebook-on vagy a Twitteren lognek. Van accountom mindketton, de nagyon ritkan lepek be, mert _nincs_idom_ ra. Ehhez kepest latom, hogy egyesek a Maffia Wars-al (vagy mittomen mi) meg a Farmville-el jatszanak, es ilyen ajandekokat kernek tolem, meg segitsek tragyazasban... Mi vaaan?
Nem azert de leri, hogy folyamatosan ott lognak...
Szerintem engem ugy ki*asznanak mint macskat szarni, ha lognek. Azert mert nem haladnek a munkammal.
Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest