Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van ez így, különben az ablakemelő sokszor megbillenti az ablakot ha a sínek távolsága nem jó vagy deformalodott. Vagyis az üveg keresztben akár felmenni ami kézzel működtetés közben nem egyértelmű.
Régi Ford Falcon EF az összes ezzel szenvedett most már a bontoban is ritkaság. -
Petyyyyy
addikt
Hidd el, szívesen megúsztam volna ezt a szeretetcsomagot. Illetve részben nem, mert remek figurákkal sodort össze a sors emiatt.
Egyébként én is úgy érzem nincs már több reszelni való.Hieronymus - Jár a keksz, kitűnő észrevétel. Mindkét alkalommal megvizsgáltuk szorult-e valami a szerkezetben, de nem. Sőt, a cseredarabokat is ellenőriztük. Csak azért is érdekes a dolog, mert a maradék három ajtóban egyetlen meghibásodás sem volt.
Luck Dragon - Köszike, igyekszem.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szép kis írás, mire mindennel végzel ,plusz azok a felnik is rá kerülnek igazi patika paripa lesz.
Csak így tovább.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
" Eltört egy darabka műanyag, ugyanaz mint múltkor. Egyre jobban érik a gondolat, hogy legyártassam fémből."
Inkább azt kellene megnézni, hogy mi szorul abban a mechanikában. Normálisék azért raknak műanyagot a mozgatórendszerbe, hogy az törjön, ne az értékesebb alkatrész.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
törölt tag
En is önsanyargató vagyok, a bontóból szedtem össze az autóim javát, de ez már nekem is sokk
Egyszerűbb lett volna felsorolni mi volt jó az autón igaz akkor nem lett volna 17 része csak max 1
Most mar tudom ilyen a villám kár
Szerintem már nem sok minden maradt amit ki lehet cserélni/javítani, úgyhogy körbe értél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest